Güncellemeler
+1 yıl
Ilgisi hosuma gittgini nasil anlrim yani neler olur insanda
Evliyim bi yakin arkadasim bana ilgi gösterdi bana bakis atdi benimde tabiki icten hosuma gitti geri bakis attim sonra etkileniyormuyum diye düsünerek kendime gel dedim ve o arkadasi abi olarak gördüm yasca buyuk oldundan
Sadece ilgisimi hosuma gitti
veya evliykende baskalarin ilgisi hosuna gidermi lütfen kirici cevap vermeliyim ciddi cevaplar
aldatmismi oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yargilamak ustemem ama bence normal degil. Zaten ilk ilgi hosuna gidiyor milletin sonra heyecan sonra aldatma iste
Ilgi hosuma gitmesi aldatmismi oluyorum?
Bende öyle olmadi adami karsima alip esimi sevdigimi söyledim sonrada kontagimi kestim
İlgi hosuna gitmesi aldatmis demedim boyle basliyor dedim ha ilginin hosuna gitmesi yanlismi yanlis. Esinin hosuna gitse bi kizin ilgisi hatta bidaha baksa hosuna gidermi
Hosuma gitmez ama o kisiye ben esimi seviyorum derse onu la gurur duyarim böyle birsey yapmazi beni gercekten sevdigi belirti yoksa yapmasa devam bakardi bakmazla kalmazdi baska seylerde olurdu
Sence?
Bak ben seni yargilamaya yazmiyorum asla. Ama sana sunu deyim sen bile acabaya dusmussun ve buraya bunu sormussun. Sende biseylerin hatali oldugunu biliyosun. Evet esimi seviyorum demen iyi ama sen bunuda zaten biraz sucluluk psikolojisiyle yapmissin ya da biseylerin onunu kesmissin
Bakmakla basliuyor iste ya da ben sana aldatirsin demiyorum asla. Ama bi insan heleki abi dediginden ya da iste esi disindan birinden ilgisi hosuna gidiyorsa biraz terslik var bana gore
Sucum sadece anlik bir iki kere ilgisi hosuma gitmesi gerisii yok ztn yakin arkadasdik
Sen zaten ihanete getirmemissin ama bence bi duygularini kendin tart
Cünkü ben esimi cok seviyorum ve hayatimda ilk defa böyle birsey yasadim bi baska erkekden ilgi görüp hosuma gitmesi ve evt bundan sucluluk hissediyorum cünkü esimi cok severken nasil hosuma gitti
Beni anliyormusun 10 senelik iliskim var
Anliyorum zaten anladigim 8cin sana bunlari diyorum. Bence sen bu konuyu kafanda da kalbinde de kapat. Dillendirme bile ve yoluna bak bidaha dusmezsin bu hataya
Nasil yani tart
Yani hani burada biz yorum yapiyoruz ya mesela bizfe bundan vs diye sen asil kendine sor acab niye hosuma gitti diye
Esimede acik ve net anlatdim
Dürüstlük benim icin önemli esimde niyetin önemli dedi benimde niyetimde kötü birsey yoktu
Ve etkilenmek ve hosuna gitmek ayni seymi
Veya hosuna gitmek hoslanmakmi?
Şu an nisanli oldugum adam beni seviyormus ilgisi hosuma gitti ve sonra bende hoslandim ve birbirimizi sevdik Şu an nisanliyim
Etkilenmek hoslanmakmi demek?
Peki hoslandigini nasil anladin
Yanlis anlama ama Şu an cirkin capsiz biri baksa hosuna gidermiydi gitmezdi aslinda ordan anlarisn
Bende ona bakmaya basladigimda veya bu durum benim hosuma gittiginde
Sonuçta bir insansın ve duyguların var bunun önüne geçemezsin..
Ama o adama asik degilim esimi cok seviyorum o adama bunuda söyledim
Ilgi hosuma gitmesidemi bi duygu
Evet. Evli insanlar da başkalarına aşık olabilir asıl sorun bunu eyleme dönüştürüp aldatmak olarak tanımlanmasına yol açmaktır. Aşık olmak çok normal bir duygu sadece eşime aşığım ve sonsuza kadar ona aşık olacağım diyen yalan söylüyordur.
Ama ben ona asik degildimkii
Hosuma gotmesi asik oldummu demek
Hayır ama olabilirdin de bunun için vicdan azabı çekmene gerek yok sonuçta bir insansın.
Asik oldumu nasil anlardim?
Onun yanında olmak istersin , aklından çıkaramazsın, onunla konuşmak mutlu eder seni , onunla birliktelik kurmak istersin vs vs
Yanind aolmak istedim cünkü arkadasdik ama eve gidince onu düsünmedim bile onunla birlelikde istemedim yani öpmek falan istemedim
Aşık değilsin bu kadar basit.
İlgi herzaman hoşuna gider evde yoksa daha fazla gider
Evde ilgi vardi ama o anda hosuma gitti sadece anlik birseydii
Gayet normal herkesin gider sadece söylemez
Oeki hosuna gitmeside bi duygumu?
Cünkü böyle demedim ayyy cok hosuma gitti demedim sadece anlik bi duygu yasadim sence?
Evet bence o ama bunun için suçlu hissetme
Bence sevişebilirsin.
Istde bu
İstanbul tam yeri.
Senin beklentine aradigina bagli bu iş
Nasil yani
Hosuna gidiyorsa bu snein baskasininda yasattiginda hoslanacagin bir duygu olacak
Icinde bilincsiz bur istek isinma gibi duygular yasa vucudunda adrenalini hissedersin
O adami isteme duygusumu
Hoslantidan xevk alman buda istegini arttirmasidir
Kocan ilgi vermediği için mi böyle oldu
Yok kocami cok seviyorum ilgide veriyor
Ama sadece anlik birseydi onu sevdigim icinde kendimi frenledim ya
Hayır hoşuma gitmez rahatsız olurum
Gider tabi sonucta sende insansin
Peki hosuna gitmesi nasil bi duyguu yani hosuma gitmesi o an bi duygumu
O anlık yaptığı seni etkilemis ama artik daha çok etkilenecek sey bulucaksin onunla aynı ortamda istmeden
Görmüyorum cünkü konusmuyoruz artik niyetini ögrendikden sonra
Neymis niyeti soyledimi
Ben pas verseymisin devamini istermis öyle dedi ama yanina yaklasdirmadin hic dedi
Aana birsey sora bilirmiyim
Etkilenmek hosuna gitmesimi?
Veya hosuna gitmesi hoslanmakmi
Yok bence sadece cinsel çekim hissettin bir an hoşlanma filan yok yani buda normal bisey
Cinsel cekim yasamadim onunla cinsel birsey istemedimki
Onu arzulamadim
Aynı sey
Hiç hoş bir davranis değil
Sadece anlik birsey seninde basina gelmistir kesin disarda olsa bile anlik birsey
İnsanlık halı olmaz gelmez diyemem ama olursa düşünürüm ve bir daha bunu yapmamam konusunda kendimi uyarririm
Ama bunu asla bu şekilde sorgulamam sorguladikca bunun nedenini aramak tehlikeli bir arayış olur