Olmayanı olana kadar zorladınız mı?

Hayat hikayemi birde benden dinleyin 3 yıllık ilişkim vardı 1 yıldır da nişanlıydık çok sevdim çok alıştım çok bağlandım. Hesaplara kadar ödedim hediyeler aldım ona para verdim telefonuna kadar kredi çekip aldım. Nişanlandık ailesi aileme göre uygun kişilikte insanlar değil aç gözlü bir şey görmemiş insanlardı ailem ben seviyorum diye ses etmedi arkamda durdu hep. Nişan yaptık ailesi nişanlımın arkasından çekildi her şeyi kendin yap dedi anlaşmazlık çıktı aralarında biz bohça götürecekken bizi durumları iyi değil diye istemediler. En son da nişanlım benimle beraberken beni bırakıp eski sevgilisine gitti tmemen bitti dedim ama içimde bitiremedim hiç çok sevdim herkese bitirdim dedim ama bitirmedim içimde neyse o kızdan ayrıldı onunla da yapamadı bana geldi pişmanım seni seviyorum hala dedi kabul ettim ailelerimiz istememesine rağmen kabul ettim sıfırdan başlayalım bir yolunu buluruz aileleri ikna etmenin dedik. Barışalı daha 2 ay olmuşken ben yapamıyorum ayrılalım seni sevemiyorum bir türlü denedim sevmeyi ama yapamadım dedi bir darbe daha vurdu bana herşeyin suçlusu benim herşeyi ben yaptım ben izin verdim artık yaşamak bile istemiyorum 😢😢😢😢

Olmayanı olana kadar zorladınız mı?