Güncellemeler
+1 yıl
Dediğiniz gibi konuşucam. Etrafımdakiler sen onu nasıl affediyorsun gururun yok mu vs konuşuyor geri dönme diyorlar o da bunu biliyor ilişkimiz hakkında kimseyle konuşma ne yaşadığımızı biz biliriz diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 yıllık ilişkide sevgim bitti dedi gitti 3 ay sonra geldi buluştuk 2 aydır konuşuyoruz. Ama içimde bişeyler soğumuyor ya tekrar giderse? Eskisinden çok iyi gibi olgunlaşmış işe başlayınca ama ya başka biri için bıraktıysa düşüncesi beni uyutmuyor psikolojim hiç iyi değil. Evilik düşünüyor. Onu seviyorum Sağlıklı bi ilişki için benden vazgeçeni bende bırakmalı mıyım bilmiyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
NEDEN "sevgim bitti" dediğini çok NET öğren , bu çok önemli bir detay !
belkide düşüncelerinde haklısın ama bunu öğrenmeden bir şey söylenemez?
Dini imanı yoksa gecehayatına takılan alkolik biriyse kendine dikkat etmeni öneririm
Hayır işinde gücünde biri. Sordum neden öyle dediğini o kişi ben değildim abim intihar etmeye çalıştı psikolojik olarak Şti değildim iş stresi falan diyor. Ama hiç öyle kötü değildi ayrılmadan önce buluştuğumuzda vs konuşurken de ayrılırken de üzgün değildi. Sebebi ne demiştim o zaman yüzyüze söyleyebilirim demişti gitmedim bende sordum başka biri varsa söyle o da olabilir vs çelişkili konuştu
Geri döndüğünde de abisini öne sürdü sebep olarak. canım gibi başka biri varmış gibi konuştum dedi
*Sal*k
hayatm temelde asiri bir guvensizlik var. ne kadar sevsen de ve oncesinde uzun bir birlikteliginiz olmus olsa da pisman olacagin seyler yapmamalisin. bence bu konuyu onunla da konusup ortak bir karara varmalisiniz
Sebebini yüzyüze söyliyim dedi giderken ama umutlanma buluştuk diye vs konuştu bende gitmedim başka biri mi var dedim belki o da olabilir dedi çelişkili konuştu. Keşke gitseydim dedim Çünkü geri dönünce de abim intihara kalktı bende sal*k gibi başka biri varmış gibi davrandım sana dedi. Bu konuları da uzun uzun konuşturmadı kapattı hemen.
Ama öncesinde ara verelim dediğinde bile habersiz imstsgramda fotolarımızı silmiş ayrıldığında. O sıralar ing. kursuna başladı ve paralı film uygulamasında ordan bir kıza oturum açmış kız da bana önerdiği filmleri izlemiş arkadaşımdı bişey hissetmedim dedi (telime format atıldı sanıyordu)
Yani bunlar beni çok düşündürüyor. Niye 3 ay bekledim dedim yüzüm yoktu diyor
eger sen bu dediklerine inaniyorsan tabii ki kimseye laf dusmez. ama kafanda soru isaretleri varsa, ki bence var, biraz daha zaman ver. hem kendine hem de iliskinize. cunku su durumda iken birak evliligi ciddi bir iliski bile zor olur sizin icin
bilemiyorum bebegim. cok kolpa geldi bazi seyleri
İnanamıyorum daha fazla şey varki yazamadım. Çok iyi davranıyor herşeyi çok iyi ama ben eskisi gibi değilim ona.
Devam ettiriyorum bana sen bi garipsin diyor sürekli ne yapıcağımı da bilmiyorum ya unutup eskisi gibi olmalıyım ya da bırakmalıyım ama o kadar emek o kadar sene kafam o kadar karışık ki yaptıkları hiç normal değil değilmi sizce de
sen eskisi gibi değilsen bir önemi var mı onun çok iyi olmasının? tatlım bu sizin ilişkiniz. onun ve senin. her şey karşılıklı olmalı biliyorsun. işler ciddiye bindiği vakit ona böyle hissettiğini nasıl açıklayacaksın?
Yani kafam çok karışık biliyorum haklısınız. Bu durumu on anlatıp br süre ara verelim arkadaş kalalım mı demeliyim acaba
arkadaş kalma kısmını bilemem ancak bunları ona kesinlikle anlat. ara vermek, belki yeni bir başlangıç belki de bir sona hazırlık olur sizin için. arkadaş iken kafanı karıştıracağını düşünmüyorsan kalın tabii, ona bir şey diyemem.
Evet anlatmalıyım. Bizi bu duruma sokan o. O yaptı ama psikolojim olarak ben çok kötüyüm
Bunu söylüyorum ama pek önemsemiyor
önemsememesi dahi başlı başına bir sorun.. hiçbir şey senden daha önemli değil. bunun bilincinde ol ve hep buna göre kararlar ver. iki gün sonra gidip gitmeyeceği garanti bile olmayan birisi için zarif ruhunu sakın incitme ve yıpratma.
Evet garanti değil bir kere konusunca açınca bu konuyu yine aynı şeyi yaşıycaz gibi hissediyorum dedi sonra özür diledi. Biliyorum iş stesi falan da yaşıyor ama yine de üzülüyorum dediklerine.
Yanımda olmamamasını son zamanlarda Sebebsizce ettiği hakaretleri hatırlatınca da Kendimden nefret ettim İnan yanında olabilirdim ama oldu şimdi kendimi asıyım napıyım falan diyordu
hepimizin hayatında stres ve zorluklar oluyor. bunlar birer kılıf olamaz. kendimi asayım napayım falan da hep manipülasyon bana kalırsa. en doğrusu yine en başta dediğimiz gibi, konuşmak. çünkü şöyle de düşün, bunu dahi konuşamıyorsanız gelecekte onun düşündüğü gibi evlilik vesaire konularında nasıl anlaşacaksınız? iletişim balım, iletişim lazım. seni manipüle edip kandırmasına izin verme. kurban rolünü oynamanın bir anlamı yok. kocaman insanlar olmuşsunuz. kaçmayı, sineye çekmeyi bırakıp insan gibi konuşabilmesi lazım.
Bırak gitmeseydi başta affediyorsan da döndüğüne pişman edicek kadar pişman et
Nasıl pişman etmeliyim
Duygularla oynanması hoş geliyor kulağa sanki, önce kendi duygularını yok etmelisin ama sonra pişman olursun çünkü önce alıştır inandır sonra git istersen aldat gözlerinin önünde unutamaz aklından çıkmaz o an her gece gelir aklına
Ya o benden vazgeçti biliyorum ama aldatmayı yapamam 5 yıl oldu o kadar emek verdik ama gidebilirim
Ama bırakanda bize bunları yaşatan da o
Sonuç?
Kafam çok karışık
Sen karıştırıyorsun ne istediğine odaklan
Ya onu seviyorum ama böyle yapıp gelince bi güvensizlik oluştu şu an tek ben varım gibi davranıyor gitmiycek gibi.
Sen bilirsin üzülen sen olursun sadece