Evlenmek istemiyorum okumak istiyorum, ne yapabilirim?

Notlarım falan şimdiye kadar çok iyi oldu. Babam ve annem her zaman bana geleceğin çok iyi olcak üniversitede okucaksın diyolardı. Ama şu an 19 yaşındayım. Ve izin vermiyolar. Maddi sebepleri bahane ediyolar. Şimdiye kadar kaç kursa falan koydular. Maddi olarak iyi olmamıza rağmen yalan sölüyolar. Neden koymadıklarını anlamıyorum. Şimdi dün babam ve annem gece konuşurken duydum. görücü usulü evlendirmek istiyolarmış. Birden bire herşeyde karşı gelmeye kötü davranmaya başladılar. Beni bırakmak istiyolar gibi sanki.. Birkaç saat önce lütfen evlenmeyeyim okuyum bitiriyim o zaman evlencem diye yalvardım ayaklarına kapandım ama kabul ettiremedim. Sevgilimle konuşmuştuk üniversiteyi bitirdikten sonra evlenicektik. şu an her şey çok kötü oldu. Maddi olarak kötüyüz adamlarda para var falan diye bahane ediyolar. Biliyorum normalde beni böyle bırakmazlar bişe oldu. Sevgilimle konuştum bu konuyu. Bana kaçalım dedi. Ama ben yapamam korkarım. Evlenene kadar evden sadece annemle çıkabilirmişim. Bu arada bana destek olucak abim ablam falan yok. Şu zamanda bile görücü usulü var mı diyorsunuz biliyorum :(. Lütfen yardım edin ne yapabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yakın zamanda evleniyorum evleneceğim kişi beni instagramdan görmüş sanırsam. :/
Güncellemeler
+1 yıl
kaçıcam sanırım sevgilimle :(
Evlenmek istemiyorum okumak istiyorum, ne yapabilirim?