birbirinizi ciplak görmek kadar dogal bir sey yok. ama bizim ülkenin sosyolojik yapisini göz önünde bulundurursak firsattan istifade etmek istiyor. madem öyle niye görücü usulü ile, tamam görücü usulü olunca kukusunu göremezsin diye bir kural yok ama, ülkenin zihnini kullanmada beceri eksikligi hizla yol almakta, demek istedigim net'te tanistigin bir kizla sevgili oldugumda iliski herseye acik, sevissem sevismesem farketmiyor, bir sekilde kizi ciplak görüyorum vey dokunuyorum ama görücülügün sonu sevismeye veya ciplakliga gitmiyor, hedef herhalde evlilik. burada görücülükten cikarilacak anlam kukuyu görücü olamk degil, ben insan ariyorum ve evlenip aile kurmak istiyorum fikridir! o yüzden memeler iri mi ufak mi. kukusu söyle mi böyle mi diye bakmami gerektirecek birsey yok. burada felsefi bi sorun var. cocuk istediginde hakli olabilir ama cikis noktasi önemli. sen bu kisinin karakterinde ve kisiliginde güven uyandiran birsey hissediyor musun? de ki sen bununla parkta yürürüken tanistin sevdin, senin icinn ayni adami ifade eder miydi? bence olaya öyle bak. aslinda cocugu da garipsememek lazim. ülkenin hali bu (yalniz bu yazdiklarimille de hemen göreyim diye diretiyorsa, yoksa ileride öyle veya böyle görecegim nasilsa sabrederim gibi bir durumdaysa bu cinsel sapkinlik falan degil, hos diretse de degil ama dedigi gibi cikis noktasi önemli)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu soru trolmü gerçekmi anlamadım ama evlilik öncesi çoğu kız heryerini sevgililerinin hepsine gösteriyor ve seks yapıyorlar ona kimse bir şey demezde görücü usulü tanışınca heryerini görmek isteyince niye bu kadar strese giriyorsunuz anlamadım evlendikten sonra daha istekli olacaksa seni aldatmayacaksa sana hep iyi davranacaksa bence heryerini göster ama birşart koy sende onun heryerini göreceksin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe o? Siz evliliği, sevgililiği, aşkı, sevdayı ne sandınız ki? Her şey karşılıklıdır. Aşk var ise zaten her şey doğasında gelişir. Daha tanışma aşamasında her şey bitti de direk nasıl bu konuya gelmiş sayın beyfendi bunu da düşünüyorum tabii ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden görmek istiyor ki? Eksik bir yerin olduğunu mu düşünüyor. Görüşmeyi bitirmeden önce kendisini uyarın. Nasılsa evlendikten sonra bunu yapacağını söyleyin. Eğer şimdi bu konuda ısrar ederse bitirebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bitirmelisiniz tabii ki yani görücü usulü olsun veya olmasın, evlenmeden önce böyle bir şey uygun değil. Tamam belli sınırlarda yakınlaşmalar olabilir ama tamamen çıplak olarak görmek istemesi ve aranızdaki ilişkinin de güven üzerine henüz inşa edilmemesi ya da birlikte ciddi bir süre geçirmemiş olmamanızdan dolayı böyle bir şey henüz uygun değil. İşin dini boyutunu bir kenara bırakacak olursak bu şekilde bir yorum getirebiliriz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla Kanka arabamısın sen mk her seyini yaziyosun buraya kaskon falanda var mı kaput değişikliği arka far değişimi falan kim napsın senin 90 60 90 fizigini anlamadım ki mk gdolu meyveler gibi pazarliyosunuz kendinizi biraz sayginiz olsun kendinize
152 YorumlaGit işine ya Allah aşkına her yerini görücem diyen yok ben kendimi nasıl KS üyelere sunarım demişsin pazarcı abiler gibi satış yapıyor sanki tövbe tövbe bizene senin fiziginden az kendinize saygınız olsun işte senin gibiler yüzünden biz kadınlara çoğu erkek cinsel obje gibi bakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyunu bilemeyeceğim de yazdığın ölçülerimiz aynı sayılır (kalçam 100) ama ben öyle giyinmiyorum tabi. Fizik faktörünü anladığımı hesaba katarsak benzer durumlarda olsak ben ona mesafeli olurdum. Çünkü görücü usulünde işler o şekile yürümez ve normal bir ilişki için elinin altında birçok seçeneğin vardır. Hem 'Zaten göreceğim' ne demek ya ne s*lakça bir argüman. Bana niyeti bozmuş gibi geldi.
