Kızlar, bir ortamda nasıl erkekler dikkatinizi çeker?

Sınıf olur, kantin olur, iş yeri olur vs. Böyle ortamlarda bulunan ama kimseyle konuşmayan, tek başına takılan erkekler dikkatinizi ve ilginizi çeker mi?

Ben böyle biriyim okulda tek başıma takılırım kantinde çok nadir otururum ve tek başıma. Bazı erkek arkadaşlar var tabii onlarla da takılırım. Okuldan/işten çıkınca direkt eve giderim. Bu zamana kadar sadece bir kızla tanıştım onun da devamı gelmedi. Çünkü kız dershaneye gelmeyi bırakmıştı. Aynı zamanda çok içe kapalı olduğum için benden de soğumuş olabilir.

İş yerinde de hep erkekler olduğu için kızlarla tanışma imkanı yok. Diğer birimlere bir şeyler götürdüğüm zamanlar imkan çıkıyor ama oralarda da yaşıma uygun kızlar yok hep benden büyük yetişkin kadınlar var. Zaten yaşıma uygun kızlar olsa bile ben yine tanışmayı beceremem.

Böyle olduğum için kızların dikkatini ve ilgisini çekemeyeceğimi biliyorum. Dershanedeki o kız nasıl oldu da tanışmaya çalıştı hâlâ anlamadım. Kızların dikkatini ve ilgisini çekmek için de bundan sonra bir yapacağımı sanmıyorum. Ancak başkası aracılığıyla tanışmaya açık olurum o da zar zor.

Kızlar, bir ortamda nasıl erkekler dikkatinizi çeker?