+1 yıl
Merhaba🙂
Senj o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumu bende yaşıyorum 24 yaşındayım hayatımda hickimse olmadı. Bazı görücu usulü çıktı ama onlarda ya Deli ya da benden yaşça büyük dul erkekler yani senin anlayacagin normal biri çıkmadı karşıma.
Eskiden istiyordum evleneyim hala da içten içe istiyorum ama eskiye göre daha az istekliyim. Evlenenleri görüyoruz hangisi gerçekten mutlu. Hep aldatma hep bir ihanet yalan dolan yani senin anlayacagin hevesim kaçmaya başladı seneler geçtikçe.
İnsanlar evleniyor insan özeniyor kimisi 18 yaşında evleniyor kimi 30 bu işler birazda nasip. Hiç beklemediğin bir anda kapını çalabilir
Kimse çıkmıyor bu benim çirkin olduğumu mu gösterir demişsin. Hayır göstermez ya tatlı dilli değilsin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır biliyorsun ya da seçici birisin.
İnsanlar aslında yakışıklı güzel diye evlenmiyor ya seçici oluyorlar ya da tatlı dilli hanj bazı insanlar vardır tatlı baldan tatlı konuşurlar işte sende bende o yok
Ne çirkin kadınlar erkekler evleniyor. Bunun güzellikle alakası yok...01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
En İyi Cevaplar
Yanlış bir çıkarım ve onun sonucunda oluşan yargı, yani sonuç.
Mesela bir örnek verelim, insanlardan izole bir dağ evinde yaşayan birisi bunu söylerse doğru olur mu? Olmaz. Neden? Çünkü iletişimi yok kimseyle, orada öyle bir insanın var olduğu bilinemez.
Buradan yola çıkarak; sen karşına birileri çıkacak şeyler yapmıyorsan, hatta belki de birisi çıksın diye aynı bu örnekte olduğu gibi bulunduğun yerde bekliyorsan nasıl olabilir? Olamaz.
Senin görünür olman lazım yani. Tabi ayrıca neler ilgi görüyor, beğeniliyor, seviliyor diye kendini geliştirirsen de ayrıca katkısı olur.
Yani karşına birileri çıkmaz aslında, onları sen çıkartırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Son söylediklerin hariç, çoğunluğu doğru... Ama sırf birisi bir şey ilgi ve beğeni gösteriyor diye ben şahsen samimiyetsizce o hevaya kapınmam , içimden gelmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden bekledigin nedir? Erkekleri taniyamazsin, onlarla aynı çatı altında kalana kadar... güzel sızlar, vs cicim ayları geçer gider, * erkek gibi erkeğin sevgisi, merhameti, saygısı olur. Fizik son planda olsun, olmalida. onun içinde senin içinde ve buda çirkin olduğu anlamına gelmez, çoğu evli çift birbirini beğenmez zaten... fiziklerini. demek istediğim fiziğim güzel veya değil diye deme, seni bulamayan var:)) evlenince eğer onun emrinin altında kalacaksın, bir iş sahibi değilsen, çok ezilirsin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kimsenin çıkmaması çirkin olduğun anlamına gelmez. Öncelikle yaşın gereği bana göre evlilik için daha erken. Biraz hayatın tadını çıkar eğer ilgi duyduğun bir alan varsa ona yönel. Çünkü her şey evlilik değil.
Nice evlenipte pişman olanlar var. Hani öyle olmaktansa bekâr olmak daha iyi. Ama sakın şunu içinden eksik etme "bir gün o kişi karşıma çıkacak bir yerde beni bekliyor".
Umarım her şey gönlünce olur...01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evlenmek için evleniyor çoğusu özenme boşuna.
00 YorumlaSelamlar,
Karşına gerçek anlamda evlenebileceğin birisi çıkmadığı için bu senin çirkin bir insan olduğunun anlamına gelmez. Günümüz Türkiye'sinde şartlar oldukça ağır olduğu için insanlar bırakın evlenmeyi yeni bir ilişkiye bile girmeye cesaret edemiyorlar. Ben bir de kader ve kısmet olayına gerçekten de inanırım.
