+1 yılRuslara hiçbi lafım yok çünkü rusyada yaşadım ve her karakterde ve tipte arkadaşım var. Yani güzeli güzel çirkini çirkin , pisi pis vs. Ama şu var rusla evlenirsen rusyada kalman gerekir. Rus alıp Türkiyede rahat yaşayamazsın. Arkadaşımız var hanımı rus tek konuştuğu benim kadının çünkü etrafındaki kadın olsun adam olsun herkes nedense artık tepkili ve bu yüzden çok üzgün çok dertliler.
Sana bir abla tavsiyesi naparsan yap ama insanlara da hakaret etme burada çünkü seni de bir Türk kadını doğurdu!!! Ayrıca bilgin olsun bazı rus arkadaşlarda senin gibi rus hastası erkekleri enayi olarak gördüklerini de söylediler. Sizin onlara düşkünlüğünüzden bedavaya tatil yaptıklarını ballandıra ballandıra anlattılar. Böyle çirkefine denk gelme bigünde kullanılmazsın işallah.71 Yorumla- +1 yıl
öğretici yazı ve üslubunuz için teşekkür ederim ama benim annem yunan ve yeni nesilden bahsediyorum (90 ve sonrası) ayrıca cahil heryerde kandırılır bu zekayla alakalı ayrıca rus kökenli kadınlar çok bonkör ve düşünceliler benim açımdan
En İyi Cevaplar
Rus kadini Türk kadinini satin alir keza güzelliğinin yanisira hal ve hareketleri de prim topluyor ^^
128 Yorumla- +1 yıl
Hanım efendi sözleriniz güzelliğinizi yansıtıyor güzelliğiniz dünyaya baktırmıyor..
- +1 yıl
evet en azından başörtü takıp dindarım diye geçinip tofasta gizli saklı sakso cekmiyorlar..
- +1 yıl
o zaman türk kadınının geneli sapkın..
- +1 yıl
Rica ederim güzellik..
içimden geleni yazıyom kızlar üstünüze alınmayın :D
arkadaşlar bir yerde okudum simdi onu mutahasır burayı uldum yazayım dedim
rus kızımı türkmü diye sormuş biri hemen geleyim dedim
akıl var mantık var arkadaş rus var hicbiri yok :D anladınmı nekadar degerli olduklarını onlar zevk makineleri türk se azap makinesi hep böyle dilini bilmedigim bir kızla evlenmek istiyordum ensonunda buldum gecen gün türkde tirip manyagı olurken rusta zevk manyagı olabilirsin :D
yani sen olsan hangini secersin anam :D
birde birsey ekleyecegim rusmu gejamı dersenizde gine rus cünki gejalar pis oluyor kokuyorlar :D it eti yiyiyenle aynı odayı oaylasmak olurmu:D00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılRus kızının da,
https://i.hizliresim.com/nG6YzB.jpg
Türk kızının da,
https://i.hizliresim.com/Lozo7a.png
Hayırlısı be arkadaş.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılBunlar tamamen coğrafya ' ya bağlı genetik veya ırktan değil (Yani kuzeyde güneşi az görmek , güneyde sıcakların etkisi gibi)
Ya bişey diycem sanki o dünya güzellerinin o tipleri kendi eserleri
doğarken seçmediler
Anlıyonuz mu
bu kadar dünya güzelini Allah yarattı düşünün
birisine sırf sadece dış güzelliğinden dolayı bağlananda var
o beyinsizlerin taaa
İnsanın iç güzelliği önemli derken (düşünceleri) önemlidir
bir insanın dış görünüşünden hoşlanılır düşüncelerine aşık olunur
yani aslında Çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır
En güzel kadında Annenizdir
kesin bi boş yapmayın
o övüp bitiremediğiniz yabancı kızlarada s. ben ya bizim Türk , Anadolu kızlarına kurban olun siz
şu güzellik kavramı bi hiç aslında
Tipinizle değil biraz karakterinizle , yeteneklerinizle , o güzel yüzünüze verdiğiniz bakımla öne çıkın