21 Yorumla- +1 yıl
Hmmmm
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ya bi ara bi fetva vardı geçen yıl sanırım görücü usulünde kişiler birbirlerinin mahrem yerlerine fikir amaçlı bakabilir diye yanlış hatırlamıyorsam ben itibar etmedim kanka bence sen de etme :)
520 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha her konuda da mı bug bulma çabası olur arkadaşım ya? 😅😂 Bakim mi?
- +1 yıl
@DanseAvecLaVie yine de bakabilirsin bence görseli buldum 😁
- +1 yıl
Bakmaktan onu kastetmemiştim, bi ara sosyal medyada denk gelmiştim, geği yapılmıştı. Komik geliyor sadece. Yapacaksan yap, bug arayışına girme, yapmayacaksan da karşındakinin ağzını bi güzel kapat. Al işte bu sana karşındakini tanıma fırsatı, işine gelmiyorsa yol ver. 🤷🏽♀️😅
- +1 yıl
Sorun değil, komik geliyo sadece. Bi bakim evleniriz belki? Yok evlenmeyelim, arayış is loading…dur seninkilere de bir bakayım. 😅😂🤣
- +1 yıl
Mahremden anladığınız müstehcen yer mi sanıyorsunuz sadece? Kadının saçı da mahremidir. Yani kadın kapalı biri ise adam bu kadının saçı nasıl, kulakları kepçe kulak mı değil mi öğrenmek isteyebilir. Bu yüzden mahrem yeri olan saçını açması için ricada bulunabilir demiş. Fakat ben diyanetin verdiği her fetvaya inanmadığım için hadislerden yola gitmeyi daha doğru buluyorum.
+1 yılSadece yüzün ve ellerin açık olucak. Yüzünü görmesi lazım tabi. Asıl yüzü beğenir kalp. Ellerde vücut güzelliği hakkında fikir verir. Yeterli. O adamın biraz uçkurunun ayarı kaçmış. Allah yardım etsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulünde bu tarz muhabbetler olmaz. Evlilik birliği hızlı kurulsun , adaplı kurulsun diye var bu. Tinder muhabbetine çevirmiş seviyesiz herif
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@derdo35 bana ne oğlum?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣 öyle dediyse bu adam eninde sonunda kesin görür 🤣
414 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka demi
- +1 yıl
🤣🤣 oldu olası birde xpere soksun değişeni vurugu kırığı var mı diye 😂 bunlar önemli şeyler 😂
- +1 yıl
Olabilir büyüme küçülme değişim olabilir 😂😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
her şey olabilir 😂
- +1 yıl
Evet,😂 sende var mı peki
- +1 yıl
Ne var mı
- +1 yıl
Değişen büyüyen vs 😂😂
- +1 yıl
Ben iki çocuk annesi olduğuma göre bu karagrafiye girmiyorum maalsef
- +1 yıl
Neden anne olunca bunlar olmuyor mu?😂😂
- +1 yıl
Çocuklar uyudu. Galiba
- +1 yıl
Uyudunuz mu
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılböyle trol sorulara trol cevaplar verince hem ceza yiyoruz hemde exp düşüyor göster ama elletme o zaman ne diyelim artık böyle mi tanışılıyor takip edemiyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kurtar kendini. Bu nasıl laf böyle sen araba mısın?
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bişey hiç bir yerini göremez, yüzünü görmek yetmiyor mu kendisine bu ne saçmalık, afedersin de mal mı bakıyor kendine
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklı neredeymiş arkadaşın? Onun fikri de zikri de yanlış bence öyle dediğin gibi bir cümle kurduysa bence biraz daha düşün. 🙄🤔
10 Yorumla
+1 yılEninde sonunda gorucek ama her şey garanti olduktan sonra öyle daha evlenme konusu geçmeden gösterilir mı ayrıl boş ver
10 YorumlaEvet fikir verecek kadar bakabilir çıplak değil tâbi elbiseyle
28 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir elbise ile
- +1 yıl
Ona sorarsak yandık
- +1 yıl
Evet olabilir ama normal giyimle de anlaşılmaz
- +1 yıl
Görebilmek için her yeri ya iç giyim ya da çıplak olmak lazım da işte bu da mümkün değil
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevişmek için ikna etmeye mi çalışıyor? Evlenmeden önce vücudunu görmeliyim mi diyor? Terbiyesizlik yapmasın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince zaten görecek her yerini merak etme. İçini dışını içinin pembeliğine kadar kırmızılığına kadar.
