Güncellemeler
+1 yıl
Bu kız yeni mezun , aynı fakültedeyiz sevgilim ben ve o. Ama üçümüzde farklı bölümlerde. Kız işe girdi. Sevgilime sürekli iş yerinde şu çocuk yakışıklı , onun arabası var falan gibi mesaj atıyo? Ailevi sorunlarını anlatıyo telefon edip? İlişkimizin ilk başlarında bu kızla tanıştığımda bu kadar üstünde durmamıştım ama sonra sonra gözüme batmaya başladı. Rahatsız oluyorum ama napıcam bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kızı hayatından cikaririsa
Bu sefer sen onu güçsüz kendi iradesi olmayan
Bir erkek olarak görüceksin
Saygin azalicak
Ne alakası var?
Knka valla sevgilin mesafesini koymali. Aynısı başıma geldi dile getirdim mesafesini koydu kız sunepe gibiydi zaten saçını başını yolma derecesine geldim. İş sende bitmiyor manitan da bitiyor. Mesafe koymazsa da nacizane fikrim ayrıl.
Ben olsam kizi ucurumdan falan itip intihar susu verirdim ama sen sevgilinden ayrilabilirsin
Hayır ayrılmam , ama bu konuya da bir çözüm bulmazsam çıldırıcam
Hayır ayrılmam ama çözüm bulmazsam çıldırıcam
Ben de rahatsız olurdum sevgilini uyarmalısın
Uyardım, konuştum daha önce hatta tartıştığımız bile oldu. Sevgilim mesafesini koruyo ondan yana sorunum yok ama kız beni rahatsız ediyo
3 gün sabret
Can sıkıcı
Evet fazlasıyla
Dene bakalım empati yapabiliyor mu
Kendini benim yerime koy dediğim zaman bile deli oluyo kıskançlıktan. Öyle bir arkadaşım olsa benim kadar sakin kalır mıydı bilemiyorum
Kızla bişileri olabilir mi
Hayır öyle bir şey yok sevgilimin sadakatinden şüphem yok tek rahatsızlığım o kızın davranışları yerli yersiz ulaşabiliyo olması sevgilime
Net ol bence bu konuda
Gayet netim öyle bir durum olamaz