Açıkçası şuana kadar hesap yapmadım ilişkilerimde oturup ama sonrasında yaptığım hesapta beraber olduğum her kadına azami olarak minimum 60 bin Maksimum 100 bin harcamışım bir de bunun yanı sıra alınan mücevherat var tabi bir kısmı Haliçin derin sularına gömülü neyse kısaca yüce gönüllü degilsen sevgilide veya hayatına aldığın birine bu topa girme yoksa işin sonu stres ve psikolojik bozukluk zaman ve para kaybı olur senin için
#Hükümdar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah aşkına ben sana 5 katını vereyim ayrıl o çocuktan yazık etme ona bu ne açgözlülük bu ne iğrençliktir yahu! Bide ben kendime derdim yeterince sevmiyorsun diye 6 sene pesinden koştum yüzlerce km yol gittim arkasından donup bakmadı ama gene de böyle diyordum da artık demem ya suna bak
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerin borcu olmaz. İçinden gelmiş almışsın. Hesap ödemek falan bunlar borç verme değil. Önce borcun ne olduğunu öğren. Mesela kız sana dedi aşkım para lazım 500 lira borç verir misin? Bunu verirsen borç olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz bir yaklaşımla 1 yıldır iyi dayanmışsınız. Çok mu aşıksınız? :D
012 Yorumla- +1 yıl
Aşığım ama her an bırakabilirim. Tasarruf ve birikim yapmak suç mu? (Aşırı yakışıklıyım zerre abartmıyorum bu ego değil bir gerçek) ben evliliği düşünüyorum ileri görüşlüyüm neyse bununla da ayrılacaz...
- +1 yıl
Hep bir flörtve bol masraf bir de bunun aşamaları varmış... evliliği düşünecek kadın kalmamış galiba
Cevap sahibi+1 yılSizin aşırı yakışıklı olduğunuzu siz mi söylüyorsunuz? Yoksa başkaları mı? Bu ilk sorum. İkincisi israf haram zaten. Ama tutumlu biri olduğunuzu karşınızdakine neden belli etmiyorsunuz? Bu kadar tutumlu olmanıza rağmen söylemiyorsanız baya da kibarsınız demektir. Ama bence kendinizi saklamayın ciddi ilişki istiyorsanız. Ömür boyu neyle yaşayacağını bilmek onun da sizinde hakkınız. Bu kadar kuruşuna kadar yazdığınızı bilse belki o da rahatsız olup ayrılmak ister. Bir de maddi durumunuzu merak ettim. Kötü değil ama tutumlusunuz sanırım yine de
- +1 yıl
Evet yakışıklı olduğumu çevremdeki çoğu kişi de söyler ve bunların büyük kısmı karşı cins. Evet tutumluyum ama söylersem cimri deyip ayrılacak zoruma gidecek olan cimri etiketi yemem olmuş olur. Maddi durumum iyi ama çok iyi değil.
Cevap sahibi+1 yılAllah sahibine bağışlasın. Ama yakışıklı olmak cimriliğe katlanmak için bir gerekçe olmayabilir. Bu hayata bakış açısı ile ilgili. Yani aranız bozulmasın istiyorsan senin için çok zor biliyorum ama o paraları almayı unut. Bundan sonrasına odaklan. Be sohbet esnasında sevgiline tutumlu olmanın , kadının da ilişkiye maddi açıdan destek olması gerektiğinden filan bahset. Her zaman kadın erkek eşitliğinden bahsetmez miyiz? Neden hep erkek ödesin hesabı? ya da erkeğe cüzdanı gibi davranıp her kişisel işinde maddi olarak ondan yardım istesin? Bana para yemek de yedirmekte saçma geliyor. Sen ilişkiden beklentilerin kokusunda biraz daha açık davranırsan senin açından da daha iyi okur. Ama o paraları istersen senden soğuyabilir, cimrilikle suçlayabilir dediğin gibi ve anlamaz muhtemelen.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, cümleleriniz çok anlamlı hayranlıkla okudum.
- +1 yıl
Bu tutumluluk değil cimrilik
Cevap sahibi+1 yıl@CAGRI16 @mert1718917 pardon da arkadaşlar sizi ilgilendiren kısım neresi? Siz kendi fikrinizi ayrı bir yorumda belirtebilirsiniz değil mi?
- +1 yıl
Sanan istediğim yere yazarım niye hesap sorar gibi kükrüyon
Cevap sahibi+1 yıl@Mert1718917 benim yorumuma gelip salça olduğunuz için olabilir mi
- +1 yıl
Amma değerli yorumun varmış ya tamam yazmayız cimri adam dedik yazdık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Para & Ekonomi konusunda 64,6b cevap paylaştı. Üstüne bir bardak su iç
00 YorumlaNe borcu yemeğe çıktınız ve bunun hesabını mı yapıyorsun? yoksa başka aldığın şeylerin karşılığını mı versin istiyorsun. Birlikte yapılan şeylerde borç yoktur. Ben sevdiğim insana tek kuruş bile harcatmazdım. ha bazen abartıyordu. Hatta annesinin bazı işlerini de yaptım ancak bunları bile ödemedi. Ha ayrıldık yine sorun değil. Yani peşinde koşmuyorum. Yani belki benim harcadıklarım senin yazdığının 20 misli falandır. Burada tam olarak derdin nedir? Onu ifade edersen ayrıntılı cevap yazayım.
30 Yorumla
+1 yılSevgilinin sana kaç TL borcu var.100 TL mi 200 TL mi yoksa daha fazla mı? Hadi bunu geçelim sevgilinin sana borcu olduğundan haberi var mı? (Haberi var mı derken sevgiline para verirsjn o bunu borç olarak görmez sevgilisinjz ya borç olarak verdiğini düşünmez. ) Verdiğin rakam 1000 TL ve üstuyse kırmadan soylemelisin. Onu da şöyle diyebilirsin "tatlım şu sıralar biraz sıkışıgım sana bı miktar borç para vermiştim onu geri istemek zorundayım aslında aramızda paranın lafı olmaz beni yanlış anlama ama mecburum lütfen anla beni" diyebilirsin. Büyük bir miktarsa sevgiline soyle
"Yok büyük bir miktar değil 50 TL 100 TL " diyorsan hiç kıza bu konuyu açma 100 TL'ninde hesabı yapılmaz. Ha illaki 100 TL almam lazım diyorsun da sen bilirsin bu kız harbi bı kızsa o 100 TL ' yi suratına Atar. Ben olsaydım öyle yapardım çünkü.343 Yorumla- +1 yıl
Adam çok cimri be 😂
- +1 yıl
Valla kendi bilir 100 TL 'lik adamsa gitsin istesin ama o kız onun bi daha suratına bakmaz ya 100 TL'yi seçecek ya da sevgilisini ikisi bı arada olmuyor maalesef ama dediğim gibi Büyük bir miktarsa bu borç mecbur söylemesi gerekiyor miktarı bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum
- +1 yıl
Ben sevdiğim kızla 2 hafta önce buluştuk 800-900 lira yedik ben ödedim bence karşıdaki kıza para lafı yapmak saçmalıktır ve sevgiliye borç verilmez erkek biraz centilmen olur birde yorumlarda kendini çok yakışıklıyım diye övmüş daha fotosu yok 😂
- +1 yıl
Yakışıklı olabilir ama kendini övmek te ne bileyim komik eğer biri seni ovecekse o kendin olmamalı çevren olmalı.
- +1 yıl
Evet öyle ve cimri çok bir kadın bu adamla ömür geçiremez asla herşeyden kısar :)
- +1 yıl
@Mert1718917 kardeş kusura bakma ama seninki de biraz enayilik.
- +1 yıl
@Üyesizinsan Cimri olmak yerine enayi olalım en azından arkamızdan üçün beşin hesabını yaptı erkek adam bir hesabı ödeyemedi bile demesinler ayrıca para varsa yiyecen mezara mı götürecen parayı
- +1 yıl
@Mert1718917 Eğer 1-2 sen hadi 1 de o ödüyor ise problem değil de... hep sen bir de tüm hesap sana kitleniyor ise Biraz enayilik etmiş oluyorsun. Sen bilirsin ama ilerde üzerler böyle ise seni haberin olsun. Yarı yarıya karışmalıydın. Baktın karşında ki yan çiziyor anlamış olurdun niyetini. - +1 yıl
@Sedeaaa Yanlışın var biz arkadaşlarımıza bile para ödetmiyoruz sevgilimize nasıl ödetelim evlendiğin zaman kadın evde çocuğa bakarken erkekte çalışıp eve bakıyor tüm ihtiyaçları alıyor karısı bir şey istediğinde omuzda alıyor senin mantıktan bakarsak buda enayilik o zaman 😂
- +1 yıl
Eşin ile bir ortaksın hem de basit değil. Bildiğin şirket ortaklığı neyse o tarz yasal kağıtlar vs imzalı parmak izli şahitli vs. vs... yani sevgililik gibi ya sen sivilcen çıktı yüzünde ne çirkin oldun denip hemen sonrasında block atabildiğin bir ilişki durumu değil evlilik.
Bence bu ikisini bir birinden ayır. Yoksa çok sağlam tokatlar yersin soyut anlamda tabi ama ceplerin için fazlasıyla somut olur. - +1 yıl
@Sedeaaa Yav sevdiğim kızda ödemek istedi zaten ama ben izin vermedim sanki karşıdaki kızlar bizi yemeye çalışıyor bazı erkekler böyle yüzsüzdür gider sevgilisinden para ister bazı erkeklerdede erkeklik gururu vardır karşısındaki bayan hesap ödemek istese bile ödetmezler elini cebine attırmazlar bizde ikinci olanı oluyoruz işte 😁
- +1 yıl
@Mert1718917 enayisin. Çok yolarlar seni. Sorry
- +1 yıl
@Üyesizinsan Tamam daha ödemem hiçbir kızla hesap ama sonrada gelip cimrisin falan demeyin hadi bay ne dediğiniz belli değil anasını
- +1 yıl
@Sedeaaa Daha ödemem ya gerek yok sonrada hesap ödemeyen erkek erkek değildir diyor Türk kızları her dediğiniz birbiri ile çelişkili 😂😅
- +1 yıl
@Mert1718917 öyle diyen kızdan kaç kaz yerine koyup yolmaya çalışıyor demektir. Eğer kadın ahlaklı ve şerefliyse kendi tıkındığının ücretini ödemesini bilir.
- +1 yıl
@Üyesizinsan Tamamdır
- +1 yıl
@Happy6161 Bende öyle düşündüm biz arkadaşımıza bile para ödetmiyoruz paraya ihtiyacı olan arkadaşa yardım ediyoruz yemek yiycez arkadaşta para olmuyor lafı mı olur kardeşim deyip ısmarlıyoruz arkadaşına böyle yapan adam sevdiği kadına nasıl hesap ödetsin?
- +1 yıl
@Happy6161 kan emiciysen söylediklerim zoruna gitmiştir tabi.. zaten senin gibiler anca para yemeyi bilir. Bir gün kadın ısmarlar bir gün erkek ısmarlar bunun lafı yapılmaz ama süreklilik erkeğe sürekli hesap ödetmek, o kadının ahlaksız olduğu anlamına gelir. Aynısı erkekler için de geçerli. Bir erkek bir kadına sürekli kendi hesabını ödetiyorsa o da ahlaksızdır.
- +1 yıl
@Mert1718917 Sen enayi değil adam gibi adamsın kardeşim. Böyle kadınlar ( kadın bile demek istemiyorum) çok küçük düşürüyor diğer kadınları. Kendi değerinizi az bilin. 100 200 tl hesap ödemekle ya da hadi daha fazlası olsun kimse enayi olmuyor. Kadınlar bir erkeğe hayatından birçok şey veriyor onlar için süsleniyor bakımlarını yapıyor. Birsürü fedakarlıkta cabası. Erkek para işini halletmiş çok mu? Cidden kendinize bunu çok mu görüyorsunuz? Bu kadar mı değersizsiniz? Hele ki birde sevgilisi gerçekten sevdiği biriyse lafı olmaz. Elbette o parayı bir kadın da ödeyebilir. Önemli olan erkeğin ödeyebilmesi siz evlendiğinizde de kendiniz mi ödeyeceksiniz? İkisi farklı demeyin. Sevgililikteki her türlü haline bakarak karar verip evleniyorsunuz. Şahsen ben daha hesabı ödeyememiş bana muhtaç kalmış birine güvenemem akıllı hiçbir insanda güvenemez. Şimdi siz beni yiyici kızlardan sanabilirsiniz hemen bir örnek vereyim. Benim yiyici bir kız arkadaşım vardı kendinden asla hiçbir şey vermez ( ne zamanının fazlasını erkeğe verebilir, ne 1tlsi bir erkeğe geçer hediye falan gibi, ne maneviyatını sevgisini fedakarlığını verir. Gerçekten sevmek gözüyle bakmaz ) ama buna rağmen her zaman en lüks yerlerde en az 3 5 binden aşağı hesabı ödenmez. Her şeyin en pahalısı ona alınır. İşte bu kıza yapılan enayiliktir. Çünkü erkeğin bundan alabildiği en ufak bir maneviyat bile yoktur ama yinede her şeyi ona harcarlar arkadaşken bile. Ben ise maneviyat olsun , içimden geldiyse hediye almak olsun, zamanımın çoğunu veren fedakarlık kimi zaman yapan biriyim. Bir erkekle buluştuğumda 200 300luk hesabımı öder. Kimse elimi cebime attırmaz kendilerini asıl ozaman ezik hissederler. Arkadaşımla da beni ayıran iki fark var. Benim yiyici değil normal ilişki gözüyle bakmam ve onun gibi kesinlikle zengin erkek olacak gözüyle bakmamam. Ben bir erkeği maddi manevi her yönüyle ele alırım.
- +1 yıl
+ Erkek güçlü olmalı. Herkesin cebinde az buçuk para vardır. Önemli olan onun ödemesi. Bir erkeğin benim için en ufaktan en büyüğe ne yapacağını görmeliyim. Karşımdaki insanın benim için her şeyi yapabilmesini isterim. Buda benim en doğal hakkım. İnsan sevdiğine canını bile vermeye hazır olmalıyken hesap ne Allah aşkına? Hiç lafı bile geçmez. Ben direkt o yüzden maneviyatına yoğunlaşıyorum maddiyatı geçmiş birisiyim. Maddiyatta sınıfı geçiyorlar önemli olan maneviyat. Kendinizi biraz sevin değer verin. Siz daha bir hesap ödemeyi enayilik gördüyseniz adam demek sizin için önemli şeylerden vazgeçse, canını vermek istediği durum olsa o zaman ne diyeceksiniz? Sizlerin evlenmesi çok kolay olur daha en ufak para işini bile istemiyorsunuz ama benim gibi olması gerekenin peşinde olan gerçek aşkı arayanlar kadınlar kolay bulamaz. Daha yazardım ama neyse diyeceklerim sadece bu kadar…
- +1 yıl
@Mert1718917 hayatındaki kadın seni yemek içmek gezmek eğlenmek için kullanıyor muhtemelen hatta işin kötü yanı sadece sevgilin kullanmıyor seni. Bu kafayla çok kandırılırsın. İki adam şık taslayacağım diye millete köle kesiliyorsunuz haberiniz yok.
- +1 yıl
Adamlık*
- +1 yıl
@Happy6161 ben hesap ödemeye enayilik demiyorum, sürekli tek taraflı ödemeye enayilik diyorum. Arada fark var.
- +1 yıl
@Üyesizinsan Nereden biliyorsunuz adamı kullandığını? Oda belki benim gibi normal düşünenlerden. Yiyici biri olma ihtimali de var ama onunla konuşan bu adam siz değilsiniz. Benimde hesabımı karşı taraf ödüyor ama ben kimseyi kullanmıyorum kullansam açıkça kullanıyorum derim zaten. Birde hemen kan emiciysen zoruna gitmiş demek demişsiniz valla zoruma gitti doğru ama bir kadının böyle düşünmesi zoruma gitti. Sonuçta ben kendimi biliyorum o yüzden sıkıntı yok. Yiyici kadına yapılan her şey enayiliktir boşa kürek çekmektir. Ama normal bir kadının hesabını sürekli erkek ödesin sıkıntı yok. Kadının verdiği şeyler var üstte yazdığım gibi. Herkeste para var. Önemli olan oradaki fark. Her hissettiğimi de üstte yazdım zaten.
