Bı dizi takip ediyorum şu sıralar, genç bir müezzin çocuklu yaşça büyük dul bı kadına aşık oluyor herkes bu aşka karşı çıkıyor çocuk çevresine aldırış etmeden kadına evlenme teklifi ediyor. Bu bana saçma geliyor gençsin çocuklu yaşça büyük kadınla evlenmek istiyorsun tuhaf
Şimdi diyebilirsiniz erkek büyük kadın küçük olsaydı ne olurdu. ben ona da karşıyım dul yaşça büyük bir adam bekar yaşça küçük bir kadınla evlenmesi yanlış. teyzesi amcası yaşındaki insanlarda ne buluyorlar acaba
Ve bu durumu savunanlar için söylüyorum diyelim ki oğlunuz ya da kızınız var. kendisinden yaşça büyük dul birine aşık oldu evleneceğim onunla diyor siz onaylı verir misiniz böyle birşeye. ben vermem şahsen...
Şimdi diyebilirsiniz erkek büyük kadın küçük olsaydı ne olurdu. ben ona da karşıyım dul yaşça büyük bir adam bekar yaşça küçük bir kadınla evlenmesi yanlış. teyzesi amcası yaşındaki insanlarda ne buluyorlar acaba
Ve bu durumu savunanlar için söylüyorum diyelim ki oğlunuz ya da kızınız var. kendisinden yaşça büyük dul birine aşık oldu evleneceğim onunla diyor siz onaylı verir misiniz böyle birşeye. ben vermem şahsen...
Güncellemeler
+1 yıl
Dizinin adı Ömer merak edenler izleyebilir...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evlenir niye evlenmesin insanlar niye bu kadar yaşa takılıyor ve diğer insanlar niye bu kadar yorum yapmaya meraklı asıl sorun bu bence.
Evlenebilir bence. ama 10 yaştan fazlaysa olmaz sanırım. bende kendimden büyük kadınları seviyorum genelde
Tüm dizilerin verdiği hayat dersi şudur. "El değmemiş masum kızları playboylar kapar, yalnız efendi adamlara kara dullar kalır." Hayatın ve TV'nin gerçeği budur. O nedenle yaşasın yalnızlık...
Belli bir yaş geçilmişse yaş farkının anlamını kaybettiğini düşünüyorum.
20-40❌
35-55 ✅
Ya insan bir kere yaşıyor, bırak insan mutlu olsun. İki gönül bir olunca bize laf düşmez yani neden evlenmesin
Bülent Ersoy’a bak, erkekti kadın oldu, yaşı kaç, kaç gencle çıktı. Alan memnun satan memnun. Yaş sorunsa sen yapma ama yapana da söz söyleme
aşıksa, sevmişse bence kimseye laf söylemek düşmez
Diziyi izledim dizinin esas amacı dini istismar etmek
70 yasindaki erkek 18 yasinda bjriyle evleniyorsa kadinda evlenir o kadin icin daha guzel :)))
Kim ne istersen onu yapmakta özgür kimsenin karışması doğru değil
Anlık etkilenmeler diyebiliriz buna
Fakat bunun altında çoğunlukla menfaat yatıyor para olsun Makam mevki olsun cinsellik olsun aslında hep menfaat üzerine kurulan iliskiler
Sacma sapan diziler izleyip kafayı bulandırmayın ya
Gerçek hayatta eski sevgilim böyle bir şey yaptı kendinden 15yaş büyük bir kadınla çocuğu 8 yaşında olan birisiyle evlendi ve herkes nasıl olabilir diye soruyor annesi gibi duruyor yanında herkes şok oluyor... şimdi ise aldatıyormuş
Ben kendimden büyüklerden hoşlanıyorum daha önceki sevgilim 38 di
Rakamlara takılmamak lazım gönül bu her şey olabilir Önemli olan iki tarafında mutlu olması
Var örnekleri Ömer dizisinde olacak
Onuda buyutmek isterse evlensin
Gönül ferman dinlemez
Evlenmesin
Yaş farkı çoksa olmaz
Jordi’ye selam olsun kıskıskıskıs
18 yaş üstüyse evet
Millete ne ya ya
yapan çok var
Uygun değil bence
azginsa evlenir
yaşıtlarına bakın.