Türk kızımı Rus kızı mı?

moskova dan geldiğiniz gün daha uçağın asma köprüsünden geçerken " tek istikamet olduğu için" gitmekte olduğunuz yöne doğru bakarken istemeden bir türk kızla gözgöze gelerek tam gözlerinizi kaçıracakken (aklınızda rusyadaki tatyna adında kız arkadaşınız varken) o şişko, götü yere yakın, kısa boylu, kara kuru ve iğrenç koyu renk saçlarıyla burnunu havaya kaldırarak size türkiyede olduğunuzu hatırlatacak bir tavır sergilemesi durumunda, yüksek sesle "ulaaaan sen kimsin maddesiz !!! ben rusyadan geliyorum kızım hüdüne efes fıçısı girsin al havanı münasipe monte!!" dedirtebilecek kızların tümünün kullanılamaz/defoludur olarak işaretlenmesini takiben yerlerine rusya dan getirilecek olan orjinalleriyle değiştirilmesini istiyorum... ben iplemiyorum artık bu türk kızlarını sizde iplemeyin hepimize yetecek kadar rus (hakiki hatun) var ve inanın çoğu türk kadınından çok daha namuslu ve sevgi dolu kulaktanh edolmalara asla inanmayın ve seçiminizi yapın türk kızımı rus kızımı..
Eğitimli kültürlü ve erkeğine son derece sadık ve dehşet güzellikte (Rus kızımı)
Karakteri kişiliği bu abaza memlekette oturamamış ve asla oturamayacak olan (Türk kızımı)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
erkeklerin çoğu ruslar demiş kendi kendinin olmayan tipini beğenen türk kızlar leziyen olursunuzda kurtuluruz inşallah siz türk erkekleri yokluktan bunlara bakıyorsunuz sizi anlamaya calışıyorum:)
Güncellemeler
+1 yıl
cümle düzgün ve net zaten sen önce cümle çeşitlerini öğren hadi kızım ilkokula tekrar git
Türk kızımı Rus kızı mı?