+1 yılYorumlardan anladığım kadarıyla hem sana kızgın hemde kendisine sana kızgın çünkü ondan önce başka birine çok guvenmişsin ve onunla bu anlamda hiçbir şey yasamamissin bi kadin olarak hak veriyorum sana aynı seyin tekrar olmasından korkmuşsun ve bu yüzden son dakikaya kadar saklamissin o da kendisine kızgın çünkü senin ona tamammen güvenmediğini ve onunla bu kadar yakin olmadığını düşündüğü için yapacağınız en mantıklı sey cok fazla ayrıntı vermeden olanı biteni tek seferde anlatıp bi yol ayrımına gitmek ya iliski devam eder ya da biter arkadaşlık sizi piskolojik olarak çok fazla yıpratır büyük ihtimalle kendine yediremedigi icin evlenemediniz ama ayni sekilde seni de birakamiyor al karşına açık açık onu neden isteyip istemediğini güzel bi şekilde konuş ve ona zaman tani kararini versin ve sana öyle gelsin arkadaşlık istemiyorum deyip kestirip atman lazım yoksa bu kalkıp biriyle evlenirse bu defa kendini hiç toplayamazsin haberin olsun ve bakirelik evet cok önemli bi kavram ama bunu yaptığın kisi şerefsiz çıktıysa bu senin suçun degil sor ona hic mi dostu sirtindan vurmamis onu hic mi darbe yememis en güvendiğinden ağır konuş varsa vardır yoksa yoktur onun secimi seni bütün hatalarına rağmen mücevher gibi sevicek biri mutlaka vardir ona bel bağlama unutma sadece sen degerlisin bu konuyu ısıtıp ısıtıp onune getiricek biriyse hic konusma bile katlanilicak bi konu bile degil umarim mutlu olursun o veya bir baskasiyla canim
09 Yorumla
Soran+1 yılBir tek siz beni anlamışsınız çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Yazmak istersen her zaman beklerim 🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Birbirimizi çok seviyoruz aslinda. Sevmesem asla arkadaşlığı kabul etmezdim. Ama ona karşı dürüst olmak istedim. Keşke diktirseydim. 1 kişiyle yaptım pişman oldum sonra devam etmedim
- +1 yıl
Vicdanın rahat olmazdı emin ol sevgi varsa hersey halledilir tabi saygı çerçevesinde emin ol halledilir sindirmesini bekle ve konus
Soran+1 yılOda dedi ben hep kendimi eşime sakladım. Hiç biriyle birsey yaşamadım. Bende öyleydim nasıl böyle oldu bilmiyorum bir erkegin elini tutmadım. Nasıl zina yaptım bilmiyorum
- +1 yıl
Zorlama bişey olmamıştır inşallah eğer öyleyse gençliğine ya da ileriyi düşünmemeye bağlı olabilir ama keşke demeyi bırakın bisey değişmiyor
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
+1 yıleski sevgili ile arkadaş olurken sevgili olmayı başaramayan bir adam arkadaş olmayı hiç başaramaz onun derdi bedava peynir yemek düşme böyle tuzaklara
şimdiki çağın cebinde çay parası bile olmayan açları finans uzmanlığı falan adı altında kız tavlama derdinde olum finans kim sen kimsin ayağında bi tane nike marka ayakkabı bide faturayı yansıtmalı iphonun var diye kendini elon maskmı sandın aç köpek kızı kullanır işi bitince ya biz başaramaycaz olmuyo senle arkadaş kalalım vıdı vıdı vıdı.
asıl amaç birazda başka meralarda otlanmak.