- +1 yıl
@Happy6161 verdiğin örnekler bile o kadar saçma ki.. erkeğin parasına muhtaç olup kullanmıyorum demen daha da saçma. Kendini aklamaya çalışman da bir o kadar komik. Erkekler kadınlar için hazırlanmıyor mu? İlişkiyi full kadın mı yürütüyor? Yuvayı kadın tek başına mı kuruyor? Bu nasıl bir kafa yapısı? Bir ilişki birlikte yürütülüyorsa güzeldir ve bir kadın, bir erkeğin parasına mecbursa o kadının namusundan şüphe edilmeli. Bu, erkekler için de geçerli tabii ki. Karşı cinsin eline bakan, karşı cinsin parasına muhtaç yaşayan kimsenin şerefi yoktur.
- +1 yıl
@Happy6161 işin kötü yanı, yaşınız da epey var. 30 yaşında bir insansınız yolun yarısını aşmışsınız ama hâlâ erkeklerin cüzdanları size kıymetli geliyor. Ben ise 20 yaşındayım ve sizden çok daha gencim ve ben bu yaşta sizden daha olgunum. Hayatım boyunca asla bir erkeğe çıkar amaçlı yaklaşmadım maddi durumum Türkiye ortalamasının altında olmasına rağmen, ailesiz büyümeme rağmen. Bir erkekten su parası dahi almadım. Şimdi sizin kendinizi aklamaya, ben aslında çıkarcı değilim demeye hakkınız yok.
- +1 yıl
@Üyesizinsan Öncelikle verdiğim örneklerde o kadar doğru ki zoruna gitmiş belli büyük ihtimal sen bu kafadayken sevdiğin adam da tam bahsettiğim örnekteki arkadaşım gibi birine tutulup peşinden gitti ki bu kadar kuyruk acın var 🤣🤣 adamın tanımadığın sevgilisini bile yiyici ilan ettin adamıda enayi ilan ettin. Ne bu kin bu öfke? Sen bu kafayla çok gitmezsin hayatına giren her erkek seni kullanır atar. Daha basit bir hesabı bile ödetmekten acizsin. Adamın gözünde değerin asla olmaz. Erkek maddi manevi harcama yapmadığı hiçbir kadına değer vermez aklında bulunsun diyeceğim ama kafaya girmez. Bunu kocaman psikologlar vb insanlar bile söylüyor. Hesabınızı onlarda ödesin diyorlar zaten o lafın bir nevi açılımlarından biri de bu. Benim kendimi aklamak gibi çabam olmaz söyler geçerim. Ben neysem onu söyledim. Kafana girmiyor belliki söz konusu muhtaç olmak değil. Beni masada bırakıp gitse zaten cebimde o kadar param var ben kimseye muhtaç kalmam. Asıl olayı da üstte anlattım daha kendimi yoramam zaten anlamıyorsun.
- +1 yıl
Şuanda yaşınla ilgili olan yorumunu gördüm. Ben 26 yaşındayım sen ise benden baya küçüksün. şu an anladım neden böyle konuştuğunu. Ama önceki yazdıklarımı yine de silmeyeceğim. Yaşın daha çok küçük hayat tecrübenin olmaması normal. Ben yaşımdan çok daha fazla tecrübe yaşamış her yaşadığı şeyden ders almış biriyim. Benden daha çok olgun olma gibi bir durumun yok. Erkek kafa yapısını da iyi bilirim. Bende maksimum senin yaşındayken böyle düşünüyordum kadın en azından teklif etsin diyordum yaş ilerledikçe daha çok insan tanıyıp tecrübe sahibi oldukça bu kafaya erişiyorsun. Ve şuanda benim gibi düşünenlerde bir zamanlar senin gibi düşünenlerdi. Siz böyle düşünerek sanıyorsunuz ki ben iyi kadınım kimseye muhtaç değilim hayır hayır erkekler böyle düşünmüyor. Bak paramı yemedi demiyor onlara maddi manevi harcatacaksın ki değerin olsun. Senin masum düşüncelerinle erkeklerin ki bir mi sanıyorsun sen? Sen parasını yemezsin o gider yiyen birini bulur senden de milyon kat değerli olur hatta ben gibisini de bulmaz direkt arkadaşım gibisini bulur.
- +1 yıl
Sen saf niyetli düşünüyorsun böyle düşünme cidden yaşını öğrendikten sonra üzüldüm yalan yok. Erkeklerin gözünde böylelerinin gram değeri yok. Bu ilişki işlerine baya küçük yaşta atıldım. Ailemle büyüdüm maddi durumumda normal zengin diyemem altındayım biraz. Hayatta birçok insanla tanıştım herbirinde bir şeyler öğrendim. Yani her zaman yaşımdan çok daha büyük ve olgun oldum. Cafe de restaurantta çok buluşma yaşamadım yani erkeğe hesap ödetme durumum çok olmadı ama olsaydı onlar öderdi evet zaten hiçbiri de cebime attırmazdı. Ben kendimi biliyorum ama sen beni gram tanımıyorsun. Hani hesap ödettirmek istemem zoruna gidiyor ya o zaman benimde maneviyatımdan hep verip fedakarlık yapıp arkadaşımın hiçbir şey yapmayıp para odaklı olupta erkeklerin onun önüne dünyaları sermesi zoruma gitsin? Bence asıl insanın zoruna bu gider. Bunu kendisine de diyorum. Mesela bir sevgilisi vardı çocuk buna en az 1 milyon harcamıştır kendisi ilk defa çocuğa sana bir şey alcam seç getirden demiş çocuk 2 eti puf almış inanabiliyor musun 50 kuruş var yoktur. Kızın 50kuruşu ilk defa çocuğa geçmiş ve çocuk aşırı şaşırmış kafana taş mı düştü demiş. Düşün böyle insanlarda var ve arkadaşımın full çevresi de hep böyle ben hariç hatta bana hep der arkadaşlarımın içinden bir sen golddigger değilsin diye. Çünkü hep maneviyatı aşkı önde tuttum hep durumu sıradan insanlarla birlikte oldum.
- +1 yıl
Onlarrında bana öğrettikleri tonlarca tecrübe oldu. Ayrıca erkekler hazırlanmıyor mu demişsin. Sence kadınla erkeğin hazırlanması bir mi? Kadının bir rujunun bile ne kadar pahalı olduğunu biliyor musun sen? Kadınların makyaj malzemeleri hazırlanmaları kendilerine verdikleri önem o cilt bakım malzemeleri tonla para. Hangi akıl erkeğin hazırlanmasıyla onlarınkini bir tutabilir? Yuvayı da dişi kuş kurar derler doğru diyorlar her zaman kadına çok daha fazla sorumluluk yükleniyor. Böyle bir evlilikten her zaman kaçınırım. Evlilik tek bir kişinin omzuna hele ki kadının omzuna asla yüklenmez. Ama Türkiye de çoğu evlilik böyle. Asıl senin beni veya bu çocuk ve kız arkadaşını tanımadan yargılamaya asla hakkın yok. Beni gerçekte tanısan zaten utanırdın bu dediklerine. En son ki ilişkimde buradan tanıdığım biriyle olmuştu kendisi çokta fakirdi hayatımda onun kadar fakir birisini tanımamıştım. Her şey benden gitti sonuç ne biliyor musun? Sonuç Toxic ilişkiyle yıpranmak oldu. İstesem bende zengin birini bulabilirdim. Hayatına gerçekten zengin biri istese sokabilecek ama sokmamış birine çok fazla önyargılı bu lafların ! Hakka da giriyorsun haberin olsun. Aramızda 6 yaş var o 6 senede o kadar şey değişiyor ki hatta 1 yıl için bile geçerli bu dediğim. Benim yaşlarımda aklı başında bir kadın olsaydın zaten her dediğime harfi harfine hak verirdin. Yaşın daha küçük daha çok tanımaya devam edeceğin insan var. Hayatın daha en başındasın. Bu yorumlarına bakarakta bunları diyorum sadece yaşını baz alarak değil. Sen bir erkekten su parası bile almadım diye övünürsün ama erkekler öyle düşünmez. Sana bu konuda ancak kadınları yemeyi seven ya da cimri erkek hak verir. Çünkü onların işine gelen bu. Allah ömür verirse hayatı öğrenmeye daha çok zamanın olacak. Erkekler senin bildiğin gibi değil. O kafa yapısından biran önce çık. Bildiğim bir sayfa var kadın şu an 29 yaşında ona da hesap ödeme soruları geliyor beraber mi ödeyelim omu ödesin diye kadın benim düşündüğüm gibi düşünüyor.
- +1 yıl
Oda diyor en başta bende siz gibiydim 20lerimin başına kadar ama doğru olan bu değil şuanda yetişkin bir kadın olarak birçok tecrübe yaşamış biri olarak düşüncelerinin değiştiğini diyor. Nasıl değişmesin zaten? Bir insanın kafasının tamamen oturma yaşı 25tir. 25ten sonra tamamen doğru kararlar verebilirsin daha az hata yaparsın aklı olan biriysen yaşadıklarından ders alabiliyorsan. Her bir sene yaşlandığımda değil birgün önceki benle bugunki ben arasında bile fark var. Hergün daha mantıklı daha olgun oluyorum hayat boyu öğreniyoruz işte. Daha diyeceğim bir şey kalmadı. Hala aynı düşüncelerinde ısrarcı olabilirsin yaşayarak göreceksin. Düşüncelerim değişmez deme şu hayatta değişmeyen ne var ki? Ama inşallah bu düşüncelerinin karşılığını kötü bir şekilde almazsın. Kimse için bu kadar yazmam. Genç bir kızsın diye yazdım. Yanlışından dönmeni isterim. Benden bu kadar iyi geceler..
- +1 yıl
@Happy6161 teşekkürler. Yazdıklarınızdan sonra size hak verdim. Maalesef erkekler uğruna para döktükleri kadınlara daha çok değer veriyorlar. Diğerlerini ise saf görüyorlar. Hayatın acı gerçeği bu..
- +1 yıl
Rica ederim. Ben hep kadınların tarafındayım. Özellikle genç insanların asla erkekler yüzünden hataya düşmesini istemem. Adam maddi manevi yatırım yapmayınca aklında kalamazsın değerin olmuyor. Önceden bende diyordum teklif edeyim de yiyici belki sanar gözünde diğer kadınlardan farklı olurum diye. Ama hayır öyle bir şey yok. Aksine değersizleştiriliyormuş kadın kendini. Şu kadarcık hesabı bile ödetmeye değer bulmuyormuş kendini. Bir kadın yanında her anlamda güçlü bir erkek görmek ister. Paran az çok seninde cebinde vardır. Önemli olan dateye çıktığın adamın elini cebine atması. Sana ödettirenden hayır gelmez. Mesela ben artık eskisinden daha seçici bir insanım. Önceden maddiyatla alakalı kuralım yoktu ama şu an var fakir biriyle olmam ya da durumu sıradan biriyle. Zengin olmasına da gerek yok durumu çok iyi olsun yeter. Babam hep derdi öyle bir yere git ki baba evini sana aratmasın diye. Cidden haklı da en az o konforu bulabilmeli insan. Belirli bir yaşa gelince maddiyatıda kesinlikle düşünmek zorunda kalıyorsun sonuçta evlilik yaşlarım bu yaşlar. Ama önceliğimin başına kesinlikle maddiyatı koymam. Maneviyat, aşk benim için önde gelir. Bir erkek benim için her şeyi yapabilmeli her şeyden vazgeçebilmeli bu kadar bana aşık olmalı ilk kuralım budur. Bu durumu yaşadığım zamanlarda oldu imkansız bir şey istemiyorum hayattan. Sadece artık yaptıklarımın bende karşılığını almak istiyorum. Gram kendinden vermeyen insan başkasından da bir şey alamasın. Ama kendinden verebiliyorsan o zaman maddi manevi her şey hakkındır. Benim gibi kendinden bir şeyler veren insanların mutlu olmasını çok isterim. Ama şımarıklık yapıp hep bana hep bana diyen hiçbir insan bu mutlulukları yaşayamaz inşallah. Allah hakedeni görüyor. O bilir kime ne vereceğini.
- +1 yıl
@Pikauv ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum yorumun linç yemiş resmen..
- +1 yıl
Onlar da abazalar zaten 😅
- +1 yıl
@Mert1718917 @Üyesizinsan Millet sağılın BorderLine basmış yorumu. Kız @Happy6161 keçileri kaçırmış. Bunun gidişi gidiş değil. Hepinizi maipüle edip dünyaya gök taşı düşmesinin tek sorumlusunu kendinizden bilmenize sebep olmadan kaçın canınızı kurtarın.
- +1 yıl
@Sedeaaa Öncelikle kimse kimseyi manipüle etmiyor. Borderline anlamını bilmediğin gibi bunun da anlamını asla bilmiyorsun. Anlamlarını bilmediğin kelimeleri başkalarına söyleme aksi taktirde senin içinde koyulabilecek birçok teşhis var ama bu sefer doğru teşhis olur küçük psikolog 😉Yanlışlarının doğrusunu söyledim. Ve kendisi de bunu algılayabilecek bir zekaya sahip olduğu için kabul etti. Senin gibi garip bilmediğimiz bir dilde konuşmadı. Ayıp olan yanlış bilmek değil öğrenmemektir. Sana açık açık tecrübeyi sunuyoruz onu bile kabul etmeyecek cahilliktesin. Upuzun yazdım onları anlamayıp hala böyle yazabiliyorsan sana ne diyebilirim ki? Bu çocuğu da kimse tokatlamaz ama bu kafayla senin her yerini tokatlarlar haberin olsun. Hep üzülen sen olursun. Doğruyu bile algılayamayacak saflıktasın. Benim düşüncelerim bir psikologla aynı düşünceler. Altına imzamı atarım. Senin bu düşüncelerinin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Kendinde olmayan 🧠 gidip başkasına veremezsin. Cahil cühela biriyle daha fazla konuşacak bir şeyim olamaz. Seni kaale alıp konuşmak bile kendime yaptığım bir saygısızlıktır. Boşa dememişler 40 tane alimi yendim bir cahili yenemedim diye ☺️ cahile laf anlatmaktansa deveye Hendek atlatmayı tercih ederim. Çevrendeki insanlara çok üzüldüm varsa tabi. Senin gibi biriyle yaşamak kolay değil. Eğitim, kişisel gelişim şart tabi. Bol bol kitap oku yazımında da çok hata var profilden belli oluyor. Anlamada güçlükte çekiyorsun çok geçmiş olsun. Son olarak güzel bir atasözümüzle bu konuşmayı sonlandırıyorum. Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol 😊 sessiz kalmayı tercih ediyorum cevap verme çünkü okumayacağım iyi akşamlar..
- +1 yıl
@Happy6161 Kız ayak üstü 100 bin kere kendini övüp yüceltti. Ya utandığından ya da unuttuğundan dolayı kendini evrenin yaratıcısı seçmedi. Sanki her psikolog işinde mesleğinde iyi.. Bu kadar konudan konuya atlıyan kendini öven diğerlerini aşağlamak için mevzu kollayan biri zaten yanlızca borderline değil daha bir çok piskolojik hastalığı vardır.
Gittiğin psikolog bunu elimin altına alıyım insanlardan ne kadar korursak o kadar toplumun sağlığını korumuş olurum diye düşündüğünden arkadaştır. - 4 ay
@Mert1718917 en doğrusunu ben soyleyim kıza bak yiyici takımı değilse ama iyice testten geçir onu ona herşeyi yap bunlara bakma eğer kötü biriyse yapma sadece gerek yok gözlemlerin ve hislerinle hareket et
Ödüm kopuyor senin gibi birine denk gelirim diye. 1 yıllık ilişki de 63 tl mi gözüne geldi gerçekten?
Aç köpekler sevgili yapmasın ya.620 YorumlaYani şöyle bir kız olarak benim erkek arkadaşım bana 1 TL verse bile kesinlikle geri vermek istiyorum yani ki 50 TL yüz TL hadi sana geri verse sen ısrarla geri çevirsen anlarım ama hiç bahsetmemesi bu hareket beni de sinir eder sorun benim senin cimri olman değil sorun onun bir şey dememesi sonuçta sen onun babası değilsin bunu düşünmesi lazım yani ben geri vermeden asla duramam içimi yer o almasa da verirdim yani bilmiyorum nasıl diyebilirsin ona ama sen direk atlama mesela öyle biyerde bakalım napar
00 YorumlaBirlikte yemeğe çıktınız ve hesabı sen ödedin. Ortada borç nerede? Diğer 63 dediğinde aynı tarz ona aldığın bir şey ise borç değildir. Borç gelip senden para istemesi ya da şunu sen alır mısın sonra sana veririm demesidir. Umarım bu kurgudur, diğer türlü günümüz ilişkilerinden daha da tiksinirim.
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 9,1b cevap paylaştı. bence direk "aşkım senin bana şu borcun vardı, noldu?" de
41 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyor işte sorunlardan bir diğeri de bu
+1 yılOoo o ne fena kız öyle.
Kuruşlarına çöküyor. Acilen ayrıl. Ama hata sende. Hiç bozuk para olan cebe para üstü atılır mı. Bak işte karıştı. Sana gerçekten ne kadar borcu oldugunu bilemeyeceksin. Biraz dikkat yahuu!!!
Yakıştımı senin gibi pintişaha cıks. 😏
20 Yorumla
+1 yılolum sen hangi gezegende yaşıyorsun ya sen sevgilim dediğin kıza yemek parasının hesabını yapmaya utanmıyormusun trolmusun nesin bu kafayla o kızla evlendin varsayıyorum o kız kaç gün durur senle.
ama varya kızlarlarda kabahat biz gtümüzü yırtoyoruz birini bulup evlenek diye bi Allah kulu çıkmaz bu gibi adamlarada yağmur gibi yağar10 Yorumla
+1 yılSize sevgili yapmak yasaklansın ya cidden. Kusura bakma ama dostum insan sevdiğiyle birlikte harcayınca mutlu olur bu kim olursa olsun ailen olur dostların olur sevgilin olur. Baktın ses çıkmıyor Afiyet olsun de geç. Değil 1 defa 1000 defa da olsa kimseye para lafı yapmam nefret ederim. Sana tavsiyem böyle yaparsan çevrende insan kalmaz bak ben sana diyim.
10 YorumlaReis, adı üstünde "sevgilim" diyorsun kızcağıza. Sevgililer arasında maddiyatın gram önemi olmamalıdır. sen, "helali hoş olsun canım sevgilim" demek yerine, sevgilinle para hesabatı yapıyorsun.
yok kardeşim, maddiyatı daha üstün görüyorsan, vereceğim tek tavsiye kızın yüzüne " sana yaptığım onca romantik yemeklerin borçlarını öde " demekten başka bir şey göremiyorum. iyi günler dilerim
bir de " ben komunistim " de belki anlayışla karşılar :)
11 YorumlaErkekler için söylüyorum!
Aman sakın centilmenlik ayağıyla kızlara kendinizi sömürttürmeyin. Azıcık akıllı olun ve kızların paranızı hiç etmesine müsaade etmeyin.
Bir de bu tip kızlar alıştı mı, artık sizi hepten keriz yerine koyarlar.20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 675 cevap paylaştı. Ayrıl o zaman iste borcunu öde diye. Tamam ekonomik kriz var da insanlara alınan hediye veya boğazlarından gecen lokmaları saymak bu kadar tuttu demek nasıl bir mantıkdır? Böyle yapacaksanız sevgili değil hiç kimseyi yanınızda tutmayın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutumlu olmak iyidir. Kadınlara pahalı hediyeler jestler yapan erkekleri ancak *. 1 tane keko tanıyorum daha 1 tane hediye aldığı kadın yok ama çevresi taşıp boşalıyor. hediye alır iseniz kestaneyi çizdirirsiniz. yanlızca içinizden geliyor ise ve abartıya kaçmadan alın.
00 Yorumla
+1 yılSitenin dilenci karıları sana kudurmuş ama kuruş kaptırma, direkt iste. Babasının malı mı o da 9 aylık sen de güzel kardeşim.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 688 cevap paylaştı. ne günlere kaldık kıza bakya insan sevdiğinin 63 lira 25 kuruşcuğunu ödemez mi çok ayıp kız seni kullanıyor senin kuruşlarını yiyor acilen ayrılmalışın
20 Yorumla
+1 yıl63 tl nedir yaa ahahaha. Faizi falan hesapliyormusun bari sjsjdj. Kıza söyle de bari son hızla uzaklaşsin senden jsjsjs
30 Yorumla
+1 yılAgla sana müstahak.
çok sevdigim bir abi hep şöyle derdi '' ufak hesapların peşinden koşarsan büyük şeyleri kaçırırsın'' dua et kız seni terketmiyor 😂
10 Yorumla
+1 yılOlum hasta mısın ya arkadaşlarımın bana olan çay kahve borcunu toplasam 2 bin tl çıkar, insann sevdiği kadına böyle hesap yapar mı?
20 Yorumla
+1 yılsevgilinde aranda para muhabbeti mi dönüyor cidden hemde kuruşu hesaplayacak kadar. Kısa uzuldum simdi hesap konusuna da gelcek olursak bence dönüşümlü olmalı bi kere sen ödersin bi kere o veya sen yemek ödersin o da sana kahve çay vs ısmarlar fakat hep hep ısmarlıyorsa hoş değil fakat senin buna borç demen ayrı bir şey yani
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılAbi sevgiline verdiğin parayıda birç saymazsın yani ne bilim, madem böyle şeyler önemli o zaman bence ayrıl kızdan. Benim sevgilim olsa onunla aramda birç denen bişey olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Borç*😂😂 konuyu borçtan aç başka birisinin adına
+1 yılSenin kalıbına tüküreyim kardeşim o parayı isteyeceğine dilencilik yap daha iyi. Bende kızlara para yedirmem ama 200-300tl neyse bu kadar koyduysa sana bidaha buluşma teklif etme o ederse gel çıkalım."oo hesaplar sendenmi"? demen yeterli işine gelmiyorsa çıkma?
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu kdr parayı dusunuyosun bence sen 200 TL ile sevgili ol bitsin 😂
30 Yorumla Günümüzde 300 tl para bile değil bunu çok görmemelisin bence eğer birikim yapıcaksan ayrılabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll soru gerçek olduğuna inanmak asla istemem. Kuruşunu bile hesaplamış 😂😂😂 neyse ki senin gibi aç köpek birine hiç denk gelmedim. Hem cömert iyi adamlar oldu hayatımda. Ödeyeceksin tabi işin ne?
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir ruh hastasın ya sen yaptığın bütün harcamaları kuruşu kuruşuna bide deftere yazıyorsun cidden oküzlükte sınır tanımıyorsunuz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılAy sizin gibi cimrileri nerden buluyor bu kızlar inşallah senin gibi para hesabı yapan birine denk gelmem
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılSonradan lafını edeceğin paranın peşine dusmeceksiniz. Lafini ediyorsan vermeyeceksin!
20 Yorumla
+1 yılTrol dolmuş bu site de. Kuruş hesabı yapamamış 😂 hadi ordan bak yoluna kardeşim.
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBence sen böyle biri olarak o kızdan hemen ayrıl daha fazla üzmeden , Rabbimden de diliyorum ki senin karşına senin gibi biri çıksın dostum.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yere kapak atmış kendinizi kullandırıyorsunuz sevgi mutluluk para yerine geçmiyor bizim dünyamızda !
00 Yorumla
+1 yılSaçmalığa bak ya siz sevgilisiniz aranızda borç mu olur hele ki 62 TL'nin lafı olur mu ne kadar açgözlüsünüz nefret ediyorum böyle cimri insanlardan
00 Yorumla
+1 yılYılbaşından önce harcadıkların için %54 faiz uygula geri iste. Verdiğim paralar değer kaybetti unutma %54'ü aksatma sakın.
00 Yorumla
+1 yılDoğrudan söyle bari de kızcağız nasıl biriyile çıktığını farketsin, seninle ömür mü geçer, yazık kızın zamanından da alma bari.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle adamların da sevgilisi oluyor ya deli oluyorum. Harbiden isminin vasıflarını taşıyorsun birader
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAyyy ayy 🤦🏻♀️ Nolur sizin gibi zihniyetler ne sevgili yapsın ne evlensin.
10 Yorumla Bi yere giderseniz hesabı o ödesin, olsun bitsin işte.
10 Yorumla
+1 yılCiddi olamazsın 😅
Lütfen troll olsun bu soru
11 Yorumla- +1 yıl
Troll olması lazım kıza acıdım 😔
+1 yılYok artık. 🙄 O paranın peşine düşmeyeceksin değil mi?
10 Yorumla30 60 tl yi mi bu kadar düşünüyorsun neyin kafası bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yazdığın sorunun linkini wpden kıza yolla kızda bilsin olayın ciddiyetini.
63tl çok büyük bi para sonuçta bi ev parası nerdeyse bu zaman da kim kime 63tl verir ayıp etmiş00 Yorumla
+1 yılCimri şevket gerçekmiş meğer Puhahsusudiskdididhdhdisj
00 Yorumla
+1 yılSiteye girer girmez sağlam trol yapmışsın ahahaha. Kral hareket 😂😂
00 Yorumla
+1 yılCimri pis yaratık kuruşa kadar hesaplamış git tedavi ol karı kılıklı seni
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVay anasına benim saçtıgım paraları hesaplasam ev alırdım sımdiye
00 Yorumla
+1 yılŞaka mısın canım sen? Kuruşuna kadar deftere mi yazıyosun bi de..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPintiliğin luzumu yok. Bazı insanlar için harcamaya değer. Maddiyatın çok iyi değilse biraz daha uygun yere gidilebilir. Seni seviyorsa simit alıp vermene bile sevinir karşındaki kişi.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 453 cevap paylaştı. Ben kızın sana olan borcunun iki katını ödeyeyim. Sende kızı baba bırak. 😀
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 496 cevap paylaştı. Ona 4 kere 79 kac diye sor belki bi şeyler çağrıştırır
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEn korktuğum erkek tipi evlenme sen, sen karı çocuk bakamazsin sorumluluk alamazsin
00 Yorumla
+1 yılTroll soru ya bide ciddi ciddi cevap vermisle rndkddjdj
00 YorumlaSevgililer arasında borç alma verme olmamalı bence..
00 YorumlaBelki hepsini bir kuruşa çevirip ödeme yapacaktır 😄
04 Yorumla- +1 yıl
1 kuruşlar artık yok 5 kuruşta kalkıcak maliyeti fazla.. burası yurt dışı değil yurt dışında dediğini yapan çok var Türkiye'de imkansız :D madeni parayı kiloyla satsak daha çok para ediyor buda yassak :D
gelelim şu pintiye umarım soru troldur :D - +1 yıl
+1 yıldeğişik misin olum 25 kuruşu da yazmış bir de :D
00 YorumlaKuruş ne m k. Sen den para isterse borçtur o ödediğin hesapları kafanda alman usulü yapma. Sen en iyisi ayrıl bı tedavi gör bu durum hayatını etkiler
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen bir kurus bile etmezsin. Bence hic bir kizla konusmamalisin.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaptığı kaykayı israf olmasın diye utanmasan geri yersin
00 Yorumla
+1 yılSevgililer arasında borç mu olurmuş? Kaç lira ki bu?
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNe borcundan bahseden.. Ne kadar borcu var ki sana
00 Yorumla
+1 yılKeşke benimde trollük yapacak kadar boş hayatım olsaydı
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım