Arkadaşlar ortada bir sebep yokken sizi terk eden biri geri döndüğünde affeder misiniz? Ve neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada sebep yokken ayrılan kişi zaten sevmeyen kişidir çünkü seven insan neden sebep yokken durduk yere terk etsin? haklı bir sebebi olur orası ayrıdır terk eder tabii ki ama haklı bir sebebi olacak eğer yok ise ozaman durduk yere terk ediyorsa dediğim gibi sevmeyen biridir ve dönmesini beklemek bile hata olur ciddi bir ayrılık değilse sürekli ayrılık oluyorsa böyle gitmeler falan ardından tekrar barışmalar her iki tarafta yapıyosa özellikle ozaman bir gün biter ama tek taraf yapıyor ise diğer taraf sürekli peşinden koşan veya bekleyen oluyordur buda iyi bir şey değildir çünkü gidip gelene taraf üstünlük kurmuştur kalan taraf sürekli üzülür.
14 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda bazı sıkıntıları vardı, benimle de pek az ilgileniyordu. Başta anlayışla karşıladım ama zamanla kafam karışmaya başladı. Ben de benimle hala bir gelecek planı kurup kurmadığını, cevabı ne olursa olsun anlayışla karşılayacağımı söyledim. O da bir daha görüşmeyelim dedi. İlk ilişkimdi, anlayamadım neden böyle olduğunu.
- +1 yıl
Zaten önceden böyle bir karar almış sizden ayrılık kararı ve az ilgilenmesi bu yüzden kaynaklanıyormuş sizin bu dediğinizde kendisine bir bahane olarak gelmiş büyük bir ihtimal ve ayrılmış eğer bu bahane olmasaydı ileride yine ayrılık olacaktı ileride dedğim yine kısa bir zaman sonra ayrılık yine olacaktı daha döner mi? dönmez böyle bir ihtimal gözükmüyor ve önceden böyle karar alan insanlar dönmesini beklemek hata olur zaten dönmezler.
Soran+1 yılAnlıyorum, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Umarım kısa zamanda toparlanabilirim. Yorumlarınızın buna çok etkisi olacak tabii. Teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Giden gitti. Dönüşü olamaz artık. Onun yerine yeni bir ilişkiye başlamışımdır artık. Affetmek demek ona aynı şeyleri yapması için şans vermek demektir..
056 Yorumla
Soran+1 yılAffetmemek tamam da yeni bir ilişkiye başlamak bu kadar kolay mı erkekler için?
- +1 yıl
Yeni bir ilişki ye ilişki olsun diye başlanmaz ki. Önce arkadaş olursun, dostça vakit geçirirsin. Bir şeyler içer ve yersin. Eğer bir etkileşim olursa o zaman düşünürsün ilişkiye başlayıp başlamamayı. Zaten o sürede belli olur uyum olup , olamayacağı..
Soran+1 yılAnladım... Hayırlısı olsun ne diyeyim.
- +1 yıl
Bu arada ortada hiç bir sebep yokken de terk edilmez asla. Sebep olmadan terk edenin aklından şüphe etmek lazımdır..
Soran+1 yılSon zamanlarda bazı sıkıntıları vardı. Ben yanında olmayı istedim ama o içine atmayı tercih etti ve bana yansıttı. Tabii bu benim tahminim. Ne zaman sorsam ben sana karşı hala aynıyım diyordu ama eski ilgisi yoktu. Bu sıkıntılardan mı başkasını mı buldu anlamadım. Son defa yine soracağım dedim, benimle ilgili hala bir gelecek planın var mı diye sordum. Cevabın olumluysa da olumsuzsa da anlayışla karşılarım dedim. O da bir daha görüşmeyelim dedi.
- +1 yıl
Siz bunun sebebini yani gerçek sebebini açıkça söylemesini ona sormadınız mı? Sebepsiz olamaz ki böyle şeyler.. eğer sebepsizse zaten çok çok şanslıymıyşınız ondan kurtulduğunuz için..
Soran+1 yılNormalde sıkıntılarını ailesiyle bile paylaşmazdı, bana da zar zor anlatırdı. Dediğim gibi hep içine atardı. Mutlaka vardır sebebi ama ben bilmiyorum ne olduğunu.
