Bana sarılacak kimsem kalmadı ne yapmalıyım?

Sevgilim kız arkadaşlarım ailem herşeyim tam ama annem ve babam çok kavga ediyor buda bana yansıyor kız arkadaşlarım ve sevgilimden yardım almak istedim. Kız arkadaşlarım ya zamanında içtiğimiz suyu bile paylaştığım kız benimle değil 3 günlük tanıştığı kızla buluşuyor (3 yıldır arkadaşız) ona durumu anlatmaya çalışıyorum beni geçiştiriyor O benim hayatımı detayına kadar bilen tek kız arkadaşım. Sevgilim normalde her hafta sonu buluşurduk ama tatile gittiği için buluşmadık belki pazartesi buluşuruz diye düşünüyorduk ama sorun o ki pazartesi ve tüm hafta okula gitmesi gerekiyormuş üzüldüm onu uzun süredir görmüyorum o benim bu dünyadaki cennetim ben onun kollarında hayatı keşfediyorum o beni ekiyor üzüldüm ama bu durumu onunla konuşmadım biraz sert tepki verdim zaten tüm hafta konuşamadık Oda bana aynısını verdi okadar pişmanım ki keşke gerçekleri yazsaydımda böyle demeseydim diye. Herkes üzerimden gidiyor benim bana sarilcak insanım bile kalmadı kimse elimi tutmuyor benim kimse eskisi gibi gelip noldu diyip sorunlarımı çözmeme yardım etmiyor Ben tek yapamam ben tek yaşayamam. Buraya soru sormak değil tek kaldığım için yazmak istedim Ama önerileriniz varsa hepsini okurum.

Bana sarılacak kimsem kalmadı ne yapmalıyım?