Nisanlimi sevdigimi nasil anlarim? Evlencez 6 aya 3 yillik iliski ama artik sevgimden emin degilim seviyor muydum bilmiyorum babamdan goremedim ilgi sevgiyi onda gordugum icin mi baglandim bilmiyorum sevmek nedir nasil anlarim birini sevdigimi anlayamiyorum dunya cok bos geliyor
Sevgimi hissedemiyorum cok hissiz biriyim sanki
Sevgimi hissedemiyorum cok hissiz biriyim sanki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben o hataya düştüm şu an evliyim 5 aylık sevgisinin bittiğini hissettiğin anda bitir yolsa benim gibi pişman olursun
Sen mi pisman oldun
Senin mi sevgin bitgi pardon
Ona karşı bitti ve onun beni gerçek sevmediğini
Bosan ey
Boşanamam zor
Niyeee
Uzun mesele
Bunu senin bilmen lazım bence görünce ilk günki heycan var mı aramasa eğer merak edermisin ya da mesaj atmasını beklermisin
Bilemiyom askoo kafam karisik. Gorunce mutlu oluyorum cok yakisikli allahim vs diyom kendime ama uzaklasinca soguyorum aramiyorum o ada aramayinca merak etmiyor onceden ederdik monoton oldu sanirim
Dediğin gibi monotonlaşmış olabilir ama emin değilsen sevdiğinden evlenme daha kötü olabilir
:(((
Eee evlenme o zaman boşuna evlenip boşanacagindan sonra
Bu soruyu soruyorsan sevmiyorsun, sevgide şüphe sorgu olmaz
Sevgi nasil birsey onu bile bilmiyorum kimseyi seviyor muyjm emin bile degilim kimse umrumda degil oyle bi bunalima girdim
https://www.psikosanat.com.tr/sevgi-nedir/
Ihişlerine Güven..
sevmiyorsun
Birsey hissedemiyorum hislerimde karma karizik
Sen onun ilgisine bağlamışsın.. sevgi bu degil... o ilgiyi seni beğenen herkes gösterir...
Nedir sevgi peki
Burdan yazamıyorum... uzun ve özel...
Istek attim
Yazdim
Ne yapalım sevseydin o zmn
Bütün yorumları okudum buna kahkaha attım gece gece ya sjsjjsjshs
Komik birsey yok
Boşluğuma denk geldi kusura bakma soruna gelecek olursak açık ve samimi söyliyim sen bu adamı sevmiyorsun belli ve eğer dediğin gibi birbirnizi arayıp sormuyorsanız merak etmiyorsanız gibisinden oda seni sevmiyor net insan sevdiğini merak eder önemser zaman ayırır
Ama sevmeyen insan arkamdan aglar mi? Aramiyor ama mesajlarda hem askim canim cicim yaziyor heo o yaziyor durmadan monotonlasti. Mesela farklı sehirdeuiz ben dönerken ağladı arkamdan
Bazen ayrilalim deyince de kavga cikartiyo ayrilmam diyor sen ayrilik mi istiyon diye baya kiziyor bagiriyor
O zaman sen sevmiyorsun kendini kandırıyorsun sadece
Ama ayrilmakda istemiom ki cunku cok caaba verdim bu iliski. icin hemde gorunce faaln hosuma gidiyor ama uzaklasinca soguyorum gorusememekden kaynaklı olabilir mi veya evlilik stresi? Cunku evlilikden korkuyorum asil
Korkmanı gerektirecek bi durum yokki eğer gerçekten böyle düşünüyorsan İki tarafında sevgisinden eminsen Zihni’ni boşalt ve sevgine sahip çık
🙂
Korkuyorum acikcasi ya tesekkur ederim dinledigin icin. Birde farkli sehirdeyiz ailemden uzaga gelin gitmek de korkutmaya basladi. Basta uzun sürec vardi bu azaldı sehrimden 700km uzakda yasamak uzuyor aileden uzak
Bak şimdi belliki ailene çok bağlı birisin anlıyorum, ama sonuçta siz bi yuva kuracaksınız tabikide bazı zorluklar olacak ama önemli olan sizin birbrinize sahip çıkmanız gerisi bi şekilde hal olur İnan bana 🙂
Tesekkur ederim icimi ferahlattin bi nebze
Tekrar söylüyorum Sevgiden eminsen gerisini düşünme Allah yardım eder zamana bırak iyi geceler
Sagolasin iyi geceler.