Herkese merhaba
Öncelik kadın arkadaşların cevaplaması çünkü onların cevabı önemli.
Şimdi bir hastam var ve hastaneye gittim özel hastaneye orada bir hemşire var ama yani herkes için olmasa da kız güzel aga yani şimdi kız güzel ama benim için ultra güzel muhtesem yani şöyle anlatayım evlenmeyi düşünen biri değilim ama bu kız bana evlenelim desin gecenin 2 sinde nikah memurunu karısının yatağından çıkarır nikahı basarım o derece güzel ve tatlı benim için şimdi bu kızla nasıl konuşmaya baslayabilirim ilk konuşma yani arkadaş gibi ya da ne biliyim ya bu kızla sevgili olmak istiyorum ne yapmam lazım neler yapabilirim anlayın ya ben bu kızla nasıl sevgililik yoluna girebilirim lütfen lütfen lütfen
Utangaç biriyim ama şimdi beni yargılamayın hiç kız ortamım yok tarlalarda büyüdük
Teşekkür ederim simdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle giyimin temiz, görünüşün doğal duruşun özgüvenli olsun (kas gösterisi yapan kasıntı adamlardan bahsetmiyorum.) Konuşman akıcı, diksiyonun güzel olsun. Karşısında heyecanlanma ellerin titremesin. Dediğim gibi gayet rahat ve özgüvenli ol.
Benim onun karşında sesim titriyo elleri bırak keşke ellerim titrese
O zaman başından kaybettin😃
Valla ne biliyim ya zaten bı işimiz rast gitmiyo ki anasını satayım ya
Kendinden emin ol ve flörtleşmeymiş ilgi göstermekmiş o toplana hiç girme arkadaş olmaya çalış ve kendini gizemli tut seni merak etmesini sağla aşkın temeli meraktan gelir
Emin ol beni tanımaya kalksa zaten beni istemez şimdi herkes birbirinin farkında ben yakışıklı biri değilim bununda farkındayım ama yakışıklı değilim diye evlenmeyeyim veya sevgilim olmasın düşüncesi geliyo bazen aklıma bilmiyorum zor durumlar
Ya işte kendine güvenmediğin için bunları düşünüyorsun kendine güven hersey güzellik yakısıklılık değil evet ilk görüşte seni beğenmediğini varsayalım ama seni tanıdıkça sever merak eder bilemeyiz yaşamadan hiçbisey bilemeyiz hem sevmezse bile kaybedeceğin bisey olmaz ki
Ya deniz öyle ama bana bir yol gosterin yani deyin şunu yapsan mesela kendini o hemşirenin yerine koy ve ben geldim daha bişey belli etmedim ne yapsam hoşuma gider resmim var bak bu zango geldi
Ya bence hiç böyle şeyler düşünmeye gerek yok olduğun gibi davran iş hakkında bisey sorar bahanesiyle konuşmaya çalış daha sonrası gelir zaten ama dik dur karsısında kendinden gerçekten emin ol ve asla heyecanlanma sen kendin oldukça gerisi gelir evelallah
Ya inşallah dediğin gibi olur cidden büyük bir yara olarak taşıyorum onu kalbimde
Umarım hersey dilediğin gibi olur 🙏🏻
Çok teşekkür ederim senin gibi iyi kalpli insanlarin hürmetine dönüyo dünya valla
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Çok yardımcı oldun cidden tavrımı ve hareketlerimi degistiricem yoksa şimdiki halimle ben yanlız ölürüm
Aynen değiştir kendini ve her konuda güven kendine tipim şöyle böyle asla deme hiçbisey olmasa bile sevdiğin kız ile inan sen bu şekilde kendine gelmiş olursun ve kendini kazanırsın
🥰 cidden kendime geldim şu an ama biraz daha gaz verirsen o bana açılsa da ben ona yüz vermem ona göre
Ahhshaahhaajah susuyorum o zaman hayatında bol şans diliyorum herseyin gönlün gibi temiz olması dileğiyle 🙏🏻
Cidden çok teşekkür ederim kendime geldim resmen ya sonunda ölüm yok ki ya en fazla yok der anasını satayım ya zaten özel hastane olmadı parasıyla başka hataneye giderim alla alla ya
Ama çok güzel be 😂
Ben teşekkür ederim red yesen bile dünyanın sonu değil aynen bu düşünceler ile yaşarsan her zaman mutlu olursun bunu asla unutma
İyiki yazdınız teşekkür ederim gerçekten bundan sonraki hayatınız da kalbiniz gibi güzel olsun
Teşekkür ederim sizinde hayatınız gönlünüz gibi güzel olsun
🥰❤️😀
Cesur ol. Ezik gibi kıvranma konuşmak için. Kizlar böyle erkekleri sevmez. Çünkü güç severiz. Git güzelce sor. Kahve yabht içmek istediğini söyle.
Cesurluktan kastın nedir ben onu daha bulamamisken kaybetmek istemiyorum
Yani miy miy sadece bakma kıza. Atak yap. Adımlarını at ondan bekleme. Bir gün seninle kahve içmeyi çok isterim de. Tepkisi olumlu ise şu gün içmeye ne dersin de
Ama şimdi daha bir gün gördüm hastadan dolayı numarasını verdi bı sorun olursa arayin hataneye geldiğinizde arayın diye bir iki kere hastane işleri için aradım bilmiyorum erken olmazmi
O zaman bir süre bakışın. Aranızda bir enerji var olsun
Değil mi ama biliyorum ya valla bak yakışıklı biri değilim acaba bir umut yani birseyler olur mu düşüncesi geliyo bazen aynanın karşına geçince ulan sen kimmm o kim diyorum sen götü kırık bı çiftçi o ise okumuş yalayıp yutmuş bir hemşire kültür farkı var diyorum ama gece aklımdan çıkmıyor
Bak işte böyle düşünürsen etkilenmez zaten. Tüm olay özgüven de bitiyor. Ve erkekler için önemlisi cesarette bitiyor. Siz nasıl ki kadının cilvelisini seviyorsunuz, biz de cesurunu seviyoruz. Ayrıca Profildeki senden gayette yakışıklısın.
Cesur ve özgüven ben cesurluk yerinde duruyorda özgüveni kaybettirdi bana şu güzellik ya Allah'ım çıldırıcam
Of of nefret ediyorum ya bu durumdan.. ben de çok güzel bir kadınım ama. beni beğenen erkekler bu kafada oldukları için adım atmıyorlar. Hep iş isten gectitken sonra duyuyorum.. bakin her şey tip değil. Enerji enerji. Özgüven.
Ya işte valla bak ben ölümden korkmam ama korkacagim konu ne biliyor musun şimdi zaman geçti kendimi tutamadım gittim çay kahve neyse ısmarladım içtik sonra açıldım falan yok der öyle bişey düşünmüyordum hakkında der ben o hastayı ölse bile o hastaneye götüremem ki ondan önce ben gömülürüm yani
Ya ölümlü dünya. Ben de bir kere reddedildim ama hiç üzülmedim hatta kendimle gurur duydum. Çünkü hislerimin arkasında duracak kadar gerçek bir insan olabilmisim.
Ama senden alacağım çok ders var ha bana ücretli ücretsiz fark etmez öğretmenlik yaparmisin baktın oldu bizim iş evlenirsek bunun sevabı ile direk aktarmasız uçuş cennete bilet alırsın 😂
Ya bende red aldım 1 kere ama şimdi o kızı başka bir yerde görme gibi bı sansim yok anlatabiliyor muyum ya bu hergun yüzyüze bakicaz yani haksız mıyım