Ayrılmak için ortaya dökülen klasik klişeleşmiş bahaneler sizce nedir? Ben başlatayım..
- Sen de sorun yok bende var
- Ailevi problemlerim var
- Kısıtlayıcısın
Ayrılmak için ortaya dökülen klasik klişeleşmiş bahaneler sizce nedir? Ben başlatayım..
Bahane bulmak korkakca. madem. sevmiyorsun, ya da sevsen bile ayrılman gereken durumlar var, bunu normal bir şekilde yapmak lazım. çok iyi şeyler yazarsan da geri tepebilir, çok kötü şeyler yazarsan da karşıdaki insanda kin ve intikam alma duygusu oluşabilir, en kötüsü sebepsizce gidilmesi.
En güzeli kendini açıklamaktir.
Seni seviyorum ama (ikinizin de bildiği sorunları hatırlatacak bir iki cümle) bunlara rağmen ilişkimiz dev edemez, ayrılmak istiyorum denebilir.
Ya da sevemedin mi, belirt. ilgini mi çekmedi, hoşuna gitmeyen şeyler mi oldu, açıkça yaz. karsinda normal bir insan varsa kendine saygısı olan, zaten sana ısrar bile etmez. ben mesela şu engel atmayı doğru bulmuyorum. bu şey gibi nefret söylemi, ya da sen sanki ona sürekli dadanip mesaj atacaksın gibi... hesabının adını kısa sureligine degisebilirsin, ne bileyim görmezden gelirsin mesajları , bir süre sonra bırakır heralde.
Çok kötü mesajlar, engellemeler hastalıklı, takıntılı, sorunlu kişiler için denenmeli.
Cevap
3Cevap
Daha iyilerine layıksın
Sen daha iyilerine layıksın
Sen daha iyilerine layiksin
İlişkide heyecan yok
Canı öyle istemiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?