00 Yorumla
+1 yılHayır değil benim fikrim hemen bitir seni yuzunlu konusmanlansmaimiyetinle değilde vucudunlami sevecek kapıyı suratinancarp bir daha gorusme
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçma şey olur mu ya tabiki bitir ne olacağı belli değil belli olsa bile olmaması gerekir. Spik bildiğin 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarpuz seçer gibi :D ne güzel nude isteme yöntemi lan dbdbdbdnddbdgd beğenmezse ne olacak? Ben bunu zikmem ahahahahaha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü tanışınca her yerini görecem derken seninle beraber olmak ister amacı o sanırım bence uzak dur ayrıl
00 Yorumla
+1 yıldaha bide soruyomusun bunu derhal defolsun gitsin kapıyı görmesi yeterli onun başka bişey görmesine gerek yok
00 YorumlaBu anlattıkların gercekse görücü üsülü evlenme ihitmalin milyarda 1 yani ya soru trol ya da söylediklerin
00 Yorumla
+1 yılKişiden derhal uzaklaşın. Her yerini göreceğim nedir daha görücü usulünden. Kendisi seç beğen alıyor herhalde. Kapıyı gösterin, kapıyı görsün.
00 Yorumla
+1 yılYok harun abi. Görücü usulünde böyle şeyler konuşulmaz. Zaten sen niye erkekle görüşüyorsun ki abi?
00 Yorumla
+1 yıl🤭😂 yok daha neler, merak ettikleri sorulur da her yerini görmek demek nişan öncesi ilişkiye girmek demek olabilir
00 YorumlaBu ne görüçü usulu herşeyi kabıllenmek degilmi ya en son görüçüge kalmiş... Ne bu kaporta saglammi diye bakıyor araba aliyor sanki 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Ee evlenmek için tanistiysaniz ve evlenirseniz eğer çocuğun tezi doğru sonuç olarak sonunda birbirinizin her yerini goreceksiniz
00 Yorumla
+1 yılBen bayan olsam böyle gorucude olsa normal tanısmada olsa böyle öküz gibi konuşan bı adamın yüzünü dahi görmek istemem bi daha.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmmm istersen bazı şeyleri konuşabiliriz
+1 yılBunu ne niyetle söyledi. Yani açık konu konuşurken mi dedi yoksa pat diye mi söyledi şayet pat diye söylediyse saygisizliktan başka brisey değil konu arasında benzer bir şey konuşurken söylediyse normal
12 Yorumla
Soran+1 yılKonu arasında söyledi
- +1 yıl
Benzer konu açılmışsa söylemesi normal
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Hayır arkadaş konuyu yanlış anlamış bence yolun başındayken geri dön adamın niyeti belli
10 YorumlaDetayın ve sorun alakasız. Kafa mı buluyorsun?
10 Yorumla
+1 yılHer yerine bakacam ne lan? İkinci el araç mı bu?
