Yaşça büyük birini isterim. Yaş farkından kasıt 3-5 ise, çok da güzel sonuçlar verebilen ilişkidir. Ama genellikle ilişkinin geleceği muallakta olur. Sonunun nereye varacağı bilinmez. Ancak yaşadığının tadını çıkaran iki insan rastlaştıysa, hatıralarda en güzel yerini alacaktır yine de mutlaka.
Aşkta kriter çok saçma. Bana cidden aşırı saçma geliyor. Şu burç olmaz , şu ten olmaz, bu meslek olmaz , benden küçük olmaz , büyük olmaz. Sadece aşık olursun nedensizce. Ben hiç bir zaman kendi tipim dediğim birine aşık olmadım 😂 yani mantık devre dışı olmuyorsa zaten o sevgidir aşk değil. Tercih edilebilseydi seçim şansım olsaydı yine şimdiki sevgilimi seçerdim. Yaş boy pos yüz herşeyini
Ben olgun kadın seviyorum 😂 çünkü yaşıtlarım bana çok çocuksu geliyor yani ergen gibi geliyorlar. olgun kadın genelde ne istediğini biliyor ayrıca fizik olarak da daha iyi oluyor. ama tabi ki aşkta bunlar önemli değil yani mesela aynı yaşta bir kıza da aşık olabilirim. ama nedense 4-5 yaş büyük kadınlar daha çok ilgimi çekiyor. keyifli günler..
Yani şimdi benim sınırım 30 veya taş çatlasın 32 :D çünkü sevilmek benim de hakkım ama 35 den sonrası artık olmaz yani imkansız. rica ederim abla sfsgsg
Çoğu erkek bu konuda dürüst olmasa da bal gibi iyi bilinen bir gerçek var ki, ilerleyen yaşlarda gençliğin ve tazeliğin cezbedici büyüsü kendine olgun diyen her erkek için bariz bir durum haline geliyor.
Elbette şu da bir gerçek, aradaki o 10-12 yıllık akıl, düşünce, felsefi bakış, vizyon ve zevkler ilişkinin seyrini de değiştirmekte. Tabi, bu durumun tam tersi olan istisnai ilişkiler de mevcut.
Bunu hesap etmek çok zor. Karşına ansızın biri çıkar nutkun tutulur aşık olursun. O an senin için yaş önemli değildir Sadece karşındaki insana verdiğin değer önemlidir.
Belki de senden yaşı büyük ne fark eder ki. Önemli olan gönülden sevmek değil mi birine bağlanmak değil mi ona hayatını adamak değil mi
Olgun kadınlar için önemli değildir kiminle seviştigi köle ya da efendi, olup olmadığı bahçıvan ya da avukat.. saf erkekleri tercih ederler, etmeye çalışırlar. onlara nazik davranacak aşağılamayacak erkekleri. fakat ben ne saf, doğdum nede çok nazik bir adam olabildim. velhasıl sonunda olgun sevdası, genç birlikteliği %99 bitecek ilişkidir.
Büyük birisini😋Ben erkekte çıtır sevmiyorum, beğendiğim olgun beyfendinin resmini anneciğime gösterdim,"baban gibi duruyor yanında"dedi bana, halbuki o beyfendiyle aramızda 13 yaş var, ah nasıl istiyorum onu
Şu sıra kimseyi istemiyorum. Net bir şey de diyemem ilerisi için. Ama benden çok büyük olmasın. Baba çocuk gibi olmak istemiyorum aynı yaş bile olabilir ¢
Yaş olarak en fazla 1 yaş büyük olabilir, küçük olarak 3 yaşa kadar daha fazla aşağı ya da yukarı çıkmak istemem veya aynı yaşta olmasını isterim benim yaş kriterim bu 😄
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
@görünenbiri Tüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.