- +1 yıl
Sıkıntılarını size aksettirmemesi lazım. Burada hatalıymış çok. Sizile olan ilişkisi farklıdır, ailevi hayatı farklıdır. Sizin uyumunuzda , paylaşımınız da bir sorun yoksa resmen sebep aramış ayrılmak için. Bence çok şanslıymışsınız, mutsuzluğa hiç gerek yok ki..
- +1 yıl
Sebebini ben bilmiyorum olur mu ya? Soracaksınız ona , o da paşa paşa anlatacak size.. böyle tutarsız davranışlar olur mu hiç. Saçmalamış çocuk..
Soran+1 yılEvet, saçmaladı gerçekten. İnsan sevince gerçekten mantıklı düşünemiyormuş ama yorumlarınız benim gözümü açıyor.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 👍🌷 ne kadar yıldır beraberdiniz?
Soran+1 yılYıl olmadı, 2 ay.
- +1 yıl
Çok erken bir süre sevgili olabilmek için. Ne kadar iyi tanıyabilirsiniz ki birbirinizi bu süre içerisinde? İyi bir güven oluşması lazım arada öncelikle.. 👍
Soran+1 yılYa biz bir sempozyumda tanışmıştık. Orada benimle görüşmek isteyen birçok kişi olmuştu ama ben bu kişiyi beğenmişim farkında olmadan. Hepsini reddettim ama bununla aramızda güzel bir iletişim başladı, tanıyınca (yani anlattıklarından) kendime çok benzettim. Onun da bana karşı aynı hislerinin olduğunu duyunca hoşuma gitti. Bir süre sonra da başladık işte. Belki de ilk defa birine kalbimi açtığım için bu kadar kısa sürede fazlaca kaptırdım kendimi, bilemiyorum.
- +1 yıl
Hepimizin hayatın tecrübeler edinmemiş gereken zamanşar olur , hatta hatta bunun yaşla başla da alakası hiç olmaz. Yaşımız kaç olursa olsun kazanmamız gereken tecrübeler olabilir , aslında olgunluğumuzu da bunlara borçluyuzdur. Bence bu çocuğun amacı farklıymış bu ilişkide. Sonra da zırvalamaya başlamış kaşının altında gözün var gibi sebepsiz yere zırvalamış. Bence verilmiş sadakan varmış , mutlu olman gerekiyor şu an. 👍 ilerde çok daha fazla üzerdi senii.
- +1 yıl
** hepimizin hayatta tecrübeler edinmemiz gereken zamanlar olur..
Soran+1 yılPeki farklı bir amacının olduğunu nasıl anladınız? Daha geç olmasındansa baştan üzülmek daha iyi tabii. Bir de şey var, beni hocası ile tanıştırmıştı evlenmeyi düşünüyoruz demişti. Erkekler önemsemedikleri kızları bile tanıştırabilir mi yakınlarıyla?
- +1 yıl
Amaç sizi kendinden soğutmak , aklınızı bulandırmak yani. Hocasıyla mı evlenecekmiş 😂😂 komik çocukmuş valla..
Soran+1 yılBilmem, beni tanıştırmak için götürmüştü.
- +1 yıl
Sakın yemeyin bu tarz oyunlarını erkeklerin 👍
- +1 yıl
Ucuz oyunlar çünkü bunlar..
Soran+1 yılAhh ah ne bileyim. İnsan ilk defa böyle bir şey yaşayınca inanıyor her şeye. Allah bana akıl, fikir ve kalbime de selamet versin.
- +1 yıl
Böyle bir tecrübeyi kazandığın için 1 - 0 öndesin ondan. Parayla bu tecrübeyi kazanamazdın inan ki.. 👍👍😅
Soran+1 yılİnşallah öyledir gerçekten. Teşekkür ederim desteğiniz için...
- +1 yıl
Ne demek , rica ederim👍👍 herzaman yardımcı olurum.. kendinizi üzüp de, sakın haksızlık etmeyin kendinize...
Soran+1 yılSağ olun, iyileşeceğim :)
- +1 yıl
👍👍. Bunu söylemeniz bile yolun yarısına gelmeniz demektir..
