Bu iş olur mu sizce?

Ailem nişanlımı kesinlikle istemiyor. Nedenleri ise şunlar

Ailem onu yemeğe davet ettiğinde eli boş gelmesi

Benim ve ailemin yanına gelirken sürekli eşofmanla gelmesi

Özel günlerde bana hiçbir şey almayışı

Nişanda incecik tel gibi kolye taktılar saat yüzük küpe saat zaten altın değil. Kolye yüzük küpe toplam 3500 tl. O an durumları yoktu hala da yok bana bunu takmışlardı

Ailemde bu takılandan çok rahatsız oldu sana nişanda böyle takılıyorsa düğünde ne takarlar dedi. Ve içleri rahat etmedi bu durumda babam ailesiyle takı işini konuştu kızıma düğünde 10 bilezik takılmasını isterim bir baba olarak kendim için istemiyorum bunu onlara kalacak onların geleceği için dedi. Onlar da biz o kadarını yapamayız. O zaman bilezikleri biz alacaksak bütün evin eşyasını siz alın diye diretmeye başladılar. Babamda öyle şey mi olur bu ne yaa dedi. Neyse aradan birkaç ay geçti sakinledi iki tarafta biz erkek tarafının bohçasını götürecektik onun ailesinin durumu da o an bizi karşılamaya pek elverişli değildi. Ve ailem onları gelmek için aradığında sizi ağırlayacak durumumuz yok dedi kusura bakmayın dedi babam bu laf üstüne bir daha asla ailesiyle bir araya gelmem bitti dedi. Artık ne onun ailesi ne de benim ailem istiyor bu işin olmasını. Bizde gizli saklı konuşmaya görüşmeye devam ediyoruz kimsenin haberi olmadan.

Bu iş olur mu sizce?