Hangi özelliği öne çıkar
ekonomik gücü
Fiziksel unsurları
Zekası
Empati yeteneği
Masumluğu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi özelliği öne çıkar
İnsanları renk olarak gör, kendi tonunu fark ettiğin zaman, gerisi sana inecektir
gerisi zihnini bulandırmaktan başka işe yaramaz
Hepsinden önemlisi orijinal ol,
Her aklına geleni konuşma, abartmadan gizemli ve ulaşılılabilir ol, gerisi gelir
Kim ne derse desin para baba yok şu yok buymuş işin sonu paraya bakılıyor paran yoksa o kadar adamsın kimse lafı eveleyip gevelemesin nelerini görüyoruz evlat olsa sevilmez maymundan 2 dk önce dogmuş adam best of modeli koluna takıyor 😂
Cevap
12Cevap
İnsan olması ve sakin böyle gerçekten adam gibi bir adam olması o kadar çekici ki
Parası tabi ki
Zengin olması yakışıklı olması zekası ve tabiki romantik olması kızlar buna bayılır
Altına son model Ferrariyi çekip geldin mi bak bakalım tipini önemseyen var mı 😁😁
Para nin miktarı, evi var mi merkeze yakın yeni genis bir ev , modellik bir araba sabit yüksek bir maaş bankada çok para ve altin gerisi bos
paran varsa kendina cok iyi bakarsın ve kaliteli şekilli kıyafet ve araban varsa zaten kızın dibi düşer
Zeka tek atar hepsine ama karizma da zekayı yer
Zekası ve empati yeteneği bunlar en önemlisi bana göre.
Yakışıklılık tip çok önemli ya
Kas felan
Çok kaslı sevmiyorum da göbek ve yağ tulumu olmaması gerekiyor
Alla alla Eski sevgilimde tuhaf bir şekilde göbekli seviyordu.
Çok ilginç
@Kafkas001 nasıl ki beni görmeden konuşmuyor, beğenirse muhabbete devam ediyorsa erkek, bende beğenirsem devam ediyorum, karakterini önemsiyorum. 140 kilo adamın mükemmel olması ya da tonla parası beni ilgilendirmiyor
@Kafkas001 aynen öyle. Çok yakışıklı diye bana kötü davranan bir adamla da çıkmayacağıma göre sorun kalmadı
Zekası, kültürlü olması ve kaliteli duruşu…
Her topalin bı kör alıcısı oluyo müdür.
Karizmatik duruşu
Karizmatik duruşa nasıl sahip olunabilir peki
Özgüvenli dik duruşu kılığı kıyafeti ortama giriş hali vs
Zekâ
Paraaaa
Giyim ve fizik
Zekası kesinlikle
Karakteri
Saltanatçı ve Militarist olması
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?