hepinizin ben la siz gören gözünüze şükredin lan
sinirlendiriyonuz beni
Siz Türkler bu kadar GERİzekalı olmak zorunda mısınız
o kadar boş şeylerle uğraşıyonuz ki
Hele şu kore ve rus hayranları yok muuu
ayrı bi salak zaten onlar
Biraz kendi kültürel değerlerinize önem verin Allah'ın ergenleri siz büyüyün anlıyacaksınız
bu kafayla bide niye gelişemiyoruz demeyin
IRKÇILAR02 Yorumla- +1 yıl
Hande Erçel 2019 yılında
dünyanın en güzel kadını seçildi
anlayın artık 🇹🇷 - +1 yıl
*La bizim tüm sürale ful sarışın* *bide renkli gözlüler , beyaz tenliler*
*esmerler de var da*
*Boylarıda uzun*
*niye böyleyiz bilmiyom sjsxjs*
*ama Türküz yani Ankaralıyız*
*ben yeni nesillerde sarılar* *görüyorum*
*hem her sarı saçlı mavi gözlüyü güzel sanmayın hemen Bizim Türklerin yüzleri simetrik onlardan tamamen farklı yüz hatlarımız var*
*bizim kızlar bakımlı*
*Hem Rusya soğuk diye yani* *coğrafyadan kaynaklı*
*biz kuzeydeyiz ama onlar baya bi kuzeyde*
*Türkiyede soğuk olsa burada da* *renk pigmentleri az olur bizimde onlar* *gibi çocukluk süremiz uzun olur bundan dolayı bizde uzun boylu oluruz ya egoya bak* *sanki kendi* *eseri o sarı saçlar*
+1 yılYa şimdi her rus kızı güzel değil her türk kızı güzel değil. Eğitimi kültürü bilemem ama erkeğine sadık derken? Rus kızlarının neyle meşhur olduğu belli... Sen toz konduramıyosun sanki. Kimseyi yargılamıyorum öyle olmayanı da vardır. Ve emin ol ki çoğu türk kızının karakteri başka ülkenin kızlarına özenen senden daha oturmuş Ve Türkiye 'de bu soruyu sorup da sana Rus kızları dememizi bekleme. Valla şimdi soru detayına bir baktım da sıkıntı büyük sende burada işin ne. Hatta hayrına uçak biletini ben alayım rusyaya Türkiye'den bir beyin özürlü eksik kalsın
718 Yorumla- +1 yıl
gerçekler kudurtuyor suratsız türk kızlarını buna bayılıyorum bide reddedilmeye gelemiyosunuz bu tipl anlamıyorum yanıma gelen türk kızlara orta parmagı gösterdim öldürülüyordum..
- +1 yıl
Hahahah bunları bana Chace Crawford ın resmini profil resmi yapmış biri mi söylüyor? Bizim de sarışınımız var esmerimiz var kumralımız var renkli gözlümüz kahverengi gözlümüz var uzunu kısası zayıfı şişmanı anlatabiliyor muyum bizde çeşit var sen göremiyorsan diyicek laf yok... Burada işinde yok... Atla bir uçağa bas git :)))
- +1 yıl
@mert4199 çok teşekkürler
- +1 yıl
@jacopmeer aynen resimdeki Chace Crawford yakışıklıyım diye geziyo ama
- +1 yıl
@jacopmeer kesinlikle katılıyorum türk kızları yüz vermemiş liselilerden medet umuyo. Yaş 14 uğraşmaya gerek yok
- +1 yıl
@sanetale burdan ahkam kesmesini bilir ama en sonunda evleneceği yine türk kadınıdır. Aslında böyle başka bir milletin yalakalığını yapan zihniyet keşke çoğalmasa... Hahahah haklısın valla canım kendi annesini kötülüyor dolalylı yoldn
- +1 yıl
@sanetale evet daha ünlü birini bulamamış arkadaş fakelik yapacak
- +1 yıl
@mert4199 zaten çeşit yok neredeyse hepsi aynı güzel olabilirler ama herşey güzellik değil indan bu kadar kör olmamalı
- +1 yıl
mert senin gözlerde katarakt başlamış:)
- +1 yıl
Bu kadar insanın binlerce lafından sonra diyeceğin tek şey bu mu çok düşündün mü
- +1 yıl
