Sevgilimin kardeşini öptüm haksız mıyım?

İyice okuyun lütfen şimdi eski sevgilime karşı gerçekten de hiçbir hata yapmadım kendi de diyor ama kendisi ihanet etti yalan söyledi aldattı söz verip tutmadı hastaneden gelirken geçmiş olsun bile demesi sevgisini göstermedi değe vermedi hiçbir şey yapmadı benim için ben ise hepsinin tam terisini yaptım sevdim değer verdim çabaladım yalan asla söylemedim söz verip hepsini tuttum ihanet etmedim değersiz hissettirmedim kızın yapmadığı hata kalmadı hep affetim uğraştım düzelmesi için çabaladım herkes enayi misin bırak dedi aile ve kızın annesi bile bana hak veriyordu ayrıldık 1 hafta oldu dün kardeşi hastanedeydi gittim falan neyse oturduk film falan izledik kendi yerime götürdüm şehri izledik oyun oynadık falan baya eğlendik o an kıza karşı bir şey hissettim abla nasıl biriyse kendisi tam tersiydi bana sürkeli şey diyordu ona ihanet ediyor gibi hissediyorum ama zaten ayrılmıştık falan baya güzel gidiyordu dayanamadım öptüm dudağından kız tepki vermedi hiçbir şey demedi sonra sarıldım eve bıraktım eve gittim öyle oldu eski sevgilime karş yapmadığım şey kalmadı kız sürkeli onları yapmaya devam etti aşkım azaldığını sevgim azaldığını hata yapmaması için yalvardım bile ama asla düzelmedi dünde kardeşiyle böyle oldu en azından anlıyor beni ablası gibi yalancı ihanet eden biri değil
Sevgilimin kardeşini öptüm haksız mıyım?