Kadınlar aldatır kadınlara değer vermeyin gibi söylemleri çok duyar oldum. Kadınlara değer vermek emek göstermek yanlış bir şeymiş... Benim bir flörtüm oldu. Onunla konuştuğumdan beri hiçbir erkeğe selam bile vermedim. Sadece o vardı benim için. Ama bana hiç emek vermedi. Akışa bıraktım benim için zorlama yok bilmem ne dedi. Sevgili gibiydik birbirimize hesap sorabiliyorduk ama ilişkiye isim koymak için erken birbirimizi tanımıyoruz yeterince diyordu ben ona açıldığımda. Ama beni tanımak için çaba sarf etmiyordu. 1 ayda bir kere buluştuk onda da sen gel bu tarafa dedi ben kabul etmedim en sonunda kendisi geldi. Ama dayanamadım artık. Sadece ben bir şeyler için çaba gösteriyordum. Neymiş efendim emeği ancak ilişki ilerleyince verirmiş şimdi emek vermeyi gerekli bulmuyormuş. Yani benim de kötü ilişki tecrübelerim oldu ama tüm erkekleri aynı kefeye koymadım en kötü canım sıkılır yine de denemiş olurum dedim. Özel konular dışında hiçbir şeyden kaçmadım. Neden böyle oluyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karaktersiz oldukları için
Türkiye'de kadınların neredeyse tamamı ilişkide yeterli donanıma ve kaliteye sahip değiller.
Ben gördükçe normal sayıyorum artık. Çünkü kadınlığı yanlış öğreniyorlar.
İlişkide yeterli donanım ve kalite nasıl oluyormuş anlatsana biraz
Anlayacağınızı sanmıyorum, soru sorma şeklinden belli.
Sen bir dene anlatmayı
Sadık kadınlar hariç kadınların çoğu daha iyisini bulunca aldatır maddecidir sosyal medya ile bu alternatif arttı
Cinsiyet değil karakter meselesi ben de erkeklerin çoğu için böyle düşünüyorum insanların çoğu böyle ama değer vermeden de bilemezsin böyle olup olmayacağını belki iyi birini kaçırıyorsun
Erkekler nettir çoğu zaman karşıdaki belirler davranışını karşıdakine değer vermek daha iyisini bulana kadardır kadın sürekli ilgi bekler çünkü tek başına bir şey yapamaz
Ben de ilgi beklerim benimle ilgilenmiyorsa başkasıyla ilgileniyordur. Değerli hissetmek isterim bu kötü bir şey değil ama istediğim ilgiyi bulamazsam uyarılarım da işe yaramazsa devam etmek istemediğimi söyler bitiririm başkasını bulmam. Erkekler net dedin ama bir aylık flörtüm ya adını koyacak kadar tanımıyoruz birbirimizi dedi açılmama rağmen. Ama senden başkasıyla konuşmuyorum dedi böyle bir durumda ad koymak neden zor? Her gün günaydın mesajı attığı kız ile buluşmak istemek neden bu kadar zor?
Normal ilk tanışırsın iyice sonra kara verirsin olup olmayacağına
Tamam da tanımak için çaba sarf etmiyorsa? Buluşmadığın kişiyle mesajda nasıl tanışacaksın. Bana sen buraya gel diyor ortak bir yer belirlediğim halde.
Hoşlanmamıştır çaba yoksa
Yok hoşlanıyor. Evli olmadığına dair e devletten fotoğraf bile attı. Buluştuk mesela kalemle çizilmiş gibisin. Resimlerden daha güzelsin. Düşünebileceğim hayallerimde olan kadından bile fazlasın dedi. Senden başkasıyla konuşmuyorum seninle konuştuğum gibi dedi. Her gün günaydın mesajı atar. Ama neymiş ancak bir ilişki olursa birbirimizi iyice tanırsak emek verirmiş. Bana çıkma teklif edeceğini ima ediyordu hep ama imada kaldı. Buluşmayı hep ben teklif ediyordum mesela. Cinsellik konuşmadık hiç ama takılırdı arada benim evime gelsene diye.
Öyleyse takılmalık arıyor
Ona takılmalık gelecek kız çoktu. Yakışıklı çünkü yeşil gözlü. İşi de vardı. Biz buluşunca bile bir kızla karşılaştık bize selam verdi bana kızdın mı felan diye sordu. Benimle bir farklı konuşuyor gibiydi bilmiyorum. O kızı reddetmiş daha önce söylediği kadarıyla.
Hikaye o işler
Nasıl yani?
Öyle görüniyordur cool ama altı boştur
Kadınlar iyi ekrek sevmiyor bu düşmanlık değil kadınlara iyi davranmayacaksın
Düşmanlık bu bayağı ben bir erkeğin bana olan davranışını önemserim
Tabi kriterlerimi de karşılaması lazım sonuçta insanlar karakterini de gizleyebilir
Her kadın aynıdır kötüyü sever kadınların dedikleri ile yaptıkları ters orantılı
Valla ben çok iyi biri gibi gördüğüm birine iyi merhametli diye şans verdim. Hiç tipim değildi. Adam beni ghostladı 🤣
Yaşın 25 üstü olduysa iyi birine şans verme amacın evde kalmaktır. Buna alfa dul denir neyse ben sana anlatıyorum sen beni anlamıyorsun ki
25 yaşındayım
3-4 yıl kimseyle konuşmadım ama iyi ya da kötü yalnız kaldım
Belli evde kalma yaşına gelmişsin neyse hakkında hayırlısı
Öldürdün sen de beni ya 🤣 daha taş gibiyim. Yaşından da küçük gösterdiğimi söylerler. Beni öğrenci sananlar oluyor.
Dediğin gibi biri olsan erkek peşinden koşar sen resmen adamı kovalamışsın. Kusura bakma
Bu benim verdiğim değerden kaynaklı ben onu terslediğimde bile tapar gibi davranıyordu. Suçu yokken özür diliyordu ama ne zaman değer verdim ve bunu gösterdim böyle yaptı.
Alakası yok eziksin neyse by
Tamam Brad Pitt
Eşim de o kafada sinir bozucu
Yine eşin olmuş 🤣 o da bir şey
Gıcık gıcık konuşuyor beni değiştirmek istiyor
Niye düşman olalım ki kadınlar birer çicektir yani