Konuştuğum kız her şeyin çok hızlı geliştiğini, ilişkiyi kaldıramayacağını söyledi. Aramızı düzeltmek için ne yapabilirim?

Arkadaşlar yazın bana bir kız yazmıstı ama sevgilim olduğu için mesajına bakmamıstım derken aradan biraz bayağı geçti ben sevgilimden ayrıldım falan derken bu kız bana yeniden yazdı doğum günümü kutladı ordan konuşmaya başladık falan derken ben bundan bayağı hoşlanmaya başladım sonra ciddi düşünüyordum o da ciddiydi flörtleşiyorduk kız çok iyi birisi aramızda çok iyiydi onun için çevremdeki kızlardan uzaklastım o da aynısını yaptı falan bayağı güveniyordu bana bende ona güveniyordum derken biraz hızlandık sevgili gibi olduk 3 haftada falan sonra her şey iyiydi cuma günü ortak arkadışımızla beraber buluştuk yine her şey iyiydi birde şeyi unuttum bu kızın son 1 2 haftadır morali çok bozuktu ama sebebini demiyordu sonra cuma günü saat 5 gibi evlere dağıldık saat 6da wpden konusurken bu bana seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi sonra bir ilişkiyi kaldıramayacağını kötü olduğunu ve beni kendisinden koruduğunu söyledi ve her şey çok hızlı gelişmiş öyle söyledi kendisi bir ilişkinin sorumluluklarını olduğunu ve bu durumdayken bunları kaldıramayacağını işler ciddiye bindiğinde bundan korktuğunu da söyledi ortak arkadışımız olan kız her ikimizinde yakın arkadaşı kız beni sevdiğini söylüyor arkadaşımızda aynısını söylüyor aramızı düzeltmek için ne yapabilirim lütfen yardım edin daha cuma sabahı öptü sarıldı sevdi akşamına bunları dedi ve sevdiğini de düşünüyorum ama ilişkiden korkuyor sanırım baştan başlayalım daha yavaş ilerleriz az konuşuruz gerekirse temas etmeyiz falan dedim o da sen sıkılırsın falan dedi hemde sana ümit vermiş olurum olmazsak sen daha çok üzülürsün dedi ne yapıcam lütfen yardım edin çok seviyorum

not:Unut falan diyecekler demesin lütfen ben onu istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yazın bana bir kız yazmıstı ama sevgilim olduğu için mesajına bakmamıstım derken aradan bayağı geçti ben sevgilimden ayrıldım falan derken bu kız bana yeniden yazdı doğum günümü kutladı ordan konuşmaya başladık falan derken ben bundan bayağı hoşlanmaya başladım sonra ciddi düşünüyordum o da ciddiydi flörtleşiyorduk kız çok iyi birisi aramızda çok iyiydi onun için çevremdeki kızlardan uzaklastım o da aynısını yaptı falan bayağı güveniyordu bana bende ona güveniyordum derken biraz
Konuştuğum kız her şeyin çok hızlı geliştiğini, ilişkiyi kaldıramayacağını söyledi. Aramızı düzeltmek için ne yapabilirim?