Bi erkek neden hiç bişy yokken bianda msjlara cvp vermez ama hiçbi yerdende silmez, çok zoruma gidio, bi cvp vermek bu kdr zormu?

çocuk bana başta çok severek yazıyordu.. eğer böyle olmasaydı bugün buluşucaktık :( ama 1 haftadır konuşmuyoruz, bi anda konuşmayı kesti.. ne whatsapp ne instadan hiç bi yerden silmedi ama cvpda vermiyo. Sizce ne olmuş olabilir? 1 haftadır ses çıkmayınca mesaj attım okudu ama dönmedi. Ara ara whatsappe giriyor görüyorum ama yeni bi kızla tanışmış olsa whatsappe daha sık girer diye düşünüyorum, yoksa kendimi mi kandırıyorum?

Bide şöyle bişey var, ben cvp vermeyince whatsappdende instadanda sildim onu. İşin ilginç tarafı benle konuştuğu zamanlarda instasında 0 fotosu vardı, ben takipten çıktığım gün foto sayısı bi anda 5 oldu.. ya foto attı ya da arşifli fotoları tekrardan görünür hale getirdi. Ama hesabı gizli olduğu için ben fotoları göremiyorum tabiki :(

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce neden yapar bi türlü anlam veremiyorum
Bi erkek neden hiç bişy yokken bianda msjlara cvp vermez ama hiçbi yerdende silmez, çok zoruma gidio, bi cvp vermek bu kdr zormu?