Sevgilimin yakın kız arkadaşı sürekli onu arayıp duruyor, kıskanıyorum ama ne yapabilirim?

Merhaba, 4 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle her şey çok yolunda. Bir konu hariç. Sevgilimin 5 yıllık yakın bir kız arkadaşı var benden de önce tanışıklıkları. Ben bu kızı kıskanıyorum ve sevgilimle olan yakınlığından rahatsızım. Sevgilimle bu konu üzerine çok tartıştık ve rahatsızlığımı dile getirdim. Sevgilim haklı olduğumu biliyo ve o da o kızın bazı davranışlarından rahatsız ama hala arkadaşlıkları devam ediyor. Mesela bu kız yerli yersiz zamanlı zamansız mesaj atabiliyo , arıyo.

Sevgilim hepsini bana haber ediyo anlatıyo. Şimdi sorun şöyle sevgilimin 3 gün sonra çok önemli bir sınavı var. Bu yüzden şu an bu konu da bişey yapamıyorum ama bu kızın böyle ha bi re aramasına dayanamıyorum. Yardım eder misiniz ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu kız yeni mezun , aynı fakültedeyiz sevgilim ben ve o. Ama üçümüzde farklı bölümlerde. Kız işe girdi. Sevgilime sürekli iş yerinde şu çocuk yakışıklı , onun arabası var falan gibi mesaj atıyo? Ailevi sorunlarını anlatıyo telefon edip? İlişkimizin ilk başlarında bu kızla tanıştığımda bu kadar üstünde durmamıştım ama sonra sonra gözüme batmaya başladı. Rahatsız oluyorum ama napıcam bilmiyorum.
Sevgilimin yakın kız arkadaşı sürekli onu arayıp duruyor, kıskanıyorum ama ne yapabilirim?