Soran+1 yılYok üzülüyorum ama mantıklı davranmaya çalışıyorum. Ben parçalanmış bir ailenin çocuğuyum, aynı şeyleri benim de yaşamamam için sağlam adımlar atmam gerek. Doğru kişi değilse aşkımdan ölsem bile tekrar olmaz zaten.
- +1 yıl
Annenizin ve babanızın ayrı olması , sizinde başınıza gelecek anlamına gelmez ki. Size çok çok fazla değer veren insanların yanında , çok fazla değer veren bir erkeğin yanında bulunun daima. Ve karşıdan bu sinyali almadan da kalbinizi bu kişiye açmayın asla. Güven duygusu herşeydir ; bunu hissetmeden önce , kapalı bir kutu olmayı tercih edin hep..
Soran+1 yılBu zamana kadar hep benim de başıma gelecek diye temkinliydim, kimseyle görüşmedim. 31 yaşındayım bu arada. İlk defa inanmak geldi içimden, öğütlerinizi kulağıma küpe yapacağım bundan sonra. Tabii tekrar böyle bir şey düşünebilirsem.
- +1 yıl
Zaman o kadar büyük bir ilaçtır ki. Önemli olan ilk başlarda ki o sancılı dönemi atlatmaktır. Bu sancı tabii ki arada be kadar bütük aşk var bununla orantılı. Temkinli olmana saygı duyarım tabii ki. Ama şunu da asla aklımdan çıkarmamalısın dünyada ki hiç kimsenin evliliği % de yüz garantisi yoktur. Öyle insanlar tanıyorum ki adam ta da kadın aldatıyor ve bunu da açıkça biliyor ger iki tarafta ve evlilik devam ediyor. Bana göre bu bir evlilik değil ki. Bu resmen bir kölelik , maddi bir kölelik gurursuzca hemde.. Bu arada tabii ki bir çok erkek arkadaşın olacak erkeklerin düşünce tarzını çözmek ve onları iyi tanıman , iyi analiz yapman açısından. Bence bir süre zamaba bırak herşeyi. Gurup arkadaşlarınla gez ve mutlu ol. Ayrıca onlara da çok büyük bir açıklama yapma, bitti gitti dersin olur biter. İnsanlar çok çok meraklıdır çünkü. Ve onlara her anlatışında bir kez daha üzülürsün ; böyle bi şeye de hiç gerek yok..
Soran+1 yılHer biri böyle bir acı bırakıp gidecekse ben kimseyle konuşmak görüşmek istemem zaten. Evliliklerin bile garantisi yoksa yalnız olmak daha iyi sanki. Üstelik ilk tecrübem bana bugüne kadar bu fikri düşünmemekle ne kadar doğru bir kararda olduğumu göstermiş oldu. Şu an maddi olarak da manevi olarak da bir erkeğe ihtiyacım yok şükür, sadece birazcık mutluluk bir can yoldaşı dilemiştim. Benim kısmetim de 2 aylık bir mutlulukmuş ne yapayım...
- +1 yıl
Yok bu şekilde düşünmd sakın. Yanlış kişi imiş o. Yani sana uygun , kişiliğine , karakterine hitab etmeyen birisiymiş. Bu, demek değildir ki karakterine uygun biri karşına çıkmayacak hiç..
- +1 yıl
Bu yüzden de iyi bir analiz yapma tecrübesi kazanmalısın. Bu öyle bir şey ki zaman gelecek, karşı tarafı üzdüğün durumlar dahi olacak hemde haklı olarak. Çünkü ancak bu şekilde tanıyacaksın karşındaki insanı..
Soran+1 yılYok vallahi tam ruh ikizim gibiydi. Kariyer planımız aynıydı, ikimiz de musiki ile uğraşıyoruz, inanın bütün özel zevklerimiz bile aynıydı. Haydi bana yaranmak için yalan söyledi desem ben anlatmıyordum, o bahsettikçe diyordum ki aaa aynı ben. Tek ayrıldığımız nokta soyadı meselesiydi. Ben babamın soyadını kullanmıyorum, değiştirdim. Ve kariyerim nedeniyle ileride de kullanmayı düşünüyordum. O bundan hoşlanmıyormuş. Ben de ona söylemedim ama kendi kendime mutlu olacaksam kullanmayıveririm ne olacak diyordum. Normalde iyi analiz de yaparım ama araya aşk girince analiz falan kalmıyormuş.
