hakikaten bu aşka inanan var mı bide sırf bu saçma duygu için kendini üzüp kendini değersizleştirenler var 😂 abi nasıl bi dünya anlamıyorum insan hiçmi kendine değer vermez neden insanları başkalarını bu kadar önemsiyorlar bilgisi olan var mı benmi çok duygusuzum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
üstüne bir de şiir yazıyorum zuhahahh sahici aşk laaa
sen baya ıqlu birine benziyosun kanka 😂 sanmıyorum
Bu da tamamen beyinde bitiyor ya. O insana verdiğin değer ölçüsünde değerli oluyor karşındaki.
ya ne değeri allah aşkına kim değeri hak ediyor ki ha iyi karakterli insanlara bişey demem hak eden varda fazlası zarar kendine değer vereceksin yoksa hep üzülürsün
O kadar insan yaşıyorsa sende sorun
çoğunluk demek doğruluk demek mi saçma bence
kendine değer vericeksin kendi keyfine bakacaksın 5 kuruşluk insanlar için kendini değersizleştirirsen sürünür durursun yazık değilmi
Senin yazdıklarına bakılırsa bir sen doğru olanı yapiyorsun diğer insanlar ise keyfi olarak saçmalıyor.
yoo benim gibi düşünen bi ton insan var ve hayatınıda yaşıyor 😂 bende öyle keyfime bakıyorum eğleniyorum geziyorum miss gibi 1 kişiye aşık olup onun peşindenmi koşacağım yani 😂
Okey iyi gezmeler
her insanın değeri var kimseyi memnun etmek için gelmedik dünyaya elin oğlunun kızının keyfi için neden kendi keyfimizden ödün verelim Allah bizi bir değer olarak yaratmamışmı
abi neyini savunuyosun ki anlamıyorum gerçekten değermi ya karaktersiz insanlar için üzülmeye sanki kötü bişey diyorum 😂 sen bilirsin sağolasın bu arada 😂
Neyi savundum sadece tavrin çok itici geldi
gerçekler bazen itici gelebilir :)) evet konuşma tarzım biraz alayımsı oldu ama aslında yararlı bi soru sordum bence
Öyle bir aşık olacaksın ki bir gün, ulan ne büyük konuşmuşum diyeceksin
valla dindar biri değilim ama mantığım şu Allaha aşık olmak varken neden kuluna olayım onun ne haddine ki , olmadım hiç olmamda :))
Çelişki 😅
Tamam olmazsın böyle devam
hangi nokta çelişki hanımefendi aydınlatalım sizi 😂
1) Allaha aşktan bahsediyorsun ama dindar olmadığını soyluyorsun
2) Allaha aşktan bahsediyorsun ama qllahin vermiş olduğu hissi yoksayiyorsun
3) Allaha aşktan bahsediyorsun ama yaratılanı severim yaratandan ötürüyüü esgeciyorsun (aşkta da gecerli)
yani evet 1. soruda haklısın güzel yakaladın evet dindarım biraz ama günahkar olduğum için gene kendime o sıfatı yakıştırmıyorum ondan dolayı hak etmediğimi düşünüyorum yani , ben hatalarını kabul eden bir insanım 2. olarak Allahın verdiği duygu evet ama bize boşu boşuna bu duyguyu savuralım harcayalım diye verilmedi hak edene yani gene ona bu duyguyu besleyelim diye verildi 3. olarak sevmek ayrı mesela kimsenin kalbini kırmam herkese güler yüzlü olurum bak sen bana direkt kızdın ama sana güler yüzlü oldum gene bunun gibi aşk ayrı bişey
ya en çok siz kızlar üzülüyonuz bende üzülmüyor değilim abi 5 kuruşluk erkekler için kendinizi üzmeye bu kadar yormaya değermi ya kendinize değer verin
Kızmadım tavrına kqrsilik tavirla ilerledim.
Ve ifadene göre aşka inanıyorsun ama soruna bakınca inanmıyorsun gibiydi..
hepsini okudunmu kız ,
ya tatlı insan ben sana sert tavır sergilemedim ki bak orada 3 tane kahkaha emojisi var ki sabahtan beri sizi düşündüğüm için diyorum diyorum umursuz olsam dahamı iyi
Sen bizi düşünme kendini düşün
aman tamam banane zaten iyi geceler.
👋
Dövesim geliyor artık 😂 inanıyorum aşka ama ya
ya saçma saçma şeyler dkdksk akıllı insan işi değil
Aklını başından aldığı doğrudur 🙄
Ne aşkımne sevgisi her şey çıkara dayalı
Aşkı
aynen öyle ya
Ağlamam
misss keyfine bak ya
Ne ağlayacam be değmez hiçbir erkeğe
gözlerimi yaşarttın valla akıllı bi kız gördüm yorumlarda kkdkdkd
alfa insanların hastasıyızz
Aynı düşüncede olduğumuza sevindim
emin ol ben kadar değildir :))
Bu anı bekliyormuşsun🙃
ımm sanırsam evet :))
İyi denk geldi o zaman
bu böyle devam edicek herhalde 😂
istek atayım baride denk gelişini kutlayalımm :))
Ggdhjfkkjcdjkjffhk
skskks ulan sanki dünya yakışıklısı veya dünya güzeli karşındaki veya karakter olarak dalga geçesim geliyo böyleleriyle dkdkks
Çok gülme başına gelince kötü olur sonra hfhjffjkhghkkk
ben o kadar saf değilim kanka merak etme birine aşık olacak kadar kdkss
Yaaaa o kadar büyük konuşuyorsun ki
Aşık olduğun günü görmek isterdim
yaşım olmuş 23 ben aşık olsam olsam beni yaratan Allaha olurum kulunun ne haddine aşık olunmak bir insan kendine değer verecek yoksa üzülürsünde sürünürsünde
o gün hiç gelmeyecek matmazel :))
Sen ama aşık olunca direkt uzulecegine inanmissin ya zamaninda cok kırılmışsin ya da baska bir şey. Bilmiyorum belki de ben hala masallar diyarindayimdir. Zaten geçenlerde aşkın max dört yıl sürdüğünü öğrendim olmuyorsan da olma sjajshshhshd
kanka bak bakalım aşk kategorisindeki sorulara alayı üzgünlükle ilgili en çokta kızlar üzülüyor yazık günah değilmi 170 lik karaktersiz tip erkekler için üzülmeye kdkdkdkd insanların fazla arkasını kaldırmayacaksın
Kesinlikle öyle zaten ilk kim itiraf ederse her zaman karşı tarafın egosu arşa çıkıyor ama burdakiler biraz değişik aşk acısı boylesine aptalca çekilmez yani sjajshsjadhdhd
ah ah bizim insanımız harbi tuhaf ya , alfa olacaksın kardeşim kendini ön basamakta göreceksin kendi keyfin için yaşayacaksın başkalarını memnun etmeye gelmedik ki
Sende biraz fazla ego yapıyorsun sanki ama güzel duygular kısa da olsa seni yemez dhsjshhxhsdh
ago yapılması lazım gizlicim her insan değerlidir her insanda ego olmalıdır aşırısı olmadıkça 😂
Fazlası bayarr gizlicim bxsjshhsjahdhd
fazlası yok zaten gizlicimmm ldldld
sende akıllısın ama bak sezdim bunuu dödk
Peki hdhshdgs
teşekkür teşekkür sbsjhsdhhxhx
işte benim düştüğüm nokta bu akıllı insanlar skskskk kendi kendine buldun nolktamı aw
Sbhahshsnabdhdnadbbd
Ama hala bi asik olmani istemiyo değilim nasil bir sey oldugunu anla ama mantikli aci cek tabi zaten oyle çekersin diye düşünüyorum
kanka bu konu senle sardı müsaitmisin konuşalım bu konuyu
Konuşalım knka
kullanıcı adın ne istek atayım
Burayı sevmiyorum ya fake Instagram?
tamamdır yolla kullanıcı adını
_aygunustendahaguzel
attım istek gel bakalım