Ya ciddi diyorum bence o kadar çirkinsin ki (bu laflarından sonra) hiçbir kız sana yüz vermedi, hatta Rusya'ya falan da gitmedin, karşındakileri kötüleyerek onlarla aynı seviyeye gelmeye çalışıyorsun. Senin bu düşünmeden konuşman asıl senin karaktersiz ve eğitimsiz olduğunu gösterir. burada bir şeyler kanıtlama çabasına düştün ve polemiğe giriyorsun. biz eğitimsiz kısa bacaklı havalı iğrenç kızlar olarak (senin tabirinle) dönüp de yüzüne bakmamaya devam edeceğiz, sen Rusya da olduğuna inandır kendini ;)
Tabiki Türk kızı. Herkes biz gibi olamaz. Sen nerde gördün kadınların bu kadar cesaretli, erkeği olmadığında dik durabilen, çoluğuna çocuğuna güçlü şekilde bakabileni? Her şey güzellik değil arkadaşım. Biraz medeni olmak gerek. Bu arada Türk kızları harbi kızlardır. Ve son derece zekiyiz bunu her şekilde kanıtlarsın. En azından pis değiliz. Ne biliyim Rus kızlarının kaç kişiyle yattığını bilmeden gelip konuşuyosunuz. Düşün bir onun vajinal akıntılarını, giren çıkan belli değildir. Edebiyle yaşadığımız için şu Dünyadaki en temiz kızız bence.
32 Yorumla- +1 yıl
kendinizi çok fena kandırmışsınız bence
- +1 yıl
Helal olsun kesinlikle size katılıyorum gerçekden bizim türk kızı gibisi dünyada eşi benzeri yok
Ailem Marmarisli ve orda otellerde de cok calistim. Nasil rus kizlarinin geldigini bir gorsen bu laflari edemezdin. Ah bir de sadik yazmamis misin, sadece guluyorum. Bilip bilmeden ne kadar ozeniyorsunuz ya. Her milletin kezbani kulturlusu var. Once orda anlasalim. Senin cevrende nasil kizlarin oldugunu bilmiyorum ama inan insan kendine gore cevresini secer. Sen oyleysen sana da oyle kizlar gelmesi cok normal. burada yazdiklarindan da hakettigin anlasiliyor.
510 Yorumla- +1 yıl
yurt dışına giden türk kadınlarınında %90 ı veriyor rusyanın tasralarında ne iyi melekler var kız halinde evlenesin gelir:)
- +1 yıl
sanırım gözlerin bozuk bir doktora gitsen ayrıca hepiniz kezbansınız
- +1 yıl
türk kızlarını tvlamak gibi bir niyetim yok begenğim fotoları koyuyorum, çokmu merak ediyorsun kendi resmimi ki izliyorsun
- +1 yıl
o yüzden koydugumu sanırım hala kafan basmıyor ya ünlü koyarsın ya da hanzo resmi koyarsın farklı bir seymi yaptım umarım son kelimenin sana çok yakıştıgını anlamışsındır saygılarımla
+1 yılBu çirkeflik nerden geliyor l*n yazılara bak vala sonuna kadar okuyamadim.. pardon da bu mukayese neden Ruslar güzel olabilir evet ama Türkler de de güzel kizlarimiz var.. kimsenin anası tatyana değil bizden de bunlar çıkıyo biz diyoz mu latin erkekler mi yoksa Türk erkekleri mi diye kabul etmeyen gitsin rusyaya kardeşim bu kadar uzatmayin yaa
53 Yorumla- +1 yıl
Ya de get siz laf edince iyi Biz italyan deyince kezo ohh ne ala memleket vala uyuz oluyorum bu sorulara güzel değiliz he ama sizi bizden başkasıda almaz arkadaşım. . Bir rus sana zeytinyağli dolma yapabilir mi ya da börek açabilir mi git sor bakim sen vermek 100dolar ondan sonra ben konuşmak demezse ben de o karının elini öperim
Türk kızı asildir ne yapacağını yerinde ve zamanında yapar. Türk kızı hırçındır yerde kimsenin kanını bırakmaz. Türk kızı varolmaktır sevgisine sahip çıkar. Türk kızı OSMANLI torunudur VATANINI SATMAZ.! Yunanmış , rusmuş bunlardaki rahatlık Türk kızında yok. Nerde nasıl davranacağını iyi bilir. Türkün Türkten başka kardeşi yoktur..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş, arkadasım Rus sevgili yapayım derken evli kadınla yattı, kadın da evli olduğunu saklamış arkadasımla işi pişirmiş. şimdi aynısını sana soruyorum , seni boynuzlara hoşuna gider miydi , yapmaz deme güzel kadınlar beğenilmekten hoşlanır, kim ona ilgi gösterirse ona kayar