- +1 yıl
İlginçmiş gerçekten. Ben de aldatma filan oldu zannettim.
Soran+1 yılAllah bilir orasını da.
- +1 yıl
Oooo. O konuda da güven vermiyor hiç?
Soran+1 yılAslında veriyordu ama başka biri olmasa neden bıraksın? Bunu çözemiyorum sadece.
- +1 yıl
Korkuyordur. Ciddi bir ilişkiye girmekten çekiniyordur. Hayat anlayışı farklı olabilir..
Soran+1 yılİyi nasıl isterse öyle yaşasın o zaman. Kendimi başka şeylerle meşgul edip düşünmemeye çalışıyorum artık.
- +1 yıl
En doğru olanı yaparsınız o şekilde. Zamana bırakın zaten..
Soran+1 yılDün sizinle konuştuktan sonra düşündüm, artık gelse de faydası yok gibi. İnşallah duygularıma yenik düşmem.
- +1 yıl
Mantığın , kalbinin önüne geçmeye başlamış. Buna çok sevindim sizin adınıza. Kesinlikle takıntı haline getirmemelisin, kalbini ve mantığını birlikte yürütmeye çalışmalısın. 👍
Soran+1 yılDüşününce mantıklı biriyim de birinin beni düşünmeye sevk etmesi gerekiyormuş :D
- +1 yıl
👍👍. Size çok değer veren insanlara değer verin , sizi üzenlere değil. Herkes mutlu olmak için çaba sarfediyor. 👍
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ne demek, Rica ederim. 👍🌷🌷. Her zaman yardımcı olmaya çalışırım , elimden geldiğince tabii ki..
Soran+1 yılBir şey olursa muhakkak danışacağım :)
- +1 yıl
👍👍.
Soran+1 yılBir şey sorabilir miyim? Umursamıyorum diyorum ama hala başaramıyorum sanırım. Şöyle bir twiti beğenmiş, neden olabilir acaba?
Bazen birini bir daha hiç görmeyecek şekilde veda edersin ama içinde ona ait sesler ve hisler susmaz, birine de içinden veda edersin, onu görsen bile artık ona dair tek bir hissin dahi kalmaz. Veda bir daha görmemekle değil, gönülde bitirmeye karar vermekle olur.- +1 yıl
Bunu söyleyecek kadar , gönlün de bitirmesinin sebebi ne olabir ki bu kadar büyük bir olay? Büyük bir tartışma mı geçti aranız da?
Soran+1 yılSöylememiş, başkasının paylaşımını beğenmiş. Gerçekten olumsuz hiçbir şey geçmedi.
- +1 yıl
Sadece beğenmiş de olabilir , altında bişey aramamak lazım. Ama bence bu çocuğun cesareti yok bir ilişki yaşamaya. Korkuyor yani. Tabii ki bunu da en iyi tahmin edebilecek kişi de sizsiniz , onu iyi tanıdığınız için..
Soran+1 yılTabii haklısınız. Sabrınız için sağ olun.
- +1 yıl
Rica ederim, Sabır gibi düşünme asla. Birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada bir sebep olmadan terk ediliyorsam asla affetmem
016 Yorumla
Soran+1 yılSebep var mı yok mu onu da bilmiyorum ki, bir açıklama bile yapmadı.
- +1 yıl
Muhtemelen kafasında saçma sapan bir bahane üretmiştir uzaklaşmak için, en tehlikeli erkek tiplerinden biri.
Soran+1 yılBelki de benim ayrılalım dememi bekledi, bilemiyorum.
- +1 yıl
Ayrılmanızı gerektirecek bir sebep yoksa ortada şayet, onu beklediğini sanmıyorum.
Soran+1 yılGerçekten hiçbir sebep, bir tartışma, bir kavga olmadı. Her şey yolunda görünüyordu. Sadece son zamanlarda bazı sıkıntıları vardı. Ben yanında olmayı istedim ama o içine atmayı tercih etti ve bana yansıttı. Tabii bu benim tahminim.
