Çok güzel bir yüzü/fiziği olan
Allah'a bağlı, dindar, vicdanlı
Çok hamarat, aile geleneklerine bağlı
Zengin, maddi gücü olan
Özgüvenle kahkaha atabilen, rahat davranan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendisine saygı duyan ve kendisini seven bir hanımefendiyle.. bunlar olursa diğer özelikleri tamamlanıyor kendiliğinden
yani ozguven daha onemli
yani kendisine saygı duymayan ve kendisini sevmeyen birisi ne birisini sever ne saygı duyar
saygı yoksa sevgi yoksa bunları kişi kendisine veremiyorsa bana ne verebilir..
haklisin👍 ama erkekler sanki sadece toplumun guzel diye one surdugu, herkesin begendigi kizlari tercih ediyor. bu dogru mu sence
Evlenmek için evlenen erkeklerden bahsediyorsak evet bu hanımlar içinde geçerli lakin kaygıları kendileri için değil çevresi için ziyadesiyle
Dindar kadın 10 adım öndedir benim cihetimde.
ama sanki dindar bir kiza kimse yaklasmak istemiyor. sosyal hesaplarindan boy boy fotograf paylasan, mutlu ve kusursuz gozuken kizlara talep daha fazla sanki. en azindan benim cevrem oyle... gercekten dindar, tesetturlu, makyaj yapmayan, kasini bile almamis kizlar cekici bulunmuyor ve evlilik icin tercih edilmiyor. bu konuda sen ne dusunuyorsun? genel durum bu sekilde mi
Ya din olayı herkes o kadar bağlı değil böyle güzel konuşan asaletle işte oturmasını kalkmasını bilen insanlar için de hanım hanımcık ama yalnızken ve ya yatak odasında baş başa iken istekli olmasını isterim
bir kadin yatakta fitraten oyle olur zaten. ama gunumuzde erkekler bu istekliligi evlilik oncesinde gorup ona gore karar vermek istiyor. hic sevgilisi olmamis kizlari eksik buluyorlar. bu konuda ne dusunuyorsun?
Yani ben bakirim hiç sevgilim olmadı hiç ilişki yaşamadım beni de öyle görenler var sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun
ben boylelerinin alnindan opuyorum. toplum kapitalist sistemin kolesi olmus ve dayatmalar yapiyor. buna direnen insanlari gonulden alkisliyorum
Alkışlama neyi mal düşüyorsun ya istekli salağın tekiyim aletim hiç inmiyor hep havada her gün mastürbasyon yapıyorum
Azgınlık beni bitirdi yani
Allah cumlemize hidayet versin
Yani umarım ama azgınım ne yapayım yani aletim gerçekten hiç inmiyor
Hiçbiri değilim sjsjsks neredeyse hepsinde ortalamayım. Bir de inançsızım. Kesin evde kaldım.
1. erkek olsaydin hangisini tercih ederdin?
2. bir kiz olarak bir erkegin hangisini tercih etmesini onerirsin?
1) Erkek olsam kesin güzel olanı seçerdim
2) Ama zengin olanı tercih etmeliler 😂
Parasi olsun gerisi önemli degil 😂😂😂
sahi omrunu hangisiyle gecirmek isterdin? parasi olanla mi
Gercekten sevdiğim ve beni seven biriyle
peki nasil birini sevebilirsin? ciddi dusunursen onceligin ne olur
Beni seven birini 😂
seni sessiz sakin, toplumun guzellik algisina uymayan bir kiz seviyor diyelim. onu sever misin
Severim neden sevmeyeyim önemli olan zor günümde yanimda olması aramizda güven bagı olması
Zengin olsun iyi olur
sen onun zenginligi altinda manevi olarak ezilmis hissetmez misin
Valla gram hissetmem 😄
tamam 5i de kabul
hangisi onceligin?
2
1. seçenek diyorum.
sadece guzel olmasi yeterli mi peki? yaninda hangi ozellik olmali sence
Ağırbaşlı/alçakgönüllü severim.
bu ne olm hiç biri
sence ne peki
@PiLLy_BheBek bunla