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 oldu olası birde xpere soksun değişeni vurugu kırığı var mı diye bunlar önemli şeyler 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEnini sonunu beklesin, o ne öyle yangından mal kaçırır gibi...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Baştan sapık görücü usulünün bir edebi adabı vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz görücü usulü diye başlayıp başka bir usulden devam etmeye niyetlendiniz herhalde. Adam sapık. Bu kafayla evlenmez bu. Evlenmesin zaten. Böyleleri çoğalmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Vücudun iyi olunca seni test sürüşü yapmadan bırakmaz gibime geliyor hazırlıklı ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSapik bu be... goruscu usulu bunu buldularsa sana bence bu cocugu onerenlerle bile irtibati kes
00 Yorumla Hayır doğru değil ve sende zorunda değilsin. Af edersin hödük defolsun gitsin
00 YorumlaBu ksar bı başka ksar kahvaltıda yiyen yaşar tostun içinden tasarrrr 😂
00 Yorumla
+1 yılSabah ereksiyonu geçiren, kız kılığına girmiş ergen erkek tayfası seniii
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük fantezi kuruyorsun, çok ateşli gacısın
00 Yorumla
+1 yılBitir azmis bu niye görücü usulü biriyle görüştüğü belli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kandırmaya çalışıyor seni abazanın teki bu sal gitsin
03 Yorumla- +1 yıl
Abla memlekette bı sen abaza değilsin valla heryerde abaza dion 🤣🤣
- +1 yıl
Alınma dediğime ama böyle yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış çok ayıp öyle denmez yine de. Zaten erkek dudaktan, kaştan, tenden anlar kızı. Ben anlıyorum. Öyle denmez ama çok ayıp, yine de sen bir daha gözden geçir bu ilişkiyi. Ben senin yerinde olsam bitirmiştim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. güzel kardeşim bitir görüşmeyi öyle bir söylem olamaz nasıl akıl o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saçma bi soru yani ne anlayıp ne çıkarmamız gerekiyor burdan? Kendini ifade etmeyi öğren önce daha sonra soru sor buraya. Birde güncellemelerinden troll olduğun belli zaten
00 Yorumla
+1 yılBen ilkkez böyle bi görücü uslü gördüm bu nasıl bi usülse artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok ya bu soru troll ya da adam seni kekliyor
00 YorumlaSeninki görücü usulu değil verici usulü yalnız uqhwshhdh
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alaka laa kafaya bak. Bide sey deseymis - "Dogarken ciplaktin hic kimse elbiseyle dogmuyor ne var ciplak gorsem, dunya ya da oyle geldin" falan...
00 Yorumla
+1 yılHayır o işler öyle falan değil o kişi biraz abaza bir tip usulsüz ve görgüsüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonuç olarak evet görecek de biraz han. zo herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav bende evlilikte anal seks yapmak istiyorum nasıl soracam bilmiyorum, anal yapmayan kıza selam bile vermek istemiyorum da
06 Yorumla
Soran+1 yılBana söyledi kabul ettim ve zevk alıyorum çok ilginç
Cevap sahibi+1 yılanal yaptın mı onla :D iyimişş, darısı benim başıma o halde, hayalimdeki analcı kız nerdesinnn <3
Soran+1 yılYapmadım ama bana attığı mesajı okuyunca kabarıyorum
Cevap sahibi+1 yılkabaran kız tam evlenisi, bazı kızların seksle alakası yok, hormonları bozuk sen yine sağlıklı istekli bişeysin
Soran+1 yılO takım elbise ile fotoğraf atıyor. Gömleğini açmak istiyorum, onu soymak istiyorum hep pantalonuna özel yerine bakıyorum ve hayal ediyorum
Cevap sahibi+1 yılistekli kedii :D
+1 yılNe sacma.. nikah dışında kadının kadina eekegin erkege bile mahremiyeti var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sorman için beyin sarsintisi geçiriyor olman lazım kızım adam sapık neyini anlamadın bırak ya böylelerini
10 Yorumla
+1 yılSen var ya sennn çok fenasın sana böyle bir şey diyebilme cesaretini nasıl gösterebilmiş bakalım bunu da konuşmak lazım herkes erkeği suçlamış da
21 Yorumla- +1 yıl
İyide ne farkeder. burada kız haklı çıksa ne çıkmasa ne. Zaten gizli profil yapmış. niye yalan soylesin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYazdıklarını zaten görüyor, Görmek istediği senin gizlediklerin. Orayı görerek ne yapacağı belli.
Sende anla artık görünce ne yapacağını.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşmek mi halen mi😀😀😀
Nesin sen.
Para karşılığı yatan bir beden işçisi mi
Kim tanıştırdı sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ölçülere sahip bir kadın olupta görücü usulü tanışmakta ne bileyim 🙄🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik garantili olsun istiyorum. Bu yüzden görücü usulü
Cevap sahibi+1 yılYaw hee 🙄🙄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok şey istemişki daha şimdiden, red cevabı alınca öyle demiş gibi🤷♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılBana güvenmiyor musun diyor şimdide..
Cevap sahibi+1 yılhee olur diyeydin..😀adam demek zor duruyor yazdığına göre fiziğin dayanılmaz😀
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne