4 yıllık ilişkim bitti, neden mi ben sevgilimi kısıtlıyormuşum, eklediği insanları soruyormuşum, birinin arabasına bindiğinde laf yapıyormuşum, ilkokul arkadaşını görüyor numarasını veriyor neden diye soruyormuşum aradan kaç sene geçmiş, en son ki olayda sevgilim arkadaşlarıyla karaoke bara gidecekti bende kız kıza gideceksiniz gidebilirsin dedim, erkek olmaz bilmiyorum dedi, çalıştığı işyerindeki laubali insanları sevmiyorum hepsinde bir kardeşim seziyorum (Burger King çalışanı) neyse bana kızdı sen benim hayatıma müdahale ediyorsun sen kimsin sen benim sadece sevgilimsin, diyerek kızdı ve ayrıldığını bile söylemeden ayrıldı. Bugün yanına gittim, ayrıldık dedi.
Hep yanında ben vardım, yalnız kaldığında, işyerini sevmediğinde vs ama şimdi beni terketti ve şu an ben işsizim
yok ben geri kafalıymışım, o kadar yol okumuşum şey olmamışım, canım, şerefsizmişim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım kardeşim bu kız bunları denin söylemenden yapacaksa yapmasın zaten akışına bırak bazı şeyler. Bitmiş olabilir yokluğunu hissettir ona seni görmesin zamana bırak her şey düzelir su aksın ki yolunu bulsun bazen insanlar elindekinin kıymetin i anlaması için kaybetmesi lazım kaybetsin seni duygularına engel olmayı bil yeter sana gerisi gelir
Zaten benim gibi birisini bulamayacağı için belki de geri dönecektir ama o zaman geç olacak işte. Belki saf olabilir, çokta sevmiş olabilir hatta gerçekten çok seviyorum çok fazla fedakarlıkta bulundum her anında yanında oldum işsizliğinde, parasızlığında, üzüldüğünde, iş ortamını sevmediğinde, yalnızlığında sadece ben vardım ve ben destekledim. Askerdeydim yd. sb. Kalma dedi istemediği için kalmadım. Ama çok pişman oluyorum. Mesleğim makine mühendisi iş bulamıyorum. Ama bu süreçte ayda bir kere yanına geldim, komutanlardan izni almak için yalvar yakar aldım, öğrenciydim yine yanına gelmek için üç haftada bir çok çabaladım. Yemek yemedim, kıyafet almadım kendime onun yanına geldim. Şimdi beyaz eşya takımı aldım. Ona çeyiz paketi aldık 6bin TL ben verdim ama şimdi ayrıldı
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten sabır lazım
Sabretçek neyim kaldı bilmiyorum
Teşekkürler yorumlarınız için
Ah be kardeşim aşkından fazla sevginden gözün kör olmuş duygusal bir erkek olduğunu düşünüyorum olaya duygusal bakıyorsun çünkü çok sevdin onu çok sevdiğin için onu kıskandın sahiplendin fazla değer verdin ama hata ettin çok sevdiğin zaman sahiplendiğin zaman ne yazıkki karşı taraf bazen bu durumdan soğur senin kıymetini bilmez sende senin değerini bilmeyene sende yol ver biliyorum yol ver demesi benim için kolay ama senin için çok zor olacak kız sana ayrıldık bitti demiş daha gidip kıza barışalım lütfen sensiz yapamam falan deme kendini iyice küçültme bir faydası olmuyor kendimden biliyorum ne kadar zor olsada ilişkiyi bitir yoluna bak
Ben hatalıyım galiba böyle oldu
Çok zor ya ondan başka hiç kimsem yok ki bütün üniversite hayatım onunla bitti, bütün askerlik hayatım onunla bitti, bütün paramı onunla birlikte harcadım. şu an ne işim var ne bir çevrem var, nede bir şeyim var. Ortamım bile yok
Hatan nedir bana söylermisin çok mu sevmek yoksa sahiplenmek mi bilmediğimiz bir şey varsa söyle
Çok seviyorum ve sahiplenmek bunların dışında bir şey yok o ise özgür olmak istiyor
Çok sevmek sahiplenmek hata değil güzel kardeşim kendini suçluymuşsun gibi suçlama hatayı kendinde arama sen bir erkek olarak yapman gerekeni yaptın o senin değerini anlamadı sende güçlü dur bence ondan ayrılırsam hayatıma başkası girmez diye düşünme kendini cepte gösterme yol ver gerekiyorsan bir süre yazma arama sorma hayatın sonu değil
Doğru diyorsun kardeşim ama emeğin fazla olunca bırakamıyorsun sevgin yüksek olunca bırakamıyorsun, ben 25saat yolculukla ona telefon almak için yurtdışına gittim, kolye yaptırdım altın, ve daha niceleri
En kötüsüde ne biliyor musun gençliğimi verdim
İşte güzel kardeşim bende senin yaşadıklarını yaşadım çok değer verdim sevdim sahiplendim ama sonra ne oldu sen beni çok sahiplendin dedi ve ayrıldık çok seviyordum onu oysa dünyanın sonu gibi geliyordu ama insan alışıyor zamanla kabulleniyor bu bana tecrübe oldu kimseyi çok sevmeyeceksin sanada tecrübe olsun sende zamanla unutursun eğer unutmak istiyorsan
Unutmak istiyorum hatta onun gibi birisini sevmek istemiyorum. Çok sinirli çok agresif çok ters nefret ediyorum. Herseyde bi kavga edebiliyor. Frına girdik, yemek yicez ama işte ben söyledim simit alalım bitane boyoz alalım, işte söyledim her zaman ki gibi genelde sırayla söyleriz yiceklerimizi ortak yeriz neyse çıtır simit diye aldıydım ben ondan istemiyorum dedi bu çıtır simitten niye almadın dedi ama ben görmedim ki söyleyelim ondan da dedim yok geçti artık dedi ve bu yüzden kavga etti ya kahvaltıyı resmen zehir etti yemek mi dayak mı yedim anlamadım
Kader mi bu kardeşim
Unutmak istiyorsan sana zarar veriyorsa hayatından çıkarmak istiyorsan bütün sosyal hesaplarından onu engelle ya da çıkar resimlerinizi sil onu hatırlatacak hiç bir şey bırakma etrafında hediye falanda olabilir ama gerçekten unutmak istiyorsan yap bunu yoksa unutamazsın unutmak istemiyorsan yaptıktan sonra pişman olma sakın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!