Güncellemeler
+1 yıl
Kurduğum tüm hayallerin, tarifi mümkün olmayan sevgimin, çektiğim onca acının baş mimarısın sen benim. Sevgi pıtırcığım, aşk küpürüm, prematüre doğmuş ilk ve son aşkım benim. Ben bir ölüyüm sevgilim; yüreğim kimse için atmayacak, kimseyi sevmeyeceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Milim milim eksildiğim, savaştığım, beyazıtçasına tutsaklığım, kör kuyum. İçimdeki boşluğu dolduramadım. Kalbimin derinliklerinde her daim yeşeren ve yeşermeye meyilli hüzünlü bir dev gibisin. Adına besteler yaptı hüzünlerim, üzerine türden esaslı tanımlar serpti ama yine dinmedi, dinmeyecek sevgilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umarım geçer sorunlar
Ben pek anlayamadım bu kelimelerin arkasını
Kübra diye bir kız mi söz konus
Birde çok hoş
Abi manyak ilgimi çektin şu an yeni birisidir umarım
Herşeyin olup olduğu bir kelime var o kelime bulmamız lazım. ozaman her şey çözüme kavuşacak.
Ah be Kübra bu çocuğu ettin derbeder
Hocam siz ciddi misiniz?
Giden gitmiş, ölen ölmüş hocam. İntihar etmiş tamam ona sizi yalnız bıraktığı için kızmış olabilirsiniz ama kendinize gelin lütfen. Ölenle ölünmüyor, yapmaması gerekeni yapmıs hayata küsmenin bir anlamı yok siz yine esprilerinizle takılın belli ki bu espriler sayesinde yokluğunun acısını frenleyebiliyorsunuz. Size minnet borcum var, eminim ileride cok iyi bir akademisyen olacaksınız. Daha gencecik yaştasınız lutfen kendinizi toplayın. Bi de DM'den attığım mesajlara bakar mısınız bi lutfen?
Kimsin sen ve hangi minnetin ahkâmını kesiyorsun? Eğlenmek istiyorsan, git başkalarıyla kaynaş. Evet; gitti, intihar etti, beni yapayalnız bıraktı ve yine gerçek olan şu ki, o da senin gibi bir kadındı. Ne yapmamı bekliyorsun? Beni hiç düşünmeksizin terkedişini kutsayarak, tastamam toprak olmuş hemcinsini mi alkışlayacaksın?
Önceki hesabımın şifresini unutmuştum hocam, KS uygulamasını silince tekrar giremeyince ben de bu hesabı açtım. Şu an alkollüsünüz hatırlamıyor olabilirsiniz ama verdiğiniz bir tavsiyeyle başımdaki büyük bir beladan kurtulmuştum, Allah razı olsun. Ama sizin bu haliniz benim canımı sıkıyor; değişik bir ruh haliniz var. Bir gün esprili, bir gün filozof, bir günse sataşkan oluyorsunuz. Onu çok sevmişsiniz belli ama ölenle ölünmüyor, intihar etmek onun tercihiydi. Buradan kendinize nasıl bir olumsuzluk payı çikarıyorsunuz. Bu davranışi yüzünden ondan nefret etmeye hakkıniz yok.
Birincisi ben bir nihilistim, kıt beyninle çıkarımsayabileceğine inandığım uz ile inançsızım. Acı çekmemen için sana iyilik yapmış da değilim; ne yapmışsam - hakkaniyetimle düşlerimden çekip almakta zorlandığım her neyse- bunu bu mukâbil nezdinde temellendirebilirsin. Bir 'deli' olduğumu mu vehmediyorsun? Hayır, değilim, tıpkı iyilik yapmaktan gocunan şımarıklar şımarıklısı bir vicdan sahibi olduğum gibi. Aksin dev aynasına değil, ardına odaklan. Orada tüm bencilliğiyle ardına bile bakmaksızın çekip giden, tüm sevincimi bilinmezliğin karamsarlığında ayaklar altına alan, masmavi gözlerinden içmeye doyamadığım bir bedenin tamamıyla yok olmuş ruh'i silüetini göreceksin. Şimdi kes sesini, uza ve git !
Şimdide çok kırıcısınız hocam. 25siniz daha ya. Bu yaşta bir insan neden kendini yasarken oldürebilir. Mis gibi kariyeriniz varken sırf sevdiğiniz kişi intihar etti diye bu serzenis neden. Hayir hocam cidden gitgelsiniz. Birgün sempatik birgün tam bir filozof birgün sair bir günse sataşkan. Mahvetmişiniz kendinizi yazik size
Inanmiyorum da diyorsunuz, ne diyeyim Allah hidayet etsin.
Dedi sümüklü bir liseli.
Varoluşçuluğun dedeliğine soyunmuş sofistike tragedya !
Hakikatin her neyse, hakikate dem vurmak yerine azıcık oku da, hakikatin yokluğunu ispata soyun.
Tanrı'da varsayılan yetkin gücün aslında insanda bulunduğunu, tanrının bir kurgu olduğunu, gerçeğin bizzat insanın ta kendisi olduğunu, buradan da üstinsan olduğunu olanca sümkürüşünle imgele !
Nasihatler sadece verenleri mutlu eder, bana üç kuruşluk beyninle hidayetler temennileri düzme !
Hiçim ben.
O kadar artısı, eksisini nötrlemesine rağmen tamamen sıfırım.
Ya da kıt beyninle temenni edebileceğin üzere eksilerinin artılarını geride bıraktığı bir günahkâr, tam bir zavallıyım.
Kes sesini, zıbarıp uyu !
İyilik yapmaktan nefret ediyorum.
Bu minvâlde sana iyilik yapmak için dizgiler düzmüş olmam beklentisi, mariana çukuruna düşüp geberip gitme olasılığımdan da düşük !
Beyin yanmış 😕
Kübra'ya Allah rahmet etsin ama sizin beyin cidden yanmış.
Kendinizi kandırmayın hocam, gayet iyi bir insansınız. Ama dedim ya beyin yanmış, ne aşkmış yeminlen.
Gram bir şey anlayamadım yazdıklarinizin birçoğundan, kültürleneyim biraz haklısınız.
?
Defol git başımdan !
Ve git bana Kübra'mı getir !
Git dirilt, öv, söv ne edersen et lakin onu bana getir !
Sonra da alın bu dünya ebenizin nikâhına girsin.
Ben bir ölüyü diriltemem hocam.
Defol git o zaman !
Ne diyorsun abi