Şimdi biz sevgiliyken annesinin bulduğu bir kızla evlendi utanmadan düğününe çağırdı gitmedim tabi aylar sonra yolda eve giderken kafamı bir kaldırdım bana doğru geliyordu dik dik gözlerini kıprmadan bana baktı bende onu görünce şok oldum bakmaması lazımdı ama yanımdan geçene kadar dik dik baktı arkadaşım dedi hiç kimseye bakmadı sadece sana baktı dedi sabahta beni görmüş yine bakmış ben bakmayınca önüne dönmüş niye bakıyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bakması normal ama sen asla bakma yüz göz olma derim
Yok yüz göz olmam ama sence bu 2 dır bakıyor sürekli
Neden olacak nişan atmış seni biliyor ona sana yürüyor
Yok kız nişan atması evlendi 4 ay önce bizde 4 sonra tekrar 2 kere karşılaştık
O zaman hala sende gönlü var
Olabilir ama o seçimini yaptı karısı ile mutlu olsun hiç bana bakmasın inşallah bidaha asla karşılaşmamız ya unutmak istiyorum çünkü
İşallah her şey gönlünce olur buradan Baska bişey diyemem canım
Sağol canım amin inşallah
Riça ederim by
Sende bu salağı seviyorsun hala. Evlendiği kızla enpati yap. Sen evlenseydin bu seferde o kıza bakıcaktı akıllı ol biraz.
Bana bakan o be ben bakmamama rağmen bakan o 5 sene konuşunca aniden gitmesi çok koymuştu ama alışıyorum kabulleniyorum evlendiğini
Anlıyorum. Konuşmak isterse sakın konuşma
Yok görmezden duymazdan Gelicem hatta bu şehirden gitmek istiyorum onu görmemek için bu şehri terk edicem az kaldı
Okadar değil biraz zamana ihtiyacın var. Gitsende aklına gelirdi zaten.
Haklısın zaman herşeyin ilacı
Ewet öyle
Evlenmiş seni secmemis öyle birine umut vermeyi düşünmüyorum herhalde. erkekler kadınlara göre daha şanslı bı bakıma tercih hakları her zaman elinde oluyor. anladin
Umut bağlamıyorum ve umut vermiyorum sadece neden her seferinde gözlerimin içine baktığını merak ettim o kadar
Sen pas verirsen o konuşmaya başlar hadi ordan et hayatından. o önüne vakmis tercihini yapmış doğru mu
Yok pas vermem konuşmak istiyor zaten bana düğününe 5 gün kala gel beni kaçır diye mesaj atmıştı ne diyorsun deyince istersen geleyim seni kaçırayım gidelim demişti yok deyince konuşma bitmişti
O kadar ciddi olan birisi kalkipta evlenmez bı Kere dimi
Yani de ama sence dik dik bakmasinin sebebi ne ne düşünüyor
Ya takma onu kafana artık giden gitmiştir konu kapanmıştır yap
Tamam
Sen de evlen ona dik dik bak
Ben bakmam ki görsem önüme dönerdim ama o ben ona bakmamama rağmen bakıyor
Kız sen bakmıyorsun da onun baktığını nasıl görüyorsun demek ki senin de içinde biraz da olsa kalmış unutamamışsın ne o ne de sen
5 sene dile kolay zor oluyor 4 ay sonra ilkkez onu gördüm birinin bana doğru geldiğini fark ettim kafamı kaldırdım oydu o bana baktı dik dik bende onu gördüğüm için şok bakış atarak yanından geçtim ertesi gün arkadaşımla ise giderken karşı yoldan yine bana bakıyormuş ben bakmayınca önüne dönmüş arkadaşım dedi
Boş ver eski artık ve evli bakma ona zor olacak biliyorum ama unutmalısın
Evet onu unutmak istiyorum bu şehirden gitcem inşallah onu hiç görmem unutulur gider
Yani varsa imkanın git daha iyi olur özden düşen gönülden de düşer sonuçta hangi şehire gitmeyi planlıyorsun İzmir'e git en iyisi
Karadenize gidesim var ya muğlada hoşuma gidiyor
İkisi de güzel seçim muğla yazlık karadeniz her daim olur
Seni istiyo demekki hala
Onunla yabancı olmak çok zor ya 5 senedir seviyordum onu evlenince dünyam başıma yıkılmıştı yeni yeni toparlanıyorum derken onu görünce çok kötü oldum
İletişime geçmeye çalıştı mı hiç sosyal medyadan falan?
Istegramı sildim ve evlenince numaramı silmisti düğün gecesi beni ara demişti ama ben gururdan aramıyorum evlendi ya yakıştıramıyorum kendime😔
Acaba beklediğini bulamadı mı karısından
Belkide ahım tutmuştur bilemiyorum bana demişti sen beni bekle ben seni bulurum demişti bulurum derken yani seni kaçırırım demişti bende sen evleniyorsun ne kaçması dedi seni 2 eş olarak alırım sen bekle ben seni bulurum bilmem ne 2 eş ne ya kaçıncı yüzyıldayız asla kaçmam 4 ay oldu görüşmüyorum onla
Sakın inanıp da yakınlaşma
Yok asla isim olmaz onla sadece gördüğüm zaman eski anılar canlanıyor gözümde üzülüyorum
İlişkiniz ileri boyuta falan gitmiş miydi cinsellik veya aile tanışması gibi
O benden cinsel şeyler istedi ben kabul etmedim çok kez ısrar etti kabul etmedim ailesi ile tanıyordum kız kardeşi falan
Hm iyi bari ileri gitmemişsiniz. Ama yaşanılan şeyler akla gelince üzülür tabi insan. Ama emin ol yapıp da bıraksaydın çok daha kötü olurdu
Ay evet intihar sebebi resmen zamanla geçer inşallah
İntihar değil de çok üzücü oluyor. Bunkadar güvendiğin birinden böyle kazık yemek
Evet ya cidden çok zor ihanet resmen Allah kurtarmış beni öyle gözüküyor
Evet canım. Sen dikkat et kanma ona tekrar. Aklında kalmışsın seni ayartmaya çalışır
Evet yapar ondan beklerim artık herşeyi görürsem görmezden Gelicem onu unutup bende çok mutlu olucam🤗
İnşallah kendine göre birini bulursun
Amin bekar mısınız bilmiyorum ama Allah sizinde gönlünüze göre versin 🤲
Evet. Ama benim ki zor. Senin kurtuldum dediğin şeyi yaşadım maalesef
İntikam almak istiyor sanki
Gözü kör olsun ya ne intikamı evlendi gitti intikam alacak bişey yapmadım ki
Gözü sende olabilir
Ama o evlendi 4 ay önce 5 sene konuştuk ama beni ararsın demişti bende aramadım