26 yaşımdayım 6 yıllık bir ilişkim var artık her iki aile de herşeyi biliyor ama işimiz hala olmadığından evlilik düşünmüyoruz. Ailelerimiz artık yeter evlenin biz destek oluruz diyor ama biz aceleye getirmek istemiyoruz yaşımız da bize göre çok genç hazır değiliz sevgilim hala çocuk gibi ben sorumluluk alabileceğine de pek inanmıyorum yani vurdumduymaz değil ama hala kendi ayaklari üzerinde tam duramiyor gibi geliyor bana bilmiyorum. Sizce bu zamanda böyle iş güç yokken düğün falan halledilse de özel sektör de çalışıp karın tokluğuna sırf yanyana olalım diye evlenilir mi? Ben yipranacagimizdan çok korkuyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
5 seneye kalmaz ayrılırsınız. Bence evlenmeyin hatta ayrılın şimdiden.
Bol bol dua edersin bana bak.
Niye hayırdır?
Zaman kaybından kurtulacaksın
😄😀😀 anladım saol
Aklına yattı dimi heeee 😂😂
İşi önce ayarlamanizda fayda var kafa rahat olsun önce derim
Değilmi ya gelde anlat.
Ver numaramı anlatirim ben nisanlina
Sonra birini buldun desin 😁
😅 sana güvenmiyorsa zaten bu ilişki evlenseniz de uzun sürmez
Aniden biri seni arayip evlenme kardeşim derse ha tamam ozaman mi dersin yoksa ne alaka bir erkek evliliğimden bahsediyor diye şüphe mi edersin?
Peki
6 yıl olduysa dikkat et ve kork çünkü evlenince daha çabuk ayrılıyor o ilişkidekiler..
Mantıklı bir açıklaması var mı?
Evet çünkü bir heyecan bir sıfırdan tanıma olayı Yok. Yanındakini herşeyiyle bildiğin için aşk bitiyor sıkılma başlıyor maalesef.. heleki taraflardan biri boş kıskançlık yaparsa hiç sürmüyor.
Bir insanla ruh eşi olmamışsınız hiç biz hala konuşurken bize zaman yetmiyor emin olun bir insanı her yönüyle severseniz her gün ona ait şeyler duymak ister ve merak edersiniz yani bir ilişkiden veya bir insanla bekledikleriniz ile alakalı beklentiniz gizem veya çekicilik ise bunlar sizi bir insandan birgün sogutur çünkü onu osururken görünce tiksinmis olursunuz romantizm veya duygusallık ise ileride romantiklik bitince sıkılırsiniz ama beklenti değil de herşeyiyle seviyorsanız kalbindeki bir parçayı yakalamışsaniz o sevgi asla bitmez kardeşim.
Ben örneği sizin için söylemedim kardeşim. genelde uzun süren ilişkiler evlenince çabuk bitiyor dedim. Madem mutlusun geç kalmışın niye ozaman 6 yıl bekledin sorusu gelir.
Anladim saol 👍🏻
Ulan aynısı bizim durum. Ama bizim ilişkimiz 8yıllık
Bi an benim hatun uyumadı sordu sandım
Sen mi istemiyorsun o mu? Genelde kızlar ister ama bizde tam tersi 😁 ne evlencem sonra iş borç derken birbirimizden soguyacaz.
Aşırı haklısın ya durumumuz %100 tıpatıp aynı kader ortağımmmmsın resmen
Ozelden yazar mısın bana dertleşelim?
Yazdım 😁
Lise mezunu oldum diye herkes bana evlen diyor ama evlenmedim çünkü istemiyorum, evlenmek zorunda değilim çocuk doğurmak zorunda değilim. kimseyi ilgilendirmez ister evlenirim ister evlenmem
Lise mezunu oldum diye herkes evlen diyor, ne evlenmesi istemiyorum evlenmeyi
evliliğin mezuniyetle alakası yok kim ne zaman isterse o zaman evlenir. Kahrolsun aile akraba dayatması. Kadın kendisi ne zaman kendini hazır ve uygun görürse o zaman evlenir.
evlenince de bir süre sonra artık işinizi bulun bizden bu kadar olmasın sonra
O zaman kesinlikle acele etme
👍🏻 saol
Ne demek
25 bence
Hmm anlıyorum 👍🏻
Rica ederim
28-30
Kisiye göre değişir
?