Bu işler hiç belli olmaz yarın sabah karşına öyle birisi çıkar ki bugüne kadar yapamadığın hiçbir şeyi sana aratmaz. Hem yaşım o kadar da geç değil ben de evlenmedim ve bunu asla bir eksiklik olarak görmüyorum. Önemli olan doğru insanla ve doğru yerde karşılaşmak.
41 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
+1 yılEvlilik öyle karşıma biri çıksın da evleneyim denilen bir şey değil ki. Aşık olmak, beğenmek, uyuşmak gibi bir çok aşamadan geçmek gerekiyor. Demek sen bu aşamalardan birin de ya da bir kaçinda takıldın. Bu durumda da evlenmemiş olman çok daha mantıklı ve sağlıklı.
Çirkinlikle de alakası yok , sadece güzellige bakarak evlenmiyor kimse bahsettiğim gibi uyum , anlaşma.. vs bunlar da gerekiyor. Sadece güzelliğe baksaydi evlilik işi çirkinler asla yuva kuramazdi.
Ben 27 yaşındayım evlilik için hiç telaşım yok. Gerçekten sevmek, anlaşmak , uyumlu olmak önemli benim için bunlar yoksa evlenip dertsiz başıma dert açamam, çünkü bu şekilde hayat kabusa döner
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılŞunu aşın artık cidden... Evlilik 25 yaşına kadar yapılması gereken bir şey değildir. Şu koca karı kafasından çıkın artık ya. Kadınları sınıflandırıp, yalnızca evlilik ve çocuk doğurmak için varmış gibi nitelendiren üstelik kadınların yaşını ve güzellikleriyle ölçen gelenekçi kafalardan ÇIKINNNNNNNNNNNNN. Kimse erkeklerin salmışlığından ya da gözünün dışarıda olmasından söz etmiyor... Erkekler hiç baskı hissetmezsen 35 kadar neden 35 yaşına gelen kadın toplumda GENÇ DEĞİL YEA olarak etiketlendiriliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Sakın öyle düşünme Her nasip vaktine esirdir Rabbim elbet karşına birini çıkarır kimse çirkin değildir şunu söyleyim Allah kişinin kalbi haline göre eşler nasip eder. salih veya saliha aramak yerine salih ve saliha olunursa eğer kalitemize göre insanlarla muhatap oluruz Rabbim bizlere rızası istikâmetinde hayırlı bir ömür salih ve saliha kullar olmayı nasip etsin. Rabbim hayırlı olanı nasip eder olmayanı nasip etmez ( şunu söylemek isterim biri karşına çıkarsa hayırlımı değilmi diye istihareye yatın)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı birisini istiyorum haklısın
Soran+1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. bende 25 yaşındayım benimfe karşıma evlenmek isteyeceğim biri çıkmafı, ve hatta bana göre kimse yok şu an çevremizde. bu benim çirkin olduğum anlamına gelmiyor, aksine neye layık olduğumu ve neyi istediğimi vilen bir insanın. evlenmek için öylesine birinede okay diyebilirdik. önemli olan sizin istediğiniz ve onunla birliklz olmak isteyeceğiniz bir insanı bulmak. herkesin kendi zamanı var derler her zaman ve bunun için güzel örnekler var, obama 55 yaşında emekli olurken trump 70 yaşında başkan olmuştur... bu evlilik içinde geçerli
11 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel yorum
Hayır tabiki hayırlısını dile hep kaderinde ne varsa zaten onu yaşar insan seninde kısmetin gelicektir emin ol mesela ben evlendim boşandım şimdi ikinci eşimle evliyim ben istemiyordum artık evlenmek ailemde istiyordu benim korkum vardı sadece aslında güzel bir evlilik kim istemez ki dimi yani neyse velhasıl kaç tane görücü geldi istemedim en son eşimle aramızı yapan bir abla vardı onun aracılığıyla biz görücü usulü evlendik ve çokta mutluyum hani beni de yanlış anlama demiyorum illa görücü usulüyle evlen diye dediğim gibi kısmetinde kaderinde ne varsa insan onu yaşar seninde kısmetin elinde sonunda gelicektir ümidini ve umudunu hiç kaybetme dua et sürekli Allah hayırlısını karşına çıkartacaktır hakkında hayırlısı olsun şimdiden kardeşim üzülme sakın bu arada yaşım 23 😇
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşalalh
ne alaka? çok güzeller bile evde kalıyor bizim millet pardon bazı erkek milleti diyeyim fırıldak kızları çok sever fırıldak derken yanlış anlaşılmasın atılgan heryerde biten evlilik öncesi bişey yaşatan kızları daha benimser sen hiç üzülme yaşın daha 24 aşk' ın ne zaman sana uğrayacağı belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBu işler kader kısmet meselesi güzellik çirkinlikle ilgisi yok yüzüne bakılmayan tipler ne hayatlar yaşıyor evlilik tamamen kader önemli olan doğru insanı bulmak ve mutlu olmak yoksa saçmasapan biriyle evlenip 3 ay sonra boşandıktan sonra bi kıymeti yok
