Bu soruyu merak ediyorum kimse koy yerlerinde yaşamak veya bu işleri yapmak istemiyor sonrada tarım öldü üreten yok die söylemler oluyor ne düşünüyor sunuz siz köyde yaşayıp aile kurmak istermiydiniz kadın erkek fark etmez..
Çiftlik ve hayvancılık işi yapanla evlenir misiniz?
İstanbul Arnavutköy’de oturuyorum ve hayat şartlarından dolayı şu an inek alıp mandıra kurmayı düşünüyorum. Zaten köy hayatını seven ve bilen biriyim. Hem sütüm bedavaya gelir hemde satar para kazanırım
Kocamın işler yoluna girerse Allahın izniyle alıp başlayacağım beslemeye. İmkanım olsa köye falanda giderim ama eşim memur o yüzden İstanbul'da kalmak zorundayız. Başka şehire gidince orada devam edeceğim
Memursa evet baya sorun olabilir emeklilik olursa eğer ailecek yapabilirsiniz emin olun kazancı çok güzel arastirdigima göre sordum baya yapanlara yerinde
Evet kazancı iyi. Benim köyde yaşayan dayımlar bile yapmıyor uğraşmıyor. Keşke elimde imkan olsa hemen yapsam. İnsanlar kıymetini ancak kaybedince anlayacak
Yavaş yavaş bitiyor zaten son nesiller yapıyor bizim de babalarimiz ve dedelerimiz de göçüp gittigi zaman tamamen biticek ziraat fakültelerinde öğrendikleri de hormonlu besinler hep bi faydası olucanida sanmıyorum açıkçası
Köylü kızını şehirli kıza tercih ederim makyaj yok doğal güzellikleri var kıyafetleri çiçekli sanki bahar gelmiş gibi güzel duruyorlar işçimen nerde o eski günler
Bu cevabimla evlenebilirim koyde yasam neden engel olsun demek istedim. Ama kusura bakma karsimda bunu anlayabilecek kapasitede biri olmadigini dusunemedim. Cehalet boyle bisey asıl