2 yıldır birlikteyiz bundan önce instagramini ilk istedigimde hemen verdi kavga etmistik bir fafta sonra şifresini değiştidi sonra isteyince sakın isteme biter dedi. 2 ay geçti ve ben şimdi İnstagram sifresini istiyorum çok nedeni var arkadaşlar sormayın nedenini. İstedim ve ısrarla vermicek vermiyorum sakın isteme engelle beni bitsin isteyeceksen dedi eninde sonunda vericeksin evlenince de bende olucak dedim çocuğumuz olsada vermicem dedi ısrar etti. Şimdi de bana engellicem seni bitsin istiyorsan diyor sizce ne yapmalıyım ben vermesini çok istiyorum vermeseen bitsin mi diyeuim yoksa tamam verme diyip devammi etmeliyim çok seviyorum onu nolur ayrılmak istemiyorum yardımcı olun bana lütfen. Şimdi vermiyorsan kabul etmiyorim desem güle güle diyor yazmasam sonradan döner mi yoksa tamma verme diyip devammi edeyim nasıl vermesini sağlarım kararlı bitirmekte ben ısrar edersem bitirsek sonradan yazarım nasıl davransam verir ne yapayım nolur yardım edin 😭😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendisine güven sağlamayıp, instagram şifresini istettirecek şeyler yaşattıysa üstüne üstlük kendi üste çıkıyorsa ilişkiniz sağlıklı mı?
Vermiyorsa bı sebebi var değil mi acaba guvemmeidgimi düşündüğü için mi vermek istemiyor ama ben ailemin üstüne yemin ederim sana güveniyorum dedim ona rağmen vermiyor bitsin diyor ne yapayım sence ben kararlı olursam bitirse bile pişman olup döner mi
ozman baska kizlarla konusuyor seni istada paylaşmiyorsa benden demesi
İlk defa reism çektik meridenlerin önünde bana ters gelir meridven dedi paylasmadi. Onu geçtim de şimdi eğer kararının arkasında durup istersem bitircek sinirle geri döner mi peki
boş ver ne istiyorsn ki ben 1 kere istedim yanlış verdi gereği yok kalsn kendisinde zaten bir halt yiyorsa da onun şerefsizliğidir benim değil az aklı varsa yapmaz zaten
İlk verisginde aldattigini öğrendim köpek gibi pişman oldu bir yıl sonra affettim şimdide vermemk için kendini yırttı ne yapmalıyım sence istersen biter diyor o yüzden istiyorum işte bende olsun istiyorum güveniyorum ama bu kadar direnince insan suohelenil sence ne yaomaliyim vermezsen kabul etmiyorum mu diyeyim yoksa verme diyip devammi edekim
Zaten aldattıysa o kişi çöptür senin ona geri dönmen hatadır yani
Lütfen yardım et şu an ne yapmalıyım ben bilmiyorum şifre vermezsen olmaz desem bitircek bitirse geri döner mi
Çok seviyorsan eğer verme diyip devam edeceksin şüpheyle yola devam edeceksn sen iyice düşün bunu. Bitirse geri dönmez çünkü bana güvenmiyor der
Ama güveniyorum ona dedim yemin ettim ben. O bu kadar ısrar edince suphelenilrum. Bitirsem sonradan dönmez mi ne yaparsam son kez ne dersem geri döner çünkü benimle evlilik hayali var onundaciddi dusunuyorduk donmezmi
Aldatan biriyle nasıl ciddi düşünebiliyorsun ki
Ya oraisni geç aşkım o kadar çok seviyorum yani affettim. Şimdi ben istesem bitiricek sonra pişman olup donmezmi çünkü çok sınırlı sinirle karar veriyor ama guvemdigimi de anlamasini istiyorum gerçekten bı sebep yok ama istiyorum
sen öyle diyorsun ama erkek milletine göre istemek bana güvenmiyor ki istiyor babında düşünüyorlar ve bitirmek istiyorlar. Bende şu an ilişkimde istesem sosyal medyasını vermez ya da bana güvenmiyorsun ayrılalım der ayrılır
Annem ve babamda var ama birbirlerine çok guveniyrolar zaten guvenmeseler evlilikleri sürmez bunu ona soyleyeyimmi
niyeki
Çünkü ona guvenmedigimi düşünüp onyzud en istediğimi sanmaisn diye
Erkek milleti anlamaz ki bunu
Aşkım ben şifre konusunda kararlıyım eğer bitsin derse ne diyeyim geri dönsün istiyorum çünkü bitirsede bitmesin demicem son sözüm nasıl olmalı bu konuda
Bitsin de bakalım. Dediğim gibi kaybetmek istemiyorsan istemeyeceksn şifreyi