11 Yorumla- +1 yıl
Neyle ilgisi var
+1 yılSen kendini çirkin bulursan, enerjini düşürürsen , karşı cins seni nasıl güzel ve çekici bulsun ki? Kendine değer kat, oku, gez, öğren, hayatına anlam kat. Senin enerjin arttıkça, o enerjide insanların dikkatini çekersin. Sadece ambalajin degil , içindeki hediye de kıymetli olsun. Yüz, beden güzelliği görecelidir. Sen kalbini, ruhunu, aklını guzellestir. Hemde 24 yaşı evlilik için erken. Takılma, hayatına anlam kat...
00 Yorumla
+1 yılNasibin daha çıkmamış demek ki karşına bu senin çirkin olduğun anlamına gelmez ayrıca ucuz etin alıcısıda çok olur bunu unutma yaş olayına da takma yani erken evlenmek marifet değil geç evlenen evde kalmıyor. Beklemede kal allah hayırlısı ile gönlüne göre birini çıkarır inşallah karşına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni ve sonuçlarını uzun uzun başka sorularda yorum olarak yazmış olmamdan dolayı özür dileyerek söylemek isterim.
Tekrar yazmak istemiyorum.
Talebiniz doğrultusunda profilime bakabilirsiniz.
Kendi adıma soruyu cevaplamam gerekirse son 20 yılda artık Adamlar tercih edilmiyor maalesef.
Ondan ötürüdür yanlız kalmam.
Sorunuz için ayrıca teşekkür ederim.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılYani insan ister istemez böyle düşünebilmekte acaba hiç mi olmayacak o duyguyu gerçek manada hissettirebilecek kimse olmayacak mı gibisinden ama nasip kısmet diye bişey var tabi nasibini araman gerek öyle anlarda yaradan tutuyorki elinde sen hissetmiyorsun bile ve bunu canlı canlı yaşadım hissettim geç olsun güç olmasın. Olmuyorsa da bin hayır ara. Aynı şekilde geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🙏
00 Yorumla
+1 yılToplum tarafından yargılanma korkusunu ortadan kaldırmalısın bence
Neye benziyor biliyormusun aç değilsin ama yemek saati diye yemek yiyorsun
Belkide edinmen gereken deneyimler vardır merak ettiğin onları gidere bilirsin
Diyeceğim bu kadar gerisi sana kalmış
Sevgiler ^_^00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan heves ediyor ama bekle kardeşim hayırlısını bekle ha tabi tamamen kendini eve kapatıp öylece bekleme ama illa hayatında biri olucak diye bi kaide yok sonuçta kendi kendine mutlu olmaya bak kendini mutlu hisset kendini sev ki etrafındakilerde bu enerjiyi görsün
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılNasip kısmet bu işler. Birinin çıkmaması senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Elbet senide beğenen senin de beğendiğin biri çıkar. Ama ne bu acele yaşın daha 24. Bence aceleci olma karalarda bağlama. Her şeyin bir vakti vardır. Önemli olan iyi, güvenilir, vicdanlı bir insana denk gelmek. Günümüzde bunlar zor bulunan özellikler.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok yaa bazen güzele hiç kısmet çıkmaz çirkine on kişi gelir, kısmet bu işler, çirkin olduğundan değildir yani. Onun etkisi de olur tabi ama direkt ona bağlı bişi değil. Hadi ben usulen teklif edeyim, sen de reddet gönlün olsun 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasibin varsa gelir hintten yemenden nasibin yoksa ne gelir elden diye bir söz vardır. Yaşın daha küçük sen böyle düşünüyorsun o zaman ben oturup ağlayayım mı yani bunun çirkin veya güzellikle alakası yok şartlar bulunduğun ortam ve tabi en önemlisi nasiple alakalı bir şey sıkma canını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu tipinize fiziğinize bağlamayın, densiz dengesiz biriyle evlenmektense size layık olan biriyle evlenmek önemli olan, herşeyde bir hayır vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılYoo bence çirkin likle alakası yok ama sen kendin hiç birisinden etkilenmiyomusun ya da senden etkilenen birileri yokmu vardır illa sen fark etmiyosundur bana sorarsan evlenmek için evlenme pişman olursun gerçekten o kişi olduğundan emin ol yoksa bitmeyen pişmanlıklar la boğuşur durursun
01 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik gerçek olumuyor maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilik hayalleri kuracağına kendini her gün geliştir ve devamlı kendine yatırım yap. Bol çalış, biriktir... ayaklarını sağlama al, güçlü iş kadını misali...💪🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıcam
+1 yılBu devirde evlilik çok saçma evlenirken bir geyik vardır ya hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm sizi ayırana kadar derler ya artık aşklar 3-5 günlük evliliğin mantığına ters o yüzden evlilik olayını kaldırmaları lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bende 24 yaşındayım arkadaşlarım evleniyor kuzenim bile 23 ünde evlendi acaba sıra bende mi diye düşünürüm ara ara ( ama erken bence acele etme )
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha var
+1 yılAman ne acele ediyorsun! Allah doğru insanla karşılaştırsın. ben mezun oldum evlendim.12 yıl oldu ama ömrümden 30 yılımı götürdü. İnan hasta oldum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendince gideri olan bir insanım ama İnan dert etme bunu benim karşıma çıkıyor da ne oluyor? İstanbul’da ne kadar dengesiz deli kadın varsa hepsiyle bir şekilde karşılaştım..
00 Yorumla Güzellik çirkinlik görecelidir. Eş secimlerinde karşı cinsinde kriterleri vardır. Karekterli olması dürüstlük sempatiklik güzelliğe gelinceye kadar OOOOOOO Bana göre çirkin kız yoktur çok aşırı derecede çirkin olanlar bile kozmetik ürünlerin desteğiyle Aleyna Tilki gibi guzelesiyorlar. Cirkinlik eskidenmis şimdi Çirkin kız yok yani muhtemelen sende guzelsindir. Senin kararın net değil kararın netlesse Allah senin karşına zaten beyaz atlı prens ini çıkaracaktır.
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim bende evlenmeyi düşünmüyorum. Ama yalnızlıkda hiç güzel değil valla en büyük sorun güven çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılBendede güven sorunu var
- +1 yıl
Size Uygunsa özelden konuşabiliriz sizinle
Soran+1 yılBu sitede hayır sen biliyorsun
Evlilik ve ya sevgililik öyle birçey deöilki insan sevdiğinin karakterini sevmeli dış görünüşünü sevip sevgili oluyor veya olmuyorsa o f*ck arıyordur ve bu açk değildir nokta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yaşın evlenmek için ideal yaş, yeri zamanı gelince oda olur bol şanslar diliyorum. İçin ısındıran fazla inceleme evi gecindirecek birini bulur evlenirsin inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin hazır hissetme vakti farklıdır. Etrafla kıyaslama ben 20 yaşında evlendim. Doğru adamı bulursan evlilik çok keyifli ama aşırı sorumluluk istiyor. Ben 20 yaşıma değil de evlendiğim kişiye pişmanım o ayrı mevzu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlilik güzellikle olsaydı bekar kalacak o kadar çok kişi var ama kısmet işi
Soran+1 yılGüzelim desem ne olacak evlenemedim
Çirkin misin görmeden soylemek zor ama çirkin değilsin büyük ihtimal. Birini ararsan eğer bulursun merak etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakalım zamana bıraktım
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 32 olduk bekliyorum arkadaşlarımın cogu evli ya da sevgilisi var bende halen bekliyorum biryerlerde gizlenmiş seninkiside bekliyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Karşına kimse çıkmıyor diye çirkin olduğunu düşünme. Umarım gönlüne göre biri çıkar karşına
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşındayım bende arıyorum çıkmıyor bende benzer düşünceler içerisindeydim kafama takardım artık takmıyorum akışına bıraktım sende denemelisin
00 Yorumla
+1 yılDemekki doğru kisi ile doğru zamana gelmemissin daha hersey nasip bu hayatta.. Umutsuz olma mutlaka çıkacaktır sadece doğru zaman doğru insan😉
00 YorumlaFazla kafaya takıntı yapmamak gerek. Karşına elbet ansızın biri çıkabiliyor. Akışına bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDoğumun ölümün ve nikahın tarihi Şaşmaz derler vakti gelince çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılBende ki, bulamıyorum ve evlenme yaşımda geldi coktan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kardedir, ne yazıldıysa o, sabır zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın zaten evlilik için erken sayılabilir herkesin kısmeti saklıdır bunu 30 da bulan da var 40 ta bulamayanda çok istiyorsan ailene söyle görücü usulü birileri ile tanis
00 Yorumla
+1 yılO kadar güzel kız varken sana sıra gelmiyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vardir bi yerde bi kısmetin evlenirsin...
Isteyen bulurmuş belasini da, mevlasini da :D
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler nasip kısmet biraz da nasibini senin araman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılKader kısmet diye bişe vardır kardeşim zamanını bekle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısmet işi ne zaman karşına kimin çıkacağını bilemezsin Allah hayırlısını versin
00 YorumlaDüşünmediğin idinto yönde hamle yapmıyorsun ve o yüzden çıkmıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Göremeden bilemeyiz nasilsin çirkin kızlara da görücü gelir normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. çok iyiler ile çok kötülerin kaderi yalnızlık, aralarda kalmayı öğren...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar tamamen kader nasip işleri. Çok çok güzel olsan bile geç evlenebilirsin o an demek uygun zaman değil. Ortada adam da kalmamış ki zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karsiniza fazlasiyla çıkıyor kadinlarin bu konuda hicbir isyan hakki yok
00 Yorumla
+1 yılKnk kizmayacam ama bu nasıl bir soru
1. Seni görmeden çirkin misin değil misin nasıl bilebiliriz
2. Evlilik teklifi alabilmen için önce bir sevgilinin olması lazım değil mi?02 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef
- +1 yıl
Özelden fotonu bana at sana.. Çirkin olup olmadığını söylim
+1 yılŞu kadınların ben evlenmeyi düşünmüyorum deyip içten içe aslında evlenememek düşüncesi beni bitiriyor.
00 Yorumla
+1 yılSiz ne istediğinizi bilmediğinizden dolayı evlenemiyorsunuz, dilinizde evlenmek istiyorum diyorsunuz ama, düşünceniz ve kalbiniz ne istediğini bilmediğinden dolayı bu düşünceye kapılıyorsunz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin olup olmaman önemli değil! Bu kısmetsiz olduğun anlamına geliyor 🙄
00 YorumlaEvlenip napicaksınki 31 yasindayım evlenmedim evlenmeyede niyetim yok 5 sene vakit harcadigim uzun iliskim oldu onlada yeni bitti onla olsaydı belki olurdu dahada olucağını sanmıyorum şu an iyi böyle
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım. İlk defa aşık oldum ve mutlu bir ilişkimiz var. Ciddi düşünüyoruz. Aşkın ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. İlk defa bu yaşımda tattım bu duyguyu.
00 YorumlaAyakların üzerinde dur. Ekonomik özgürlüğünü al. Sonrasımı? Keyfine bak. Günümüzde evlilik değil, aşk denen bir karam kalmadı. Çokmu karamsar oldu🤣🤣🤣 Sen düşün.
00 Yorumla
+1 yıl42 yaşındayım 30 yaşımda ilk ciddi ilişkimi yaşadım yaşla çirkinlikle alakası yok nasip kısmetle alakalı
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 30 yaşında düşünüyorum şu an başka hayallerim var
Her insan güzeldir ve güzellik tabikide göreceli kavramdır görmeden bir şey demem doğru olmaz ancak karşına eminim daha türlü türlü insan çıkacaktır moralini bozmana gerek yok sağlıcakla kalın:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe alakası var zamanla olur boş ver hem evlenipte napıcan bekarlık sultanlıktır
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat