Bizim durum çok karışık 3 senelik ilişkisini bitireli 1 ay olmuştu bitirip hemen 1 ay bile gecmeden bana geldi peşimden koştu reddettim eskisiyle barıştı. 1 sene boyunca hep beni izledi yakın dostlarıma hala beni sevdigini pişman oldugunu söylüyordu. İkinci defa benim için terketti sevgilisini bana geldi ağladı affetmem için biraz zor oldu ama affettim çok güzel gidiyordu ciddiydik.. o ve eski sevgilisiyle aynı ortamda bulunduğumuz için çevre baskısı oluştu herkes ona şerefsiz gözüyle baktı. 1 ay sonra kafam karışık yanlız kalmak istiyorum ara verelim diyince ara vermek istemiyorum bitsin dedim kabul etmedi engelledim her yerden...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim için ara verelim demek ilişki bitti demektir. Biraz düşünmem lazım gelirsem gelirim demek bu e sen kimsin düşünüp bana geliceksin ki madem ona göre ilişkide o kadar sorun var düşünücekmiş hiç gelmesin daha iyi. Bence çok iyi yapmışsın hiç pişmanlık duyma böyle bi ilişki içinde kafanı yorma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYabanciyim (Türkcem iyi degil) anlata bildigim kadar anlatiyorum Git gelli iliskiler hep hüzünle bitiyor maalesef aslinda bu sevgi degil saglikli bir iliskide degil sizin icin iyi olmazdi diye düsünüyorum seve seve insan neden eski sevgilisine döner ki? Bekleseydi ne hemen pes etti? Neden hemen senden vazgecti? Kafasi karisiksa yanliz birakirdin bir kaç gün yazardin olur biterdi bu nasil Kafa anlamiyorum insanin sevdigi kiz icin neden kafasi karisirki?
BIR INSAN GERCEKTEN SEVIYORSA VAZGECMEZ Pes etmez !
Pes etmişse yeterince sevmiyor demektir...
Insan sevdiginle 1 saat bile küs kalamiyor02 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık ne güzel söyledinn kız
- +1 yıl
😎😎😎
+1 yılBence çok iyi yapmışsın öyle bir durum da hala ona mı yalvaracaktın kaldı ki bir erkek o sense bir bayansın erkekler değil de bayanların genel de o gibi tavırları daha çok takınması lazım sen sakın ona yüz verme bu yüzü senden alarak kendini beğenmişlik yapmasın bu dünyada bir erkek cins yok yüzlerce hemcinsi var senden de rica ediyorum eğer tabi sende bayan isen gurur varsa sakın ona dönme geri çünkü sen hak edilecek sevgiye değere sahip bir bireysin.
00 Yorumla
Çok iyi yapmışsın ara vermek diye bir şey yok insan sevdiğinden ayrı kalamaz bir sorun varsa konuşulur, çözülmeye çalışılır büyük ihtimalle bunun aklı exine kaydı o yüzden öyle dedi. Zaten 3 yıl birlikte olduğu birini kolay kolay unutamaz insan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence iyi yapmışsınız. yani sonuçta ara verelim diyen birini neden bekleyesiniz ki? sonuçta kafası karışık olan birisi duygularında emin değil demektir ve buda sizin ilişkinize yani duygusal ilişkinize zarar verebilir. bence ayrılmak ile en doğru olanını yapmışsınız. duygularından emin olsaydı size ara verelim demezdi. sanırım sizi eski ilişkisini unutmak için kullanmak istemiş ama buna izin vermemişsiniz ve bu da zaten en doğrusu. yani ne kadar pişman olduğunu söylese de bence inanmayın bu tarz kişiler gerçekten aşık olmuyorlar çünkü. bence engelleyin ve bir daha o kişi ile iletişim kurmamaya çalışın. her şey gönlünüzce olsun...
20 Yorumla Selamlar,
Gösterdiğin tepkide bana göre oldukça haklısın. Çünkü böyle git gelli bir insanla ömür geçmez. Şimdi senden ayrılıp pişmanım deyip de tekrar eski sevgilisine gitmeyeceğinin bir garantisi var mı? Bana göre yok. Oda büyük ihtimalle çevre baskının etkisinde kalmış. Hem sana gelen kendisi.
Şimdi ara verelim diyen yine kendisi. Ne arası arkadaşım film mi izliyoruz. Şu ilişkilerde ara verme olayına bende kıl oluyorum. İnsanların sorunları olabilir. Biraz yalnız kalmak isteyebilir. Henüz yolun başın ara verme cümlesi aşırı samiyetsiz geldi bana. Verdiğin karardan ve duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Yorumunuz için☺️✨
+1 yılZaten ara vermek demek veya biraz düşünelim demek bu ilişki bitirmek anlamına gelmiyor mu Bence böyledir Her ne olursa olsun ben şunu hiçbir şekilde inanmıyorum işte yok kafam karışık yok işte biraz ara verelim yok işte biraz kendi kabuklarımıza çekilelim yok birbirimizi özelim Bunların hepsi birer bahanedir Arkadaşlar bu şekilde Birisi benim karşıma geldiği zaman daha doğrusu istediğim kadar sevdiğim aşık olduğum birisi de olsa ben mantımı kullanan bir insanım onu o anda bırakır giderim ki sen de doğru olan bir şey yapmışsın
14 Yorumla
Soran+1 yılİçimdeki aşkı keşke atabilsem içimden ama aynı iş yerindeyiz göz göze gelince kalbim acıyor
Soran+1 yılBen onun için isimden ayrılmak istemiyorum
+1 yılİyimi yaptın.. kötümü yaktın. Bir kaç ay sonraki duygusal durumun bunu sana net olarak anlatacak. Ama gerçek olan şu ki.. kafa karışıklığı.. ve kafası her karıştığında senden uzak kalmayi kaçış ve kendine göre iyi bir secenek olarak gören.. böyle rahat ve huzurlu hisseden erkekle.. tekrar barisirsan.. ciddi boyutta adımlar atmadan önce tekrar bir düşün derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki size olan sevgisinden emin deyil, ayrılmakla çok iyi karar vermişsiniz belki bu ayrılık size de sevgilinizede iyi gelir, eski sevgilisinden ayrılıp sizinle olması belki de kendini avutmak unutmak içindi, seven, kendi duygularından emin olan insan çevrenin sözlerine kulak asmaz
10 Yorumla Tam yaptığın yanlış diyecektim ki çocuğun yaptığı puştluğu gördüm iyi yapmışsın
Bu ne ya biriyle çıkıyor başkasında aklı kalıyor ayrılıp diğeriyle çıkıyor bu sefer eskisinde aklı kalıyor bu ne ya böyle şerefsizlik onursuzluk yok ya çok iyi yapmışsın
Ne öyle ya daldan dala12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel söylemişsiniz herşeyi hakediyorlar
+1 yılÖncellikle senin gibi dürüst birini kaybettiği için kafasını duvarlara vurmalı ilişkide ara veriyorum diye bir şey olamaz bu cümleyi kuruyorsa sevmiyordur aklı başka kızdadır bugün diğer kızı senin için terk etiyse yarında başkası için seni terk eder iyi yapmışın birdaha onunla muhattap olma mutlu olursun umarım dünyanın metabolizması böyle hak edenler hak ettiği ilgiyi göremezler :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için
Kısa öz ve net bir şekilde kafası karışık biri tutarsız düşünceye sahip olan biri ile bırakın ilişkiyi yola bile çıkılmaz. Kadın erkek diye ayırmıyorum bu kim olursa olsun böyle. Alışkanlıktan ötürü kaybetmeye korktuğumuz değerlerin, alışkanlık illetinden kurtulduktan sonra kendimize ne kadar büyük bir zulüm yaptığımızı sonra anlıyoruz maalesef. Müsterih olunuz . Hatalımısınız evet hatalısınız çünkü geç bile kaldığınız için ,🤗
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSen onun için sadece teselli anında cebinde tuttuğu bir yedeksin. Seven kişi zorlaştırmaz kolaylaştırır, adım atar geri adım atmaz. Bu yüzden kafanı daha fazla karıştırmasına izin verme. Seni aydınlığa çıkaran biri ile mutlu ol, karanlığa ve karamsarlığa boğan biri ile değil..
10 Yorumla
+1 yılKimi sevdiğine karar veremeyen birine şans vermek büyük hata olmuş. O engeli bir daha hiç kaldırma. Başkalarına zıplayıp dursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yaptın. Yeterince şans vermişsin. O bunu değerlendirmeyi bilmemiş. Maymun iştahlıymış. Engel yediği yerde kalsın. Daha fazla ona şans verme. Böylesi hiç akıllanmaz.
10 Yorumla Knk sakın yüz verme. Aynı iş yerindeymişsiniz okuduğuma göre. Göz göze bile gelme. Sakın yüz verme. O yokmuş gibi davran o Zaten pişman olacaktır. Geri dönerse sakın evet deme reddet. Bir dahada hayatına alma. Bu arkadaşın niyeti ciddi değil boşta kalmak istemiyor. Böyle bir insanı hayatına alarak kendine yazık edersin.
10 Yorumla
+1 yılKafanızı karıştırıyor; moralinizi, psikolojinizi bozuyorsa bırakmanızda yarar var. Sonuçta stres birtakım fizyolojik rahatsızlıkları da tetikler.
O nasılsa kolayca başka birini bulabiliyor olmalı...
Tabi ki son karar sizin.00 Yorumla
+1 yılBence de iyi yapmışsın bugun senin için başkasını terkeden yarın başkası için seni terkeder zaten 3 senelik bir ilişkiden 1 ay bile geçmeden başka biriyle olabilmesi imkansız sevmese bile 3 senelik ilişkide zorla sevgili değildi sonuçta ve illaki güzel günleri aklına gelir yani sevgisi bitsede bir özlem duyar o günlere hiç yüzüne bile bakma Bence kafası karışık ve seni cepte tutmaya çalışıyor
10 Yorumlaİyi yapmışsın uzak dur yorar seni bu ilişki 3 yıllık ilişkiden bi ay sonra başkasına gidenden o başkasını bırakıp tekrar eskisine dönenden ilişkisi varken bi sene başkasını gözetleyenden hayır gelmez duygularını sessize al mantığını devreye sok ve uzak dur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Ara verince problemler ortadan kalkmiyor, en iyisini yapmissin, senin yerinde olsam bi daha barismam, sonuc degismeyecek, zaman kaybindan baska birsey degil
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin sevgilim bana ara verelim dediğinde zor gelmişti ama o ara bize iyi geldi Benim için bıraz Zor oldu ama sonuç güzeldi
03 Yorumla
Soran+1 yılYani yanlış mı yaptım dersin
- +1 yıl
İlişkinizin düzeyini bilemem sevgi var mı ne kadar sürelik bir ilişki
Soran+1 yıl1 senedir beni sevdiğini söylüyor daha eskisi hayatndayken bile uzulmesin diye berabermiş onunla. Sonra kızdan ayrılınca hemen bana geldi çok mutluydu başta
+1 yılara vermek nedir ya
film seti mi bu.
iyi yapmışsın ilişkinin arası kenarı olmaz ya vardır ya yoktur ya biter ya devam eder vur gtüne tekmeyi gitsin lazım değil00 Yorumlaİyi yapmışsin ilişkide ara mı olur futbol maçımı bu
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende dedim ona 😹😹
- +1 yıl
selam mhb canım bence ara vermeyın
- +1 yıl
Hemen işi bitirin
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılbence birdaha zamannda de seni geçmişinde kotulk yapan bida yapar bence onu affetmekle yaptığın hatalardan anlamalisin ve uzaklasmalisin..
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisini senin için terk etmiş biri seni de terk eder, ayrıca ayrıldıktan sonra hemen üstüne atlamış o ne öyle boşuna zaman kaybetme iyi yapmışsın direkt hayatından çıkart, sakın bir daha şans verme
16 Yorumla
Soran+1 yılAsla şans vermicem zaten ama aynı iş yerinde çalışıyoruz göz göze geliyoruz hep onu nasıl pisman edebirim
- +1 yıl
O göz temasını da yapma eskisi gibi kendi hayatına odaklan, yeni insanlarla tanış vb o zaten pişman olacaktır
Soran+1 yılBen tesadüfen denk geliyorum yoksa hiç takmıyorum 1 hafta oldu bitireli okadar mutlu davranıyorum ki
Soran+1 yılBenim tek korkum eski sevgilisine geri dönmesi.
- +1 yıl
Geri dönerse dönsün kesinlikle bu kendi ezikliği umursama bile, ayrıca onun içinde gerçek sevgi bile yoktur bile bence 😀 bence sen ne eski sevgilisine dönmesini düşün ne de pişman olmasını klişe olucak belki gene ama kendi hayatına devam et kafanda onun adı tek saniye bile geçmesin çünkü sen mutlu olmayı hak ediyorsun
Soran+1 yılYaaa sen daha çok hak ediyorsun mutlu olmayı
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapmışsın ilk defa bu sitede mantıklı bir insan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAra verelim kelimesi büyük bir hakaret benim için bir daha muhatap olmazdım bende
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Aklı hala eskisin de iyi yapmışsın net olmayan la uğraşmayın
00 Yorumla
+1 yıl
BIR INSAN GERCEKTEN SEVIYORSA VAZGECMEZ Pes etmez !00 Yorumlaİyi yapmışsın
Bir sefer ara vermissen
Bitti demektir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyi yapmissin ne istedigini bilmeyenle yol yürünmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi yapmışsın bugün senin için birini terk eden yarın bir başkası için seni terk edecektir
00 Yorumla
+1 yılŞans vermiycektin giden gitmiştir gittiği an bitmiştir
00 YorumlaSanki Erzincan Ankara otobüs u ara verelim mola verelim yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilini seninle unutmaya çalışıyor olabilirmi ya da asya volkan vakası bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunlayken bile beni seviyordu benim için ayrıldı ama benimle niye onu unutmak istesin ki
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum böyle şeyleri çözmek zor mesela benim arkadaş sandım kız bi çocuğu çok seviyodu yani öyle sandım sonra benim ex sevgilime asılmıitı ayrılınca onun sevdiği çocukta arkadaşımdı benden hoşlandını farkedince arkadaşlığımı bitirdim sonra benim eximde beni başkasıyla aldattı yani özetle 2022 temizliği oldu hepsini toptan yallah şeye çok inanıyorum ya bir yapan bida yapar bilemiyorum hani tanomam etmem anca ihtimal gelir hani benim söylediğimden etkilenme bugün senin için başkasından vaz geçiyorsa aynısı sanada olabilir bu arada bizde ara verdimizde beni aldattı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvett bu tepkinde haklısın henüz kafası karışacak durumdaysa o kişi için öncelikli değilsiniz demek bence.
00 YorumlaSömestir tatilimi bu hayırdır abi ne ayak bu bu... Yol ver gitsin
10 YorumlaErkek ara verelim diyorsa sensiz yaşayabiliyor mu bakar ki herkes karşıdaki insan olmadan yaşayabilir kötü şeyleri düşünüp durup sendem sopuyacak bir günde ayrılacaktır iyi yapmışsın
00 YorumlaÇok iyi yapmışsın hemde.
00 YorumlaAyrıldıktan 1 ay sonra sana geldiğinde erken olduğunu söyleseydin 2 ay 3 ay arkadaşlık yapıp flört edip bir karara varsaydın niye hemen reddettin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten biraz konuştuk ama eski sevgilisiyle aynı ortamdaydik kızın daha fazla üzülmesini istemedim ondan reddettim oda beni bekle 10 yılda geçse gelecem sana dedi ama barıştı. Üstüne bende barissinlar diye elimden geleni yaptım..
Gizli Üye(36-45)+1 yılReklam arası mıymış bu? çok isabet olmuş kararın ne istediğini bilmeyene az bile👏👍
00 YorumlaBence doğru olanı yapmışşsın çünkü bende sevgilimle eski sevgilisi olan bir ortamdaydım git geller çok oldu ve bitirdim olmaz çünkü
10 YorumlaKimse ile saplantılı bir şekilde bağlı olmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü saplantının sonu pişmanlıktır.
10 Yorumlaİyi yapmışsın çünkü başka bir kız buldum şansımı onunla deneyeceğim olmazsa sana geri geleceğim demenin diğer bir anlamı ara verelimdir.
00 Yorumla
+1 yılBence bitir biten tekrardan başlamaz olsaydı ilkinde olurdu zaten aynı kitabı tekrar okuma kendine zaman ver zaten geçer yeter sen inan
00 Yorumlagayet iyi yapmışsın kaç yaşındaki kafam karıştı gibi bahanelerin arkasına sığınıyor böyle gereksiz erkeklerin vuracaksınız bir yerine tekmeyi
00 YorumlaAra vermek bitirmek demek zaten sen en iyisini yapmissin dengesiz bi insanla omur gecmez hadi ordan et daha iyilerine layiksin
00 Yorumla
+1 yılValla en iyisini yapmişsin düşünsene evlendiniz çocuğunuz oldu bakımından sıkılıp ara verdiğini düşünsene Allah muhafaza kurtulmuşsun şükret 😄😄
00 Yorumlaexten next olmaz olmuyor hayatindan çıkarabilecek cesaretinin olması bile çok büyük bi başarı doğru olanı yapmışsın umarım yumuşamazsın
00 Yorumla
+1 yılAra vermek istediyse zaten içinde biseyler bitmiştir tekrar bir araya geldiğinizde ilişkiniz yurumiycekti doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılYani ani tertemiz olman biraz kötü olmuş ama asla pişman olma
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmam da gözümün önünde içim yanıyor mutsuz görünce
- +1 yıl
Ozaman yeniden denemelisiniz
Soran+1 yılOnunla sevgili olunca kafam karışık diyor ayrılınca da özlüyor benle de bensiz de olamıyor bununla napicam hiç bilmiyorum
- +1 yıl
İşin zor gerçekten ağırdan alıp arkadaşlıktan deneyebilirsiniz
Ara verelimin meali şu: sen biraz bekle ben birileriyle düzüşüp geri gelicem
00 Yorumla
+1 yılAklında başkası olan ama yanında hep yedek kız bulunduran erkek tipi
00 Yorumla
+1 yılBeklemeye değmez bence. En azından bir süre vermeliydi
00 Yorumla
+1 yılAdam bir meyveyi değil her meyveyi yemek istiyor, buna izin verme, engelle gitsin.
00 YorumlaBen bu ara verme olayını anlamıyorum o ne öyle ya çantada keklik gibi?
00 Yorumla
+1 yılara vermek ne demek ara verdiğinde kesin geri dönücekti eskisine çok iyi yapmışsınn
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmıssın ama tekrar gelırse affetme bence aklı hala eskı sevgılısınde
00 Yorumlaİlişkide ara mara yoktur. Ya vardır ya yoktur. Seviyorsa zaten gelir peşinden düşünme bunları
00 Yorumla
+1 yılDizi mi bu ara vermiş affetme kesinlikle iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılHayır hayır geri dönücek kesin ona... Bu çok bariz belli kesinlikle siz hayatınızdan çıkarın onu
00 Yorumla
+1 yılamaaaannn iyi yapmissin boş ver sende bul birisini bisiler yap takma kafaya değmez gerçekten
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptın! İnsan sevdiğini dışardan baskı var diye bırakır mı? Ara vermek ne demek?
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın sen yapmasan o yapacaktı eskisine döndüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam 🥺
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kafam karışık ara verelim dedi terkettim, sizce iyi mi yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler