2 yıllık erkek arkadaşım sevgilim İnstagram şifresini istedim diye bitsin engelle beni şifre isteyeceksen dedi ne yapmalıyım 😭?

2 yıldır birlikteyiz bundan önce instagramini ilk istedigimde hemen verdi kavga etmistik bir fafta sonra şifresini değiştidi sonra isteyince sakın isteme biter dedi. 2 ay geçti ve ben şimdi İnstagram sifresini istiyorum çok nedeni var arkadaşlar sormayın nedenini. İstedim ve ısrarla vermicek vermiyorum sakın isteme engelle beni bitsin isteyeceksen dedi eninde sonunda vericeksin evlenince de bende olucak dedim çocuğumuz olsada vermicem dedi ısrar etti. Şimdi de bana engellicem seni bitsin istiyorsan diyor sizce ne yapmalıyım ben vermesini çok istiyorum vermeseen bitsin mi diyeuim yoksa tamam verme diyip devammi etmeliyim çok seviyorum onu nolur ayrılmak istemiyorum yardımcı olun bana lütfen. Şimdi vermiyorsan kabul etmiyorim desem güle güle diyor yazmasam sonradan döner mi yoksa tamma verme diyip devammi edeyim nasıl vermesini sağlarım kararlı bitirmekte ben ısrar edersem bitirsek sonradan yazarım nasıl davransam verir ne yapayım nolur yardım edin 😭😭😭😭

2 yıllık erkek arkadaşım sevgilim İnstagram şifresini istedim diye bitsin engelle beni şifre isteyeceksen dedi ne yapmalıyım 😭?