Daha 1 haftadır netten görüştüğüm biri var. Bekar. İyi de birine benziyor. Hikayeme yanıt vermişti. Sonra bana yazmaya başladı. Seviyeli şekilde yazıyor soruyor. Ama ben görüşmeyi bitirmek istiyorum. Sebebi ise boşandığımı ve yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum. Reel de gördüğüm biri olsa daha kolay ama bu şekilde yorulmak istemiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Konu evli bekar muhabbetine gelirse söyle. Bence biraz tart tanı hakkında fikrin olsun. Sonra özel hayat bilgisi paylaş
ne çekiniyosun, hayatın doğal akışı bu.. ama şimdilik nettense zaten biraz gizemli olmanda fayda var, bunun adı aynı zamanda temkin.. yani görüşürsen gerek duyduğunu anladığın zaman söylersin bence
Aynı fikirdeyim. Özel hayatımı anlatacak değilim. Zaten öyle bir niyetim de yok.
👍
Konuşmayı devam ettirmek istemiyorsan söyle tabi
Bana bir zararı yok. En azından bir şey için çabalamıyorum. Hikayelerine bahane ile yanıt verir gelirim dedi.
Konuşsan bile söyleyeceksin eğer flört vs yasamayacaksan
Derdim flört değil böyle bir niyetim de yok.
Kimsyle konuşmak istemiyormusun
Vala şu an için konuşma gibi derdim yok. Birisi yazsın derdim de yok. Kırgınlık çok. O yüzden yine kırılır korkusu ile pek keyfim de yok.
Evet sanki insanlardan soğumuş gibi bir durum oluşuyor insanda
Boşanmak ayıp değil, söylemelisin.
onun ilgisinden niyetinden emin olmadan açılmana gerek yok
Her zaman doğru söylemekte fayda var bunu unutmayalım.
Sen sorun olarak gordugun ıcın o da sorun olarak anlıcak bu dsnceyle konusma bıtır
Bu konuya daha girmedik ki. Diyelim bu konu açıldı. Ben söyleyeceğim sonra verilen tepkiye göre karar mı vereceğim.
Bu sey gbı kızma ama sana bısey solıcem dersen o kızma dedıgın konu psıkolojı olarak kızması gerektgını hıssefevek ve kızacak. Soyleme seklın onmlı
Kızmak haddine mi. Sorarsa söylerim. Sormadigi müddetçe soylemem
Eee bu herkesın basına gelebılen bısey o yuzden normal bı sekılde ızah et dıyorum bende
Anladım hayırlısı
Neden çekiniyordu bosanmakta artık doğal bişey ama internetten kime ne kadar güven olur ki
Yanlış yapıyorsun. Günümüz bekarları 30 evlilik yapmış gibi olmasına rağmen alnı ak geziyorsa sen kendi durumundan utanmamalısın.
Haklısın da toplum baskısı diye bir şey var. Netten de bir ilişki istemiyorum. O zaman niye yazıyorsun diyeceksin. İki arkadaş sohbeti gibi düşün. Öyle günaydın falan filan meselesi değil
O halde internetten istemiyorum de. Boşanmış olmanı öne sürme. Sen bu durumu normalleştirmezsen karşındaki de normalleştirmez. Koz verme.
Hee anladım. Ee ben nasıl normallestiricem. Zaten sevgili muhabbeti yok. Atıyorum gündem konusu , toplum vs konuş gitsin. Öyle
Canım benim boşanma sayıları oldukça arttı. Tek sen değilsin ki. Helaliyle bi yuva kurmak istemişsin olmamış. Keşke olsaymış. Ancak sen her şeyi usulüyle yapmışsın nesinden utanacaksın asır öyle bir asır ki senin kadın olman bile yetiyor karşındakinin pis şeyler düşünmesi için. Yani sırf boşandın diye sana bakışı degisecekse zaten doğru insan değil.
Çok teşekkür ederim çok.
💖
Çekinme. Ben de boşandım. Çekinmeden söylüyorum. Konuşacak olan bilerek konuşsun. Çocuk yok belki biraz da bundan dolayı daha rahatım.
Teşekür ederim. Zaten ben yazmıyorum. O yazarsa cevaplıyorum.. Çünkü ileride bir şeyler olur gibi bir düşüncem yok.
İleriye dönük beklemti içine girme. Hayal kırıklıkları çok olur. Yaşadığın ana odaklan.
Anlat bence, denemeden bilemezsin
Neyi anlatayım.
Hiç utanma herkes evlenip boşanıyor
Ne bileyim ya öyle olmuyor işte.
İstiyorsan takip et beni dertleşelim
Seninle bi konu hakkında konuşmak için eklemistim mesaj atarmisin @Benbendedegilimmm
Söyle ya
Dürüstlük iyidir