Ben bu şekilde nasıl yaşayacağım. Hayata nasıl tekrardan başlayacağım?

8 yıllık birlikteliğim vardı. Ayrıl barış bir şekilde bugüne kadar gelmiştik. Ben öğretmenim. Kendisi lise mezunu bile değildi biz sevgiliyken. Dışardan bitirdi bir şekilde. Düzgün bir işi yoktu ailem kabul etmiyordu. Ta ki benim onu sevdiğimi 31 yaşıma kadar başkasıyla yapamadığımı görene kadar. İsteme günü giyeceğim elbiseye kadar almıştım. Babam ayak diretiyordu yine ama zamanla O da ikna olur dedik. 1 buçuk ay önce bir sebeple tartıştık. Yüzük bile almıştı bana. Normalde bana yazan arayan adam bu süre zarfında aramadı sormadı. Beni engellemişti her yerden. Fake hesaptan instagramına bakınca yabancı bir kadının ona yorum yaptığını gördüm. Dayanamadım sordum. Bana onunla evleneceğini o kadının Polonya’da öğretmen olduğunu, kendisinin düzgün işi olmamasına rağmen kendisi için Türkiye’ye yerleşeceğini gerekirse kendisinin yurtdışına gideceğini söyledi. Kadın ona aşk dolu videolar atmıs bunları bana canımın yanacağını bilerek attı. Sen de hayatına bak diye atıyorum dedi. Hayatımı mahvetti. Güvenim kalmadı kimseye. Nasıl tekrardan hayata baslıcam bilmiyorum. Beni engellemişti whatsapptan bunları yazıp. Yine kaldırmış ben geçen baktığımda. Numarasını sildim hayatıma bakarım diyordum ama ne hayaller kurmuştum. Yaza düğün düşünmüştük sözde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu beni yerle bir edip mutlu mu olacak şimdi 🥲

Ben bu şekilde nasıl yaşayacağım. Hayata nasıl tekrardan başlayacağım?