Ama bı şifre için bitsin diyen o o kaybetmeyi göze alıyorsa ben ne yapayım. Ben ona isteidgimi söyledim hâlâ bitsin der tamam dicem ger donermi pişman olup kötü bı laf kullanmicam
zaten seni isteyen bitsin demez
Ama bitmesini istemediğimi ve bunun için sifre istemekten vazgececegimi düşündüğü için tehtid ediyor ki istemeyeyim sifreyi sevgimden faydalanio
isteme sende
İstedim başka yolu yok dedim o zaman ben bu yolda yokum dedi tamam bende yokum dedim bitti. Takipten çıktı çıkarttı beni tiktoktanda ben çıkarttım geri döner mi
Çıkarttıysa her yerden dönmez
Ama daha önce çok büyük meselelerden çıkarttı bu olay masum kalır o instgaramdan çıkarttı. Ben tiktoktan
İnsanlara özel mi bıraksanız biraz. Bu ne toksikliktir
İlk verisginde aldattigini öğrendim köpek gibi pişman oldu bir yıl sonra affettim şimdide vermemk için kendini yırttı ne yapmalıyım sence istersen biter diyor
Aldatan birini affetmişsen sana akıl veremem ben
Lütfen yardım et şu an ne yapmalıyım ben bilmiyorum şifre vermezsen olmaz desem bitircek bitirse geri döner mi
Tepkisi aşırı geldi bana. Bir hakt yiyor belliki. Hemen üste çıkmaya çalıştığına göre
Evet bencede sence ne yapmalıyım istersen bitsin diyor 😭 o bana anne ve babamdan daha iyi davranıyordu birbirimizi çok seviyoruz yani knun için ben ayakta duruyordum sence ne yapmalıyım verme diyip devammi edeyim ısrar etsem zaten biticek sonradan donuo verirmi ne yapayim😭
Demek ki bisey sakliyor
Evet bencede sence ne yapmalıyım istersen bitsin diyor 😭 o bana anne ve babamdan daha iyi davranıyordu birbirimizi çok seviyoruz yani knun için ben ayakta duruyordum sence ne yapmalıyım verme diyip devammi edeyim ısrar etsem zaten biticek sonradan donuo verirmi ne yapayim😭
Ya dunyanin sonu degil bqska kizlarla konusuyor sen bunu gormezden mi geliceksin sonra seni aldatir aglarsin saygin olsun kendine
Tamam o zmaan benim kararım kesin istiyorum şifreyi ama engellicek son sözüm ne olsun sen e
Sg kizlarla konus sanki bisi sakladigini bilmiyom o yuzden sifreni vermemek icin ayriliyosun hadi defl git diceksin
Agzina geleni soyle icindz kalmasin
Güzel ayrılırsam pişman olup döner ben sana güvendiğim söyledim ama şifreyi istiyorum vermiyormusun dicem bitsin derse seni çok seviyorum dicem sknra pisman olup dönsun istiyorum çünkü
Selam boynuzlu bebegim boş ver 😀
Vermiyorsa bı sebebi var değil mi acaba guvemmeidgimi düşündüğü için mi vermek istemiyor ama ben ailemin üstüne yemin ederim sana güveniyorum dedim ona rağmen vermiyor bitsin diyor ne yapayım sence ben kararlı olursam bitirse bile pişman olup döner mi
Başkasının fikriyle hareket edersen çok yanlış yapabilirsin.. gerçekten ne istiyorsan neye inanıyorsan onun gibi davran.. mesela alıp ne yapacaksın? Muhtemelen başkasıyla konuşuyor mu diye bakacaksın?
Sadakat önemli diyorum ben yaşadıklarıma rağmen 😏
Ya güveniyorum ama istesem engellerim seni diyor bana şimdi yine isticem engellicek sonra pismab olur mu değerimi anlarmi ama eğer istemesem ayrilmaktan korkuyor der hep hiyke tehtid eder beni
Sor veriyormusun diye yok diyorsa sen engelle 😏
Ben engellenmem zaten istesem o engellicek ama ben kararımın arkasında durmuş olurum tavrımı koyarim ona karşı. Sinirle bitiricek beni seviyor biliyorum sence geri döner mi
Geri döner başkası varda onlarida kaybederse
Son sözüm ne olsun sence geri dönmesi için
Bunu benim ya da başkasının söylemesi olmaz.. son sözün içinden gelmeli
Geri döner mi ya peki şey ben şifre istiyorum senide çok seviyorum diyim artık bitirse sen bilirisn derim
Geri dönmesi çok takili kalmissin🙂 niyeee
Çok seviyorum ben kimse ile evlilik düşünmezdim o anlattı o benimle hayalini kurdu benim hayatıma giren tek erkek çünkü o ilklerini onda yaşadım ben döner mi nolur bişey söyle
Senin gibiydim bende 😀 kendi gitti😀 çok bağlanma sakin ol🙂 dönerse güzel olur senin için. Dönerse seviyordur.. dönmezse yapacak biseyin yok. Kendine saygın olsun bunu kaybetmeeeee
Seviyorsa döner zaten değil mi gerçekten benimle ciddi düşünüyorsa hayatında beni istiyorsa kendi bitirse bile sinirle döner dimi peki sneinki dondumu
Kendi bitirdi 2 ay önce 19 Kasım gece 12 de🙂 doğru düzgün bi konuşma bile yapmadi.. dönmedi dönmez... sevmiyormuş belli yani sevse çok farklı olurdu her şey. Şu an bu acıyı aşmak için yapmadığım şey yok. Karakterime düşüncelerime ters gelen ne varsa her şeyi yapmaya calisiyorim.. değmeyecek biri için.. 7 yılı böyle çaldılar benden zaman önemli değilde hayaller 🙂
Çok üzüldüm neden düzgün sevmeyen insanlara denk geliyoruzki🥺 umarım çok mutlu olursun. Benide çok seviyir guya herşeyin hayalini benle kuuryir o kadar çok sevdiğimi biliyorku onu o yüzden ayrılmakta tehtid eidyor beni
Bende ettim oyle ama adımlar atması içindi.. hepsi blöftü söylerken canım aciyordu🙂
Keşke yapmasaydin bak bana yapiyor o kadar alindimki asla yazmam bitiricek ama hep indna beklicem ben son sözümü yazdım ben sana güveniyorum güvenmesem ilerlemezdik zaten seni çok seviyorum ama kararım kesin şifreyi istiyorum ben bir şey diyormusjn dedim iyimi sence
Ama bilmiyorsun bir şeyler yapmak zorundaydı. Oyle olması gerekiyordu 😶
Bence gayet güzel yazmışsın yeni mi yazdın? Ne olacak görelim
Evet yeni yazrim bakalim ne dicek
Meraklan bekliyorum 😁
Bende hâlâ bakmio🥺
Uyumuştur belki🙂
Cumartesi günleri hep geç bakardı içmeye gitti sanırım birde ayrılma aşamasındayiz iki saattir girmiyor😔
İçiyor bide😀
Sabah belli olur
Evet sabahta girmedi hâlâ ama ben günaydın birtanem yazdım belki son diyisimdir belki ayrılır kötü mü yaptım sileyimmi kalsinmi
Günaydın... birak kalsın bu kadar dert etme şimdi ayrılırsa kendi bikir
Tamam günaydın birtanem yazdım silmiyorum bakalım ne yapacak
Bunun boyle ne derdi var.. kaç saat oldu
Günaydın canım aşkım nasılsın dedi iyiyim sağol sen nasılsın dedim bakalım ne dicek
Cevap versin öteki seye
İlk şifre aldığında aldattığını öğrenmişsin bırak gitsin şimdiden. Başka yoruma yazdığını gördüm. Hiç uzatma
Dün yazdığına cevap vermedin diyeyimmi
De ve uzaklaş... git
Şifreyi vermiyorum dedi bende istiyorum başka yolu yok vermelisin dedim oda o zmana ben bu yolda yokum dedi tamam dedim ne tamam dedi. Sen yoksan bende yokum dedim. Sknrada Beni kırmana rağmen sana seni çok seviyorum dedim. söyledim bunu bilmeme rağmen en ufak meselede kırdın beni. Çaba sarfetmedin şifre istediğim için bitirdin herşeyi dedim. Oda aynen doğru ben istedim de öyle oldu dedi. Tamam biliyorsun ben ne isterim nede veriirm Allah gönlüne göre versin dedi. Vaktinde vermistin ama sana varya hicbirsey demiyorum bunun için bitirdinya mutluluklar dedim. ,🙏🙏 Bunu attı görüldü attim geri döner mi
Geri dönmesin boş ver ya neden takıntılı kaldın? Bırakman gerektiğinin en net kanıtı olmuş yazdıkları
Hic bisey hissetmemiş bu sana
Hicbirsey hissetmese neden iki yıl çıksın benimle bir çıkarı yokki ailem baskıcı iki yılda sadece iki kere görüştük benimle ciddi dusunuyordu çünkü bırakmadı şimdide benim bitircegimi dusunmedi o yüzden kesin konuştu o
Sen bilirsin bunu daha iyi ben kendi düşüncemi soyledim😏
İki gün önce Instagram'da takipten çıktı beni. Bende tiktoktan çıktım onu takipten. Dün de ikimizin profilleri ortakti ona hep sakın değişme diodumtammam diodu. Dün gece profiliniedegsitirdi bende değiştirdim. Sence geri döner mi bu küçük mesele yüzünden ayrilmamaiza o sebep oldu
Geri dönmesin diyorum başka bisey demiyorum
İsteme
Neden ama nedne bu kadar ısrar ediyor sence ne yapmalıyım istersen bitsin diyor 😭 o bana anne ve babamdan daha iyi davranıyordu birbirimizi çok seviyoruz yani knun için ben ayakta duruyordum sence ne yapmalıyım verme diyip devammi edeyim ısrar etsem zaten biticek sonradan donuo verirmi ne yapayim😭