- +1 yıl
O zaman kendince yalnızlığa ihtiyaç duydu. Ama bunu açıkça da söyleyemedi. Muhtemelen belli bir zaman sonra kendiliğinden geri döner.
Soran+1 yılİnşallah sebep budur da geri döner, tabii şartlar önceki gibi olmaz ama mutluydum en azından.
- +1 yıl
Umarım döner. Dediğin gibi eskisi gibi olamaz belki ancak yine az da olsa mutlu olursun.
Soran+1 yılHayırlısı olsun yaa ne diyeyim, ilk ilişkimdi ilk defa birine güvenmek istemiştim. Beni acıtan bu oldu sanırım
- +1 yıl
Seni iyi anlıyorum. Benim de ilk ve son ilişkimin (yani tek ilişkim) ilk dönemlerinde karşı tarafın durduk yerde gitmesi gibi bir durum oldu ve yaklaşık 1.5 ay sonra yine kendiliğinden geri dönmüştü, benzerini yaşayacağını düşünüyorum senin de.
Soran+1 yılAh canım benim, neler yaşadın neler hissettin o an? Döndüğünde önemli bir sebebi var mıydı?
- +1 yıl
Gitmesi için de dönmesi için de hiçbir sebep yoktu gerçekten. Aniden gidip aniden döndü. Dışarıdan eve doğru dönerken aniden ondan bir bildirim gelmişti, nasılsın çok özledim diye, o engellemişti ben engellememiştim, ama aradan belli bir süre geçtiği için ümidi kesmiştim, öyle birden bir mesaj alınca sanki bütün iyi yaşadıklarım gözümün önüne geldi ve kalbim ona ikinci kez aşık olmuşum gibi küt küt attı, uzun süre konuşmaya devam ettik ilk zamanlardaki gibi ama sonumuz çok iyi olmadı maalesef. Umarım sizin ilişkinizin devamı da sonunuz da güzel olur.
Soran+1 yılİnsan sevdiği zaman yaşadığı acıları bir anda unutup eskiye dönüveriyor değil mi? Bir de her ne olursa olsun siz istemeyi bırakınca gelir derler ya aynen de öyle olmuş. Sanırım benim de bir yolunu bulup istemeyi bırakmam gerek. Gerçi bu defa eskisi gibi olmamayı kafama koydum. Baştan evlenelim demişti ama ailelerimize söylememiştik görüştüğümüzü. Bu defa düşüncelerinden iyice emin olup niyetin ciddiyse aileni al gel tanışalım, ondan sonra devam ederiz görüşmeye diyeceğim.
- +1 yıl
En doğrusu bu gerçekten, gerçek bir sevgi varsa arada işi ciddiye bindirmek, kaba tabirle garantiye almak en güzeli. Umarım her şey ikinizin de gönlünce olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, görüşlerin benim için çok kıymetli...
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim…
+1 yılNe kadar süre o önemli maksimum 2 ay sonra herkes yoluna bakmali
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bekleyeceğiz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süre sonra geri dönüyor bu kişi peki?
015 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni ayrıldık ama bir sorunumuz yoktu, bence yani.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süre sonra geri döneceğine ve söyleyeceği mazerete göre değişir bu durum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabınız için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Ve sana tavsiyem ne kadar acı çekersen çek asla ona veya çevresindekilere ulaşma. İnan kendini rezil etmekten başka bir şey olmuyor haklı olduklarını bilseler bile. Çok merak ettim ne diyerek ayrıldı?
Soran+1 yılAsla yazmıyorum, aramıyorum zaten ama beni sosyal medyadan çıkarmaması ve son mesajında görüşürüz yazması kafamı karıştırıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Son zamanlarda pek az ilgileniyordu, ben de benimle hala bir gelecek planı kurup kurmadığını, cevabı ne olursa olsun anlayışla karşılayacağımı söyledim. O da bir daha görüşmeyelim dedi.
Cevap sahibi+1 yılBu insan ciddi bir ilişki istemiyor ya genel olarak istemiyor ya da şu anda istemiyor. Gönlünce onunla bununla takılacak seni de bir kenarda tutacak umut verecek bellidir böyle erkekler hiç şaşmaz. Aynısını ben de yaşıyorum ve yüzsüz gibi bana ulaştığında şimdiden söyleyeceği saçma mazeretlere karşı öfkeliyim ve asla affetmeyeceğim. Nereden biliyorsun dersen uzun hikaye ama acından ölsen de ulaşma ona hem döneceği varsa daha fazla egosunu yükseltiyorsun hem de rezil oluyorsun ben bizzat kendim hata yapıp bunu yaşadım her genç kız olan hemcinsime de keskin tavsiyem bu oluyor benim ağzım yandı sizinkisi yanmasın hesabı.
Soran+1 yılAllah razı olsun tecrübelerini paylaştığın için. Başta evlenmek istediğini söylemişti, yaşımız büyük olduğu için inandım ben de ciddi bir ilişki istediğine. Üstelik evlilik fikri hiç aklımda yokken onunla ısınmaya başlamıştım, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Evet, üzülüyorum. Evet, seviyorum... Ama beni böyle aniden bırakan biri ile tekrar iletişim kurmaya çalışacak kadar gurursuz değilim çok şükür. Zamanla bu acı da geçecek. Yani şimdi dönecek olursa kesinlikle reddedeyim, öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle reddet demiyorum sunacağı mazerete bağlı sana mazeretini sunduğunda sana saçma gelmiyorsa karşındaki hayır ayrılacağına şunu şunu da yapabilirdin diye aklından çözüm önerileri geçmiyorsa affet ama bu dediklerim oluyorsa afffetme kesinlikle. Maalesef bu şekilde kandırıyorlar benimkisi daha da kötü ben abisine kadar kavga ettim benim yazma sebebim hem kinimden hırsımdan oldu. Hepsini Allah'a havale ettim Allah bilir ve gerçekten haksızlık ettilerse yaşattıklarını yaşatır onlara sen de Allah'a havale et ve bekle.
Soran+1 yılBen henüz terk edileceğimi bilmeden, hiç ah etmeden Allah benim yerime ahımı aldı belki de. Arabaları yanmış, ben yine de içinde olmadıklarına sevindim. Bir insanla anlaşamayabilirsiniz, hayatınızda istemeyebilirsiniz ama neden sessizce uzaklaşıyorsunuz? Benim anlamadığım bu. Buna rağmen beni kıracak, üzecek bir şey söylemedi. Hep iyi hatırlayacağım ama sadece son bir defa da olsa konuşup kafamdaki soru işaretlerini gidermek isterdim. Senin durumun daha da zormuş, kim bilir ne kadar üzülmüşsündür kıyamam.
Cevap sahibi+1 yılSana yaşadıklarımı anlatsam şoka girersin belki benim yerime de çok sinirlenirsin o derece. Araba konusuna gelince yanma sebebi farklıdır belki bilmiyorum insanlar özel hayatlarında çok şey gizliyor o yüzden yanma sebebi farklı da olabilir teknik bir şey de olabilir.
Soran+1 yılMutlaka teknik bir şey. Biliyor musun bu araba yanmadan bir gün önce ikimizin adına sadaka vermiştim, bunu biliyordu. Yanacağı gün tam arabaya gidecekken annesi durdurup kahve içelim öyle git demiş. Kahveyi içtikten sonra aşağı inmiş ve bir dakika içinde araç yanmaya başlamış. Özelden anlatmak istersen dinlerim.
Cevap sahibi+1 yılİşte Allah vesile olmuş verdiğin o sadaka kurtarmış sizi. Sadaka cidden çok önemli. Başına kötü bir şey geldiğinde bile sadaka ver iyilik yap diye boşuna denmemiş. Allah isteseydi kahveyi içmezdi bir vesile ile o arabaya binerdi sonrası malum işte. Benim meselemi sana anlatmak çok isterim. Gizliden çıkayım bir süreliğine bana istek at olur mu?
Soran+1 yılEvet, hiç de sevmez kahve... Vesile olacak ya işte. Tamam yazıyorum şimdi.
Soran+1 yılMesaj kutusu kapalı ama istek gönderdim.
Cevap sahibi+1 yılKabul ettim ve istek attım şimdi ben de sana
Midesiz değilim asla affetmem
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Hayır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılDoğru.
+1 yılEtmem ben
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında