Asker eşi var mı aranızda? Asker yolu bekleyen var mı 😌?
Asker eşi olup asker yolu bekleyen var mı aranızda 😌?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asker değilim ama sivil hayatımda silahlarım var sürekli askeri eğitim yapıyorum kamuflaj kıyafetler giyip ormanda kamp kurup haftalarca kaldığım bile oluyor ne kadar prosedürde sivil olsamda bir askerden daha askerim bence o kadar iddialıyım Özel Kuvvetler eğitimleri denemeye çalışıyorum.
@aJax___ ben o kadar uzman çavuş görüyorumki coğu daha tetik namlu disiplini bile bilmiyor bilgi konusunda çoğunun eline veriyorum hatta tecrübelerimide aktarıyorum
Boşamı? asker olmak isteyen garanti olacak diye bir kaide yok hanımefendi o kadar başvurmama rağmen bir türlü çağrılmadım ismim çıkmadı maalesef ikincisi herhangi olası savaş durumu vs olursa tecrübemi o zaman göstermeyi planlıyorum.
sen aşırı görgüsüz itici bir kadınsın eleman uzun uzun bir görüş paylaşmak istemiş onu bur şekilde kırıp hava basıyor isteyip olamamış gibi kelimeler etmeye hakkın yok? elemanın hava bastığı felan yok
Milleti yerdiğim yok sadece gördüğüm birçok uzman çavuşun bilgi birikim tecrübesinen benden az olduğu onlara askeri bilgi tecrübelerimi aktardığımı söylüyorum bunda ne var? sivil olupta kendini geliştiren birçok insan var onlar olası savaş durumunda 15 Temmuz gibi kaos durumlarında seferberlik durumunda tecrübesini vatanını savunmak için gösterecektir.
@aJax___ ben o kadar uzman çavuş görüyorumki coğu daha tetik namlu disiplini bile bilmiyor bilgi konusunda çoğunun eline veriyorum hatta tecrübelerimide aktarıyorum
Bu görüşü yazan sen değil misin? Ben aynısını yazsam millet ya dalga geçer ya bu ne ego diye tepki gösterir doğal olarak.
Evet benim kızdığım nokta bu bir asker kendini nasıl geliştirmez birçok uzman çavuşu görüyorum rezil gittiği memleketinde tabancasıyla havaya ateş edip magandalık yapanı çok gördüm ama kendini geliştirenide tabi iş rütbeye sahip olunca yeterli olmuyor kişi bu meslek uğruna her zaman kendini geliştirebilmeli sürekli antrenman yapmalıdır.
İkincisi savaşcı olabilmek için illa herhangi bir orduda rütbeli personel olmaya gerek yok hanımefendi Ukrayna savaşında görüyoruz şu an sahada birçok halktan milis kuvvet var savaştan bu yana birçok zafer kazanmaya olanak sağladılar savaş durumunda dünya üzerinde hiçbir ordu halktan destek almadan seferberlik yapmadan savaşa girmedi bütün ordular ülkeler halktan milis kuvvet topladı.
Peki soruyorum madem bu kadar iyisin de neden çağıran olmadı? Spor mülakatından rahat geçersin zaten bahsettiğin gibiysen. Geriye sözlü mülakatla sağlık kalıyor. İlla bir engel var ki olmadı değil mi? Ya da olan herkesi torpilli mi sanıyorsunuz? Benim eşim de kaç kere başvurdu en sonuncuda gitti. Üstelik yaşı da geçmek üzereydi yani son şansıydı. Askerliğini de yedek astsubay olarak yapmıştı. Asker olmayı çok istiyordu, her zaman çabaladı. Şimdi sen gelip bu insanlara laf atarsan ben de sana cevap veririm. Sanma ki insanlar oraya gelebilmek için hiçbir emek sarfetmiyor.
Astsubay ve subayların tecrübesi farklıdır onlara kesinlikle lafım yok :) ama şunu unutmayın ben nice insanlar tanıyorumki şu an bile sivil olupta subay seviyesinde suriyede azerbaycanda gönüllü savaşan birçok kişiyi gördüm tanıdım onlar bu işi rütbesiz üniformasız kalsada karşılıksız yapıyorlar öldükleri zaman isimleri bile anılmıyor 😔
Ek olarak ıraklı jubayı araştırın kendisi asker değil halktan sivil bir insan ama 620 küsür Amerikan askerini avladı tecrübeyle her şey olabilir bir sivil çok tehlikeli bir savaşcıya dönüşebilir https://youtu.be/TUaqP3be1ds linkini koydum