22 Yorumla- +1 yıl
türk kadınları çok daha sapkın emin ol
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapma olur mu, bilmiyorum annen Türk mü anneannen hatta varsa ablan, genelleme yaparsan ailene hakaret olur
bildiğim şeyleri güzelce açıklamışsın :D millet bilmiyor ^^
21 Yorumla- +1 yıl
rusun kokusu yeter yanında bayan oldugunu anlıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Rus kızının aslında tanımayanların bilmediği en önemli özellikleri kültürlü ve zeki oluşlarıdır. Sadece konu güzellik olsa umursamazdım rusları ama karakter ve kültür olarak ta bizim kızlara tur bindiriyorlar.. MUKAYESE BİLE KABUL ETMEZ.. Ama istisnai türk kızlarımızı ayrı tutuyorum.
00 YorumlaEğer eğitimli, mütevazi, paraya tapmayan, topluma iyi görünme çabası içersinde olmayan, birey olabilen Türk kızı denk gelirse, onu tercih ederim. Ama bu saydıklarım Türkiye ve diğer ortadoğu ülkelerindeki kızlarda neredeyse bulunması imkansız olduğu için Rus kızı tercihimdir, mecburiyetten.
00 Yorumla
+1 yılSadece ilişkiye girip kadını mal gibi kullanan hemcinslerim genelde rus istiyor. Bence her insanın karakteri ve KARAKTERSİZLİĞİ kendine. Benim için hangi milletten olduğunun bir önemi yok. Seviyorsam Türk de olur, rus da olur
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Çok seviyorsaniz rusları gider rus kızlarının içinde yaşarsınız bu kadar basit. Kendi milletinizi kotulemekten usanmadiniz gerçi şüphe ederim kendi milletini kotuleyenin hangi milletten olduğunu. Sanki her rus kızı iyi her türk kızı kotu. Genelleme yapmayı bıraktığınız zaman insanlikta iyi bir noktaya gelebiliriz
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Türk kızlarının tribi olmasa iyiler bizim kızlar yok Gökhan benim doğum günümü nasıl unutursun yok benle niye ilgilenmiyorsun yok o yok bu ne yapsak yaranamıyoruz ama Ruslar öyle değil sevdiğini hissettir kopeğin oluyorlar acayip derecede sadıklar sevdiklerine
02 Yorumla- +1 yıl
türk kızı bir tikten anlamaz:)
+1 yılRusların içindeyim
açıkçası güzeller ama yani bizim de güzelimiz çok...
kültürden yoksunlar. bizde hiç değilse öyle bir şey yok.
her önüne gelen erkeğe laf atma gibi huyları da var22 Yorumla- +1 yıl
Tc deki erkek abazalığı ve kadınlarında gizli saklı verme gibi kültürleri yok haklısın
- +1 yıl
2 tarafında kötü yanları var tabi de neyse boşverelim
illa şura nın kızı diyemem çok insancıl türk kızları da var. egosu tavan yapmış bir kaç türk kızı yüzünden hepsine genelleme yapmak yanlış. rusya'da da kızların hepsi alçak gönüllülükten ölmüyor. türk kızı mı rus kızı mı bilemem ama insan olan diyorum
10 Yorumlasoruyu detayı gözlerim yaşararak okudum. yüz sayfa olsa okurdum tolstoy romanı okur gibi. bu nasıl güzel anlatımdır bu nasıl betimlemedir şahane üslubun ayrı, parmak bastığın noktalar ayrı, haklılığın ayrı. ibret olarak okutulacak türde soru olmuş. tebrik ediyorum. cevap tabiiki tartışmasız a...
10 Yorumla
+1 yılKardesim git rusyada yasa niye buranim kizlarini kotuluyosun yaa bide bu memlekette yasiyosun bu kadarmi adamsin ayrica hic bir turk kizi bu soylediklerini aldirmiyodur cunku turkiyede yasayam cok guzel kizlar var
38 Yorumla- +1 yıl
Aynn kardesim ama insan soylemeden gecemiyoki hedef turk kizlari
- +1 yıl
kıyamam ben size ne kadar zorunuza gitmiş öyle :) tamam söz profil resmimdeki çocukla tanıştrcam sizi hem çokta yakışırsınız.
- +1 yıl
Senin zeka yasin kac allasen niye yasiyon burada :)
- +1 yıl
sen beynini kaç yaşında aldırdıysan o yastayım ama ben aldırmadım sana benzememek için o kadar güzelsin anlayacağın..
- +1 yıl
Hahaha o nasil bir cumledirr yaaa koptum capslemek gerek :D off hay beynini **** :D
- +1 yıl
anlaşıldı sen beynini caps niyetine yedirmişsin dolaylı devrik cümleleri bile anlayamıyorsun.
- +1 yıl
Devrik yazma o zaman duzgun cumle kurmayi gotunemi sokuyolar :D
rus kızı tabiki. tabi sizinle olmak gibi bir hataya düşmesi için ya psikolojik sorunları olması lazım ya da çok alkollü falan olması laızm. kollarını açıp bir abaza türk erkeği gelse de virsem diye beklemediklerine eminim.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben yunanım ama türk kadınları nasıl dyim zaten kendiniz biliyorsunuz kendinizi.
- +1 yıl
sana tarih dersi verecek kadar küçülmedim soruda benim sorum hadi naş.
- +1 yıl
sana bir ton şey yazabilirdim ama insanın cahil versiyonuna ne anlatsam anlayabileceği kadar.
- +1 yıl
haklısın kapı orda koluda şurda.
+1 yılkurtuluş savaşında da rus tatynanalar kurtardı zaten bu memleketi.. beğenmediğiniz kara, çirkin Türk kadınları kurtardı.
52 Yorumla- +1 yıl
geçmiş nesile lafım yok 90 ve sonrası
- +1 yıl
Hiç bile türk kızı güzel boşver takma canına
+1 yılDostum senin de annen bir Türk kızı bunu asla unutma. sevgili gözüyle bakma bu olaya.
Sevişeceksen rus kızı. Geri kalan her yönüyle Türk kızı başımın tacıdır. gözümün bebeğidir.
Ne kadar anlaşamasam da.10 Yorumla
+1 yılMadem rus kızları daha iyi güzel, sizde dışarıda içimize düşecek gibi bakmayın? Onları güzel görmenizin sebebi ise istediğiniz şeyi size vermeye hazır / verecek olması (:
63 Yorumla- +1 yıl
ben bakıyorum bana bakakalıncada yanına yaklasıp çok iğrenc koktugunuzu söylüyorum kedi köpekle oynadığım gibisiniz
- +1 yıl
Türk kızları vermiyormu?
Artık türk kızlarında da namus yok, önüne gelen birbiriyle yatıyor üniversitelerde
Türk kızlarının çirkin olduğu kanısında değilim ama doğuyu at orası biraz çıtayı azaltıyor rus ırkı genel olarak zaten güzel ama çirkinleride var sadece türkiye ye gelenlere bakmak doğru değil asdas nasıl italyan erkekleri bakımdan kazanıyorsa rus kızlarıda ordan kazanıyor tatil yerlerinde giyim tarzlarını herkes bilir görür öenmli şeylerdir ön yargılarlar ve ego ile sorulmuş bir soru adassadasd
10 Yorumlaİnanır mısın Türk asıllı olmadığını daha yazını okurken anladım. Diyecek laf yok. Türkiye de işin yok
14 Yorumla- +1 yıl
doğruları söyleyince çekemiyorsunuz ya buna bayılıyorum
- +1 yıl
hakaret değil gerçekler zoruna gidenin borusuna gitsin evlilik düşünsem 5 dkk mı alır zaten
+1 yılrus kızlarını seçen erkeklere sesleniyorum siz o kızların yanına yakışacak kadar yakışıklı mısınız acaba davul bile dengi dengine diye bir söz var hatırlatırım siz rusları tercih etseniz bile onlar size bakmayacaktır :) o yüzden rus kızı demeden önce bir aynada kendinize bakın :)
00 YorumlaMadem rus kizlari gebeniyorsan git seni tutan mi var? ayrica turk kizlarda egitimli meslek sahibi kkulturlu, demeki seni cok cirkin bulmus ondan öyle bir tepki vermis hakkli ama kizsimdi göz var
01 Yorumla- +1 yıl
sadece 1 türkü beğeniyorum gizem karaca aklıma geldi yazıym dedım
arkadaşlar boşuna yorulmayın rusunda ingilizde atası kim nerden geldi orta asyadan değilmi o zaman türk kızları güzel hangi ülkeye giderseniz görürsünüz güzellik yarışmalarında jüriler türke benziyen güzelleri seçiyor
10 Yorumla
+1 yılİtalyan erkeği varken türk erkeğinin (%90'nı kolpa olan) rusya anılarını pek takmayacağım kusura bakmayın gençler.
16 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz bir aptal soru da her zaman olur
- +1 yıl
lütfen italyaya göç edin bunu çok istiyorum, kız kulesini meleklerin oldugu bir caddede izlemek eistiyorum
- +1 yıl
İyi bir çocuk olursan belki rus kızı görebilirsin irfan abi
- +1 yıl
Tam biz abazan türk erkeği.
Türk kızlarını aşağılamak için söylemiyorum onu belirtim hepsi değil çoğu türk kızı havalı aksam oje sürüp onun kafasıyla ne kadar çirkin olduğunu unutup ertesi gün trip atan kızlar var önümde oturan kiz var maymun daha çekici ole solim ama tanidigim güzel kizlardan daha çok grup atiyor ama rus kizlarinda öyle bise yok çünkü hepsi güzel derseniz onlarda çok açık giyiniyor emin olun hepsi öyle degil gidip Moskova da yasayan kizlara bakarsanız onlar öyledir
00 YorumlaOo gene mi Türk-Rus kızı kavgası. Bakalım savunma olarak ne erkekleri göreceğiz. Ayrıca seri eksilemeler de başlamış. Saat biraz daha erken olsa meydan muharebesi olurdu :D
00 YorumlaTürk kızı iidir benim annem Hollandalı olasına rağmen Türk kız arkadaşlarımı kimseyle kıyaslamam bir kere daha güzeller (belliki sana denk gelmemişler) ve daha sıcak kanlılar Nokta...
40 Yorumla
+1 yılsenin mantalite ne biliyomusun
rusu kolay elde edebilirim turku zor
cunku turkte namus ve zeka kavrami var
rusta serbestlik imandan arinmis bos bir beden
sana basarilar...13 Yorumla- +1 yıl
git bir aynaya bak ve düşün sende iman var mı olmayan bişeyin kafasını yaşıyorsunuz avrupada sizin gibilerin suratına bakılmayınca domalacak yer arıyorsunuz iki yüzlü ve karaktersizsiniz ruslar ise en azından dobra neyse o
- +1 yıl
iman o bahsettiginin senin uzerinde olduguna yemin edebilirim. o bahsettigin amellerin hic birinde olmadim. sen git onu kendini basite alip pazarlayanlara soyle. ve ucuz olmak dobra olmaksa kalsin. sizin kadar ucuz dusunemeyiz biz. sevdigini kandirip ozelini alip o... zihniyetiyle yargilayan kesimsiniz. bide hala guven bekliyosunuz. siz daha ne istediginizi bilmiyosunuz
- +1 yıl
kimse alınmasın kırılmasın
yoklukta gideri varsimdi türk kızının ama varkende neden ruskızı olmasınki zevk makinesi ruslar ha bu arada rus kızımı gejamı derseniz ruskızı veya türk kızı bile diyebilirim sebebine gelince gejalar leş gibi kokuyor cünki it eti yiyeynle aynı oda oaylasılırmı hec
türk kızı erkeklere azap veririken ruskızı zevk manyagı yapar sen olsan hanigini secersin kadınlar soruyom size keske hepiniz rus dogsaydınız ya :D okadar cok birlikteligim olduki birkere yok diyenine karsılasmadım alanyada yasadım bukadar yil köyüme geldigimde köylü hacce edmedigini koymuyor bundan sonra türk bititi benim için Allahtanda hep isitedigim oldu gecen kız olan biriyle nikahlandık dilini bilsem neolacak bilmesem ne olacak en azından dırdırınını anlamam kafam rahat olur :D
türk kızları gayet güzel ve alımlı ayrıca samimilikleri gözlerindeki o bakış hiç bir şeye değişilmez bence.