çamaşırı annesine yıkattırır popon bi top bok. işine gücüne baksın finans uzmanları adam uzman ya. para konusunda uzman çay parasını arkadaşına ödettirir00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence arkadaş kalmazsınız yain ben olsam kalamazdım çünkü bir zamanlar ben bu insanla evlilik ve ciddi bir ilişki düşündüysem ama bir şekilde bozulduysa artık tamamen o kişiyi ve evlilik konusunu ben rafa kaldırmalıyım. Aksi takdirde bundan rahatsız olur ve kıskanabilirim kendisini yani birbirinizden uzak durmanızda fayda var o bakımdan. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yoluna adım atmış iki insan bence arkadaş kalamaz diye düşünüyorum. Şimdi ileride belki oluruz diyor ama sadece kendi duygularıyla hareket ediyor bence buna izin verme yani şimdi arkadaş kalalım eğer canım isterse ilerde sevgili olur evliliğe adım atarız diyor tamamen sadece kendi duygularını düşünen birisi seni kullanmasına izin vermemelisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Onun kıskançlığı bu tip hareketleri bitmez. Sen ise bu konuda sadece canını sıkarsın. Tamamen bitmeliydi arkadaş bile kalmamanız lazım. Senin başlayacağın yeni ilişkilerde bile o adamın etkisi altında kalabilirsin. Aranızdaki evlilik konusu bitmiş olsa bile o hala acaba ileride bir şey olur mu kafasında. Bir kere bundan kurtulması lazım bittiyse bitmiştir gerisi gelir mi olur mu diye düşünmemeli.
00 YorumlaSelamlar,
Durumunuz evlenme konusuna geldiyse. Birbirinizi çok seviyorsunuz demektir. Bazen maalesef hayatta her şey yolunda gitmiyor. Aranızda bu sevgi ve bağ olduğu sürece kesinlikle arkadaş kalamazsınız. Senin hayatına biri girerse o seni kıskanacak onun hayatına birisi girerse sen onu kıskanacaksın.
Bu iş hep böyle olacak ya mutlu sonla bitmesi gerekiyor. Ya da bir şekilde bu defterin tamamen kapanması gerekiyor. Sürekli Birbirinizin gözü önünde olmanız kendinize eziyet etmekten başka hiçbir işe yaramaz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılYaratılış ve içgüdüsel olarak onu değiştirmeye çalışıyorsunuz. Bütün mesele bu 🙂 emin olun istediğiniz gibi biri olursa gözünüzden değeri düşecektir. Kimsenin hayatına karışma hakkımız yok fakat nacizane düşüncem kapı açıldıysa muhakkak biri çıkmalı 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ona kaç kere kapıyı gösterdim benimle oynayamazsın yeter dedim. Ben sadece çabalıyorum dedim. Seni hayatımda istiyorum iyo geliyorsun bana diyor
- +1 yıl
Afedersin kaba bi tabir olcak kolay lokma olmuşsun onun için bunu değiştirmek senin elinde
Soran+1 yılSeni istiyorum diyor. Ama bu olay bana göre değil diyor.
- +1 yıl
Emin ol unutmak zor değil sana zarar veriyo kimseyi değiştirmeye çalışma değişse bile herkes özüne döner ilişkinin en güzel zamanlarında bile bu kadar zorluk çekiyosan ilerisini düşün bi de
Soran+1 yılHaklısın. Zorlamiyorum onu yeter dedim. Sanki erkeklerle hep yapmışım gibi. 1 kişi ile oldu ve çok pişman oldum daha da yapmadim
- +1 yıl
Beni yanlış anlama senin gibi kadınlar nerde biz niye bulamıyoruz senin değerini bilmiyosa sil sil sen onun için burada çare arıyosun o napıyo sen nasılsa bırakmıyosun diye geziyo tozuyo keyfine bakıyo belki de başka kızlarla gönül eğlendiriyo nolur unut ben üzüldüm haline ya tanımam etmem seni
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani demek istiyor ki senden çok var. Birazcık onlarla da gönül eğlendireyim tadına falan bakayım eğer senden iyisini bulursam da onunla evlenirim. Ve bu demek oluyor ki seni yan cebe koyma meselesi yapmış. Akıllı olursan saf ayağına takılırsın. Ne ayak olduğunu da öğrenirsin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlilik sürecine kadar girildikten sonra o ilişki arkadaşlığa verilmez, elbette exten arkadaş olabilir ama sevgili döneminde çok yaşanmışlık yoksa birbirinize dost olarak daha iyi geliyorsanız geçişi yapılır. Sizden arkadaş çook düşük ihtimal olur
00 Yorumla
+1 yılCinsiyetle bir ilgisi yiok kendini bir onun sevgilisi olacak olan bir kadının yerine koy sevgilinin zamanında evlenecek kadar cok sevdiği kadının onun arkadaşı olmasını ister miydin? İlerleyen zamanlarda ikinizin de hayatına başka insanlar girecek kaldırabilecek misiniz anlayışla karşılayabilecek misiniz hazmedebilecek misiniz? Bunların cevabı bence net hayır. Bir kitapta okudum iki kişinin ilişkisi bitmişse ve arkadaş kalabiliyorsa birini hiç sevmemiştir ya da çok sevmiştir. Sevmişseniz başkalarıyla olmanız çok zor olacak kiskanclik vs. birbirinize sınır koymayacaksınız çünkü seviyorsunuz bu gidişle hayatınıza başkalarını alamayacaksınız uzun lafın kısası zamanında bir şeyler yasadiysaniz (cinselikten bahsetmiyorum duygulardan bahsediyorum) arkadaş olmanız imkansız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğinizi biliyorsanız karşılıklı kişi kendinden emin ise arkadaş kalabilir..
Aksi durumda kısır döngü devam eder.
Herkesin yapabileceği bir şey değil.
Cinsiyetle hiç bir alakasi yok.
Benden hoşlanmadığını söyleyen bir kadın benim başka biriyle beraber olduğumu öğrendiğinde verdiği tepkiyi görseniz nutkunuz tutulurdu.
Kendine yalan söylerin ülkesi olduk artık.
Bu ne zaman değişir hiç bilmiyorum.00 Yorumla
+1 yılErkek olsun Kadın olsun, insanoğlu sütü-bozuk bir ırk olmaya devam edecek.
E tabi bunca bozuğun arasında iyi insanlar yok mu? Hayır! Hep var ve olmaya da devam edecek. Ama unutmayın, hepinize söylüyorum:
İyiler hep Azdır ve Bu Yüzden de Bizim için Hepsi Özeldir.
Ama o hemcinsim olacak herifin bu iyilerden olduğunu düşünmüyorum.
- Sana amacını burada sayardım, ancak onu da arkadaşlar aşağıda yukarıda yorumlarda türlü türlü anlatmışlar ve evet, bunların hepsi de olabilir.Yalnızca bir şey akıllarına gelmemiş ben de onu kendi saflığıma veriyorum :D
Malum Türk Filmlerinden birinin içinde değilsek, Seni kendinden çok seviyor ama kendi ölümcül bir hastalığı yakalanmış olduğu için seni uzak tutuyor.
Eğer hastalığı yenebilirse sana dönecek.
Ama bu arada kendisini sevmeyen biri ile evlenirse şaşırma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yıltek tarafli bazı şeyleri kendi hareket edior ben ne istersem o kafasına göre ilerliyor yanlis anlama ama seni umursamıyor bence seni anlayabilen ve nasl kendni kontrol altına alabilecek insanla ol derm ama baya zaman gecirmissinzdir senn içinde bu aşamalar zor anliyorum seni..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılığı büyük ihtimalle sen istedin.
O da seni ikna ederim ve bu süreçte de göz ünün önünde kalasın diye arkadaşlığa ikna etti.
Ya tekrar eskisi gibi olacaksınız, ya da iletişiminiz kopacak.
Yoksa bu gel gitti çok yaşarsın, yaşatırsın.09 Yorumla
Soran+1 yılO kendisi istedi ayrılmak.
- +1 yıl
Yeni birini bulana kadar seni de elinde tutmak istiyor işte.
Soran+1 yılÖyle bir erkek değil. Kızlarla kadınlarla gezinen bir erkek değil.
- +1 yıl
E o zaman devam et.
Buradakiler ne dese zaten sen elemanla birleşmeye dünden razısın.
Yaşa ve gör.
Diyecek başka bi şey yok.
Soran+1 yılBakire olmadığımı dedim diye istemedi. Bende bunu yediremiyorum. Hazmetmem lazim dedi. Kendisi bakir. Anlayacağın dürüst olduğum için kaybettim
- +1 yıl
Mevzu bu yüzdende eğer zaten ayrıl.
Hazmedemezse ne olacak?
Hazmetme süresi uzun sürerse sen bekleyecek misin?
Hani arkadaşsınız ya sen ya da onun bu süreçte gönlü ya da aklı başka birine kayıp takılmaya başlarsa ne olacak.
Bunların hepsine medeni! İnsan gibi bakabilecek misin? Bakabilecek mi?
Soran+1 yılDüşünemiyorum sağlıklı onada dedim. Bir hata yaptım evet pişmanım sonra yapmadim. Beni hatamla kabul etmeyeceksen kapı orada dedim
Soran+1 yılKendimi saldım bu aralar. Bana sürekli hastalanma kendine dikkat et yemek ye diyor. Anlamiyorum ne istiyor benden. Sen ne kadar beni istemesen de hep senin yanında olucam maddi manevi diyor.
- +1 yıl
Hazmetme aşaması ya.
Ama hazmedemeyip yarın bugün saçmalayadabilir.
Ne yapacağının kararını sen vereceksin.
Onla olmak gibi bir umudun varsa devam edersin.
Ama böyle bir durum yoksa arkadaş kalmanın da bi anlamı yok.
Zaten eski sevgililerin arkadaş kalması gibi bi olgu yok. İster istemez muhabbet sohbet yaşanmışlıklıara kayıyor. O zaman ayarı da kaçıyor mevzunun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı gönlünü biraz daha dışarıda orada burada eğlendirip sana evlilik için bekleyeceğini düşündüğü için geri dönüş yapmak tabikide kıskanacak veya evlilikten bahsedecek o esnada arkadaş olarak sana kendini sürekli hatırlatma ve kafana başka birini sokmaman derdinde.. seni oyalıyor yani işin eğlencesinde
00 Yorumla
+1 yılBir umudu var senden hâlâ.. senin içinde bu işin oluru yoksa tüm iletişimini koparman gerekiyo.. arkadaş asla kalınmaz çünkü yaşanmışliklar var aranızda olmaz yani. iş sürekli bu tip evlilik muhabbetlerine filan kayar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBırak ya öyle şey mi olur. Resmen cepte tutuyor seni. Bir ümide bağlanarak hayat mı geçer? Başkasını bulamazsam, onla bunla gezip bekarlıktan sıkılınca evlenirize getirmiş. Reddet ve bidaha da görüşme o dönse bile.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki sevgilinin arkadaş kalması mümkün değildir. O duygular hep oradadır. Bir yerde patlak verir. Arıza çıkar. Ya sen onu sahiplenirsin, ya o seni. Bazen de tam evlenecekken olmadı mı olmuyor. Hayat ve kader işte. Durumu değiştiremezsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekle kadın arkadaş olur ama siz bir yola girdikten sonra dönüp arkadaş olalım diyorsunuz o olmaz işte, istesende olamaz bünyeye ters, bir kere yan gözle bakmışsın düz bakamazsın daha djasdjajdjajdjs
00 Yorumla Bence olmaz yol yakınken ayrılın birbirinize hakkınızı helal edin ileride müstakbel eşinize en önemli kendinize haksızlık etmeyin derim her ikiniz içinde geçerli sağlıkli bir iletişimle bitirin ve bir daha görüşülmeme hususunda mutabık kalın naçizane
00 Yorumla
+1 yılNormal iki insan olarak tanışmış olsanız arkadaş olarak kalabilirdiniz ancak sevgililikten arkadaşlığa geçiş yapılmaz. Ki beyefendi de bunu çok net belli etmiş sana. Senden bir adım bekliyor o adımı attığın an tekrar eskisine dönersiniz
00 YorumlaEski sevgiliden arkadaş olmaz bence uygunda olmaz zaten. Bir ortamda görüp selamlaşacak kadar olur ama beraber buluşmak zaman geçirmek falan uygun olmaz bence.
00 YorumlaNe arkadaşı neyin kafasını yasiyon Ateşten barutun arkadaşlığı olmaz yani şimdi moda yani kadınla erkekigin arkadaşlığı şeyde biter anladinmi. Arkadas olacaksan bı dünya kız var git ol ne işin var elin adamıyla. Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yaşasın onuncu köy.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden özellikle iş söz kesmeye kadar ileriye gittiyse arkadaş olunacağını ben şahsen düşünmüyorum. Daha önce denedim, bir zaman konuşmadık daha sonra arkadaş kalalım sakınca yok dedik sevgilimiz olunca birbirimizi kıskandık, beklentilerimiz oldu cesaretimiz olmadı bu sefer de tekrar bir ilişki yaşayamadık sevgili olamadık ikimiz de mutlu değiliz birbirinizi seviyorsan arayı soğutmayın barışın
01 Yorumla- +1 yıl
seviyorsanız*
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSu ile bulgur arkadaş kalabilir ama ayrı kaplarda eğer aynı kaba girmislerse bir efa artık ya pilav olacak ya kısır...
Sizin kide öyle olmuş artık arkadaş moduna dönmek zor iş olmaz bence01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır arkadaş kalınmaz, çünkü bir tarafın duyguları arkadaş kalmaya müsait olmaz hep aşka gelir konu, ki sizde de konu hep evliliğe geliyor o yüzden arkadaş kalmak bana göre çok yanlış ve saçma
00 Yorumla
+1 yılseni bırakmaya niyeti yok arkadaşlık kelimesi bahane seni yine yönlendirmeye hayatını kontrol altına alıyor arkadaşlık olunmaz 2 ya da 3 kez buluş anlaşamadın arkadaş kalabilirsin ama ciddi bir ilişki yaşandı yaşanmışlıklar var birde olmaz bana göre
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. seni böyle belirsiz bi duruma sokmuş bence uzak dur, gelecekte oluru varsa bile... ilerde görürsünüz, şu an için arkadaş kalmanız ikiniz içinde zaralı gibi duruyor
00 YorumlaYedekdesin bunu kendine yapma eğer sana değer verseydı zamanında bu ciddi yoldan geri dönmezdi o seni nasıl bu yolda tek bıraktı sende onu bırakma zamanın gelmiş daha iyilerine laik ol 😇
00 YorumlaSevgilimle ayrılıp arkadaş kalmaya karar vermiştik. Bunu deneyimleyen biri olarak söylüyorum asla arkadaş kalınmaz. Hem arkadaş kalsanız ne olacak ne konuşacaksınız? Eski sevgilinle arkadaş kalmak taraflardan birinin "senden istediğimi alamıyorum bana çok fazlasın bu yüzden senden ayrılıyorum ama arkadaş olarak kalalım ki sen cebimde dur bende o sırada başka çiçeklerden bal alayım" deme şeklidir.
Senin durumun için özellikle evlilik yoluna girmişseniz asla arkadaş kalmamalısın.00 Yorumla
+1 yılGel gitli evlilik değil arkadaşlık bile olmaz evlilik istiyorsa kesin ve nettir istemiyorsa ben evlilik düşünmüyorum diyebilmelidir seni cepte tutmaya çalışıyor kendi de ne yaptığını bilmiyor hayatına bak böyle gereksiz insanları hayatında tutma sen teksin ve bir tanesin senden başka bir tane yok o yüzden kendini bu hallere düşürüp düşünüp durma 💙
00 YorumlaKalamaz çünkü ilerde birinizin hayatında yine biri olur ve haklı olarak o kişiyle arkadaşlığı tekrar yeni bir şey olabilme ihtimalinden dolayı kabul etmez. O yüzden bence görüşülmemeli.
00 Yorumla
+1 yılSen başkasına gitme benim elimin altında dur ama olay bana gelince sana laf ettirmem çünkü arkadaşız demeye getiriyor o senin ilginden faydalanıyor yaşadık kralını yaşadık..
00 Yorumla
+1 yılSenin durumunda bir erkek bir kadın olmuyor. Sevgili olan kişiler arkadaş kalabilir mi demen lazımdı. Hayır siz kalamazsınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen açmıyorum evlilik konusunu o aciyor. Çok zorlansamda kabullendim
- +1 yıl
Yazdığım yorumu 2 3 kere daha oku ancak algılayacaksın sanırım.
Soran+1 yılHakarete gerek yoktu
- +1 yıl
Hakaret etmedim anlayamadığını ima ettim.
Senin başından da evlilik fialn mi geçti bakire olmama durumu neden?
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef keşke evlilik geçseydi. Çok tövbe ettim ve bir daha yapmadim
Kendini geri çek bana karşı ne zaman net olacaksan o zaman gel de. Kimsenin kararsızlıklariyla uğraşmak zorunda degilsin
10 YorumlaBir süre sonra duygusallık baskın gelir geçmişinizi ısıtıp ısıtıp önünüze getirmeye başlarsınız bu daha çok üzer sizi bence helakleşip bitirin
00 Yorumla
+1 yılBelli ki evlenmek istiyor sizinle. Eğer onun size iyi bir eş olacağını düşünüyorsanız evlenin gitsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle arkadas olunmaz gittiği gün bitmiştir madem evliliğe getiriyor konuyu o zaman sözü atmak yerine problemi çözmeye calisacakti
00 Yorumla Arkadaş dediğimiz olay bu değil. Siz eski sevgili oluyorsunuz tabi arkadaş olmaz. Normal arkadaşlığa leke sürmeyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnce bir cizği vardır Arkadaş ve Sevgili arasında siz istemedikce hiçbir şey olmaz kendi gelin güvey olabilir !
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden hiç bir şekilde arkadaş olmaz, o başka birisiyle sevgili olacak gezecek tozacak bende oturup hayırlı olsun diyecek bir halim yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnunki arkadaş kalmak değil sen elinin altında ol bi yere gitme istiyor artık kendisi başkalarıyla konuşuyor mu bilemem
00 Yorumla
+1 yılkıskanacaksa sözü iptal etmeseydi, arkadaş falan da kalma o hayatın boyunca aklına girecek
00 Yorumla
+1 yılKalamaz kalırsa ya hala birbirlerini seviyorlardir ya da hiç sevmemislerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevlat sahibi değilseniz, çok yersiz bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArakadaş kalınamaz bence ben bu durumu yaşamadım ama ben kalamazdım sonuçta geçmişte aranızda duygusal bağlar olmuş farklı gözle birbirinize bakmışsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliden arkadaş olmaz özellikle ciddi ilişkiden sonra arkadaş kalınmaz sağlıklı olmaz direk iletişimi kesin yoksa kıskanmalar ilgiler devam eder o zaman neden ayrıldınız sacma olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılUzatmaları oynamak istiyor. Maç bitmedi diyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılokul yıllarında sınıf ve okul arkadaşların olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz ki. Ya kavga edip ayrılırsınız ya da yatağa geçip sevişirsiniz. Olmaz yani!!
00 Yorumla
+1 yılBir kadın ve erkek arkadaş kalabilir ancak sizin durumda değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerhal iletişimi kes. Böyle iş mi olur? Ne arkadaşı?
00 Yorumla Yol ver gitsin. Ne güzel hayat sorumluluk almayim ama herşeye de karışim
00 Yorumla
+1 yılYedekte dursun ama başkasının da olmasın demek istemiş. Bu gayet açık yani.
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz ve korkak olduğu için açılmıyor, senin ona açılmani bekliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Öncesinde sevgili olmasa bir erkekle kadın arkadaş olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben kalabileceğini sanmıyorum. Taraflardan birinde diğerini yatağa atma hissi vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir erkek değil
Soran+1 yıl@Beebob kadınlarla uğraşan bir erkek değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana aşık değil ama seviyor. Aşk ve sevgi farklı şeyler.
00 YorumlaSenin yerinde olsam keser atardim evlenecegin insanla nasıl arkadaş kalabilirsin sana yazik o ana degil
06 Yorumla
Soran+1 yılBende kesip atmak istedim kaç kere olmuyor
Soran+1 yılBanada bazı seyler saçma geliyor bu aralar sağlıklı düşünemiyorum. Hem istemiyor hemde arkadaş kalalım. Seni yanımda istiyorum diyor
Soran+1 yılÇok karışık bir mevzu
+1 yılBence bi karar versin ona bunu söyle ve eğer senle olmazsa arkadaş olamayız de bi sorun derdi varsa anlatsın çözün
10 Yorumla
+1 yılMümkün değil, yaşanmışlıklar duyguları tetikler. Arkadaş kalınır biz kaldık diyenlerde o duyguları bastırıyordur.
10 YorumlaÇok zorlamayın ya... Her şey olacağına varacak nasılsa, içinizden geldiği gibi davranın, şiir falan okuyun.
00 Yorumlabirinin ne dediğini çözemiyorsan eğer hiç olma daha iyi. biraz da zamana bırakmak lazım tabii. ama bence arkadaş bile kalınmamalı ex ile.
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat