Sevgilim İntihar Etti?

3-4 gündür pek yazasım gelmiyordu her gece kavga ediyorduk. “Bana neden yazmıyorsun niye konuşmak istemiyorsun başkası var dimi” vs vs bende “Yat uyu ya saçma sapan konuşma” dedim. Ertesi sabah “Allah senin gibi vicdansız olan herkesi gazabıyla boğsun ne biçim insansın lan sen sevmiyorsan niye oyaladın vaktimi çaldın , senin için kıymıyorum kendime bi tarafın kalkmasın sadece herkes seninle aynı ben böyle karaktersiz insanlarla dolup taşmış bir hayattan gelecek beklemiyorum evlilik beklemiyorum hepinizden iğreniyorum lanet olsun hepinize lanet yağsın gökten 1 gram sevgiyi benden esirgeyen herkesi lanetliyorum kahrolun mezarınız bile olmasın” yazıp intihar etti. Sadece konuşmak istemiyodum soğusun istiyordum sürekli duygusal davranması beni soğutmuştu erkek dediğin sert olmalı diyordum “Seni dövmediğim sana küfür tehdit etmediğim için böylesin sevdiğim için bunu kullandın ileride doğacak çocuğunla sınan en büyük acı evlat acısıdır , evlat acısı yaşa amin” diye beddualar etmesi iyice soğutmuştu. “Namazda bile dua ediyorum , sev ama sevilme , evlat acısı çek ciğerin yansın hergün ölmek işte” diyordu. Ben sadece soğudum bu normal birşeyken hep beni suçladı “Sen adi pislik bi insansın kahrol ölümün ani ve acılı olsun” dedi hergün en ufak tartışmamızda. “Ben seninle tartışmıyorum ben sadece içimi anlatıyorum sen tartışıyoruz zannediyorsun k*hpe” dedi vs vs daha birçok şey

Sevgilim İntihar Etti?