40 YorumlaOğlum gidin Ruslara evlenin tabi evlenirlerse öf be bune
12 Yorumla- +1 yıl
işte bende bunu anlatmaya calışıyorum saf türk erkeklerine evlenmek için can atıyorlar buna emin ol.
+1 yılYine gereksizce bir genelleme yapılmış bıktık l*n artık. Neyse açılın ben sikerim..
30 YorumlaRusyada bunun türk kızı isteğinin daha fazla olduğundan haberin var mı
Türk kızı Number One dır kardeşim :)30 YorumlaTürk kızları tarafından iplenmeyen ezik sorusu, dostoyevsky onun için demişti rusu kazısan altından tatar çıkar diye, koroche idi naxuy
30 YorumlaHavasından trip atan Türk kızı tercih edeceğime Rus kızını tercih ederim...
20 Yorumla
+1 yılbizim burada kendini cok bisey sanan kizlara rusyada karpuz sattiriyolar manav tezgahinda bizimkelre bisey sole hemen tribe giriyolar tabi hepsi oyle degil ama genelleme yaparsak oyle o yuzden rus kizlari derim ben..:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından rus kızı ne halt yediyse söylüyor Türk kızı her haltı yiyip bakireyim diye geziyor. O yüzden rus kızı candır.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen panpa arkadan veriyor sonra ben namusluyum ayağına girip tribe giriyorlar zaten temiz kız da kalmadı o yüzden rus kızları be panpa
Rus kızlar da sizi bekliyordu zaten. Rusya'da o kadar yakisikli Rus erkekleri varken sizi napsinlar be.
333 Yorumla- +1 yıl
Bizim burada yaşayan Ruslar baya yakisikli beyler. Kadınları da guzel ona Diycek bir şeyim yok. Hem erkekleri boylu poslu yakisikli hem kadınları guzel. Ama onlar sizin gibilere bakmazlar. Dış görünüşü gectim. Karakteri beş para etmez insanları napsinlar ki bu cümleleri yazarken karakterini koydun ortaya. Ha birde türk değilmişsin. O zaman sorun yok dostum. Yunanistan'dan bulursun bir hatun
- +1 yıl
Ay pardon. Bunu soran kisi cevapladı sandim. ama sana da diyorum. Evet yakışıklılar. Türk erkeklerimze laf edemem. Bizdensiniz. Yakisikli olanları da var ama cogu abaza Rus Rus diye ortalıkta geziniyorlar. Neden boyle oldugunuzu da anlamıyorum. Normal beyefendi gibi davransanız Türk kizlari da size kotu davranmaz sizin dediğiniz gibi "kezban" gibi hariket etmez. Sorun bence bizim erkeklerde tamamen.
- +1 yıl
Ya abin öyle diyecek tabi bir erkeğe yakışıklı dermisiniz siz :d Sadece ünlü değil normal de gördüm çok yakışıklılar tanıdğım biri var. Ben senin boyundan bahsetmiyorum ayrıca genel olarak erkeklerin boyu 165. Arkadaş burada kızlara kısa boylu demiş ama erkeklerde uzun değil yani. Sana demedim heaven55 ama hemen üzerine alinmissin fdjskkdshksşldhsd
- +1 yıl
evet yakışıklılar fakat evlilik lugatlarında yok eorunda bu
- +1 yıl
Tabi birilerini guzel bulmak cok doğal. İtalyan dersen orda akan sular durar :) italyaya bir kac kere gittim ve gercekten oyle. Hepsi yakisikli kızları da guzel. Ispanyolda da oyle Arjantin de. Cogu zaman yakisikli beylerle tanistim ama dedigim gibi turkiyede de guzel erkeklerimiz var ama yakisikli olmak yetmiyor.
- +1 yıl
evlilik rus erkeklerinhin lugatında yok türk erkerkeklerine tavsiyem bu fırsatı kaçırmmaları
Rus tercihim olsa Türk ile evlenmem, bence ne varsa bizim kızlarda var
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın bende İskoç erkeği istiyorum ya la :)))) kıllı kara kuru göbekli Türk erkeğini napimmm
44 Yorumla- +1 yıl
Onlar iki cabukludur dikkat et
Cevap sahibi+1 yılonların iki çabuğunu seveyim ben bee :)
- +1 yıl
tanıştrrm seni iskoç arkadaslarımla ama sana bakmazlar bastan soylym
Cevap sahibi+1 yılsağol canım benim sevgilim İskoç zaten ;)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kizi tabiki, cokmu seviyorusunuz kendi ülkenizin kizlarini kücük düsürmeyi?
Sanki rus kizlari sana ölüp bitiyordu.
Anan rusmu senin?13 Yorumla- +1 yıl
evet ölüp bitiyor annemde yunan amacım sizin gibi yeni nesil türk kızlarının türklüğe hakaret niteliğindeki kişiliklerini size acıklamak
Cevap sahibi+1 yılAhahahh annem yunan dedi ya.
Anlatirmisin lütfen kisiligimizi?
Herkesi ayni kefeye koyma. Asil senin yaptigin türklüge hakaret Boyle bir gügünde söyledigine bak !
Annende Rus kadını ya zaten Türk kızını beğenmiyorsun puşt
40 Yorumlaseni rus karı mı çıkardı be arkadaşım evet güzeller ama türk kızı her zaman başka be !!
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgurbetci diye nitelednirilen bir Türk kizi olarak ikiye katlarim, sen rahat ol.
Türk kizlarinin irk'i güzel kadinlari güzeldir. Sizin gibi kendini begenmis'lere kapak gibi cevap olsun bu !10 YorumlaTürk kızı Rus kızını s*ker diyicemde Rus kızları bir harika dostum :)
31 Yorumla- +1 yıl
bu mal bir harika dostun
Güzellik olarak Ruslar olabilir Ama Türk Kızıyla yuva kurmak 2-0 önde başlatır Adamı hayatta :) Sahiplenme Koruma özelliği çok bizimkilerde
30 Yorumlakardeş için çok dolu anlaşılan uzun ve devrik cümleler olmuş.. haklılık payın var tabii. ama her yerin iyisi var kötüsü var.
00 YorumlaBen müslüman kızı diyorum. tabi kimlikte dini islam yazıpta kıçı başı açık türk kızı değil. islamın emrettiği gibi müslüman kız diyorum
10 YorumlaTatilden tatile gördüğünüz Rus kızlarını Türk kızlarına tercih etmeyin bence. Tuşu s. kersin geçer annen sana gelin diye almaz bile ama bir Türk kızını seveceksin
10 Yorumlatürk kızları ve türk erkeklerinin %70 geri kafalı genelde islam yaygın olan ülkeler böle
10 Yorumlaİğnelemelerin dozajı biraz ağır kaçmış ama kısmen katılıyorum dediklerine.
00 Yorumlagüzellik açısından rus kızı. Ama evlilik hayat arkadaşı olarak sorarsan Türk kızı..
00 Yorumlayatmak için rus kadını
evlenmek için türk kadını
kadınlar taşlıcak beniiii :DDD00 YorumlaÖnemli olan beğeni ve uyum , milliyet bence çok etkili bir tercih sebebi değil
00 Yorumla
+1 yılTürk kızı la tabi elin rusunu napak, bizim güzel kızlarımız yeter bize <3
20 Yorumla
+1 yılBeni benim memleketlimden baskasi anlamaz tabiki türk kizi
30 Yorumla12 defa rusyaya gittim Rus kizi kadar zevk verici birsey yok
20 YorumlaTürk kızı. Daha çekici çünkü. En azından benim tercihim
30 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı