Bir erkek Instagram storylerine ilk 10 dk'da bakıyorsa kızı merak ettiği, hoşlandığı anlamına geliyor mudur?

Bir erkek Instagram storylerine ilk 10 dk'da bakıyorsa bir anlama geliyor mudur? Geliyorsa ne anlama geliyordur? Telefon eline yapışık yaşadığı anlamına mı geliyordur yoksa kızın ne yaptığını, ne story attığını merak mı ediyordur? Storylerime ya da postlarıma herhangi bir like atmıyor bu arada..

Evet
Hayır
Aşağıda yazıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar haklısınız galiba. Bugün bir şey daha attım storye, 1 saate baktı. Demek ki akşamları elinden telefon düşmüyor. Zaten iş yerinde bir kere yan yana oturmuştuk, sürekli Instagram reelleri izliyordu. Bu kadar çok telefon elinden düşmeyen birisinde de çok zeka aramam açıkçası.. Ben de dahi değilim ama en azından farklı mesguliyetlerim var, çalışırken zamanım olursa telefona bakmak yerine bilgisayarda makaleler okuyorum. Belki de benim dengim değildir..
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca çevresindeki samimi kadın arkadaşlarına fazla kibar davranmıyor. Bir erkek özellikle kadınlara nasıl davranacağını, toplum içinde nasıl konuşacağını bilmeli. Anneme anlattığımda o da senin dengin değil demişti zaten. Tamam çok beğenmiş olabilirim ama karakteri daha öne koymalıyım. Yakışıklı bir sürü adam var etrafta görebilene..
Bir erkek Instagram storylerine ilk 10 dk'da bakıyorsa kızı merak ettiği, hoşlandığı anlamına geliyor mudur?