Okursanız anlarsınız nasıl belirsiz dengesiz biri olduğunu. Yüzünefe söylğyorum ve artik sondu bu konusma. Bundan sonra ister dursun ister durmasın. sizce o kadar yazdim yine mi anlamiyor?
Bir gün var olup diğer gün olmamış gibi davranan erkeğe yazdıklarım nasıl?
Sana yaşananı söylüyorum. Çocuk telefona bildirim gelince şöyle bir baktı, sonra yazmaya devam ettiğini görünce bekledi, sonra baktı ki hala yazıyorsun saldı. Sonra yazdıkların bitince de çok uzun olduğu için göz gezdirdi sadece ve hayatına kaldığı yerden hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Bu arada çok gereksiz ve haldır huldur bir konuşma olmuş, Tek cümleyle anlatılacak şeyi kelimelerin yerlerini değiştirerek roman haline getirmişsin :D Çok güzel bir tespitin var ama yazının içinde. Çocuk böyle biri değil, sana karşı böyle...
Sana tek bir tavsiye vereceğim onu da yapmazsan kendine asla saygı duymadan yaşa. Bu tarz köpeklere uzun uzun mesajlar yazıp kendini küçük düşürme. Köpek cinsini seni görebileceği her yerden engelle ve def et. Senin değerini bilmeyenle devam ediyorsan “evet benim değerim yok ve bana değersizliğimi hissettirmeye devam edebilirsin” mesajını verirsin.
Alt mesajını alan köpek de bu hareketlerine devam eder. Şimdi kararını ver değerli misin değil misin… Ona göre davran.
"Ben valla artık gerçekten ne bileyim." mesajında bıktığını, yorulduğunu, artık uğraşmayacağını söylemelisin. Yarım bıraktıkça "Ben bilmem, sen bilirsin." dedikçe daha kötülerini yaşamaya mahkûm edileceksin. Sen bilirsin deme işte. O bilmesin, sen bil.
Böyle kanser ilişkiler içinde gerçek sevginin varlığından uzaklaşıyorsunuz. Sen bunu hak etmiyorsun. Kimse böyle bir şeyi hak etmez.
Seni de çok güzel bir aşk bekliyor. Ama önce bu yanlıştan kurtul.
Bencil bir insan var karşında seni hiçbir türlü anlayamayacak şu yaptığın kaybetmek istemiyorsan çabala serzenişleri çık hayatından git belirsizlik varsa ortada 😒kendisi gibi biri olsan inan yanından geçmez bırakın böyle tipleri
Şahsen ben erkek olsam arkama bile bakmadan kaçardim😂 bune böyle be işte kadınların en büyük hatası aklına geleni yazıp söylemek yazdıklarının hepsi birbirinin aynısı laf kalabalığına gerek yok yazmadan önce 1 değil 2 kere düşün ama mantıklı düşün bukadar şey yazıp erketen dengeli olmasını beklemek önce susar saygıdan sonra dayanamaz yeter der ondan sonrada dengesiz tutarsız dersin kendin yapıyorsun kızım kendin tartışma iki kişiliktir sana tavsiyem hatayı biraz kendinde ara mantıklı düşünunce göreceksin böyle yaptığın sürece hiç bir erkekle bağ kuramazsin
Destan yazmaya üşenmedin mi? Şunu anlamamak için ısrar ediyorsunuz ama artık anlayın, siz dünyanın en süper laf sokmalı, farkına vardırmalı mesajını atsanızda bunlar bunu an la ma ya cak! O yüzden özlü sözlerden vazgeçip sizin kıymetinizi bilmeyenle muhatap olmayacaksın. Kendime saygım yok mesajları bunlar. Bu kafayla çok üzerler sizi
Kumaş bu kadar çocuktaki.. listesi belliki kabarık bu çocuğun. senin hakaretlere varan sert bir üslubun olmasa da yazdıkların çok uzun.. gerek yok.. beyinleri bu kadar derin şeyleri almiyo erkeklerin.. saklambaç oynuyo seninle işte çocuk gibi çocuk karşındaki.. bir ay başka kızlara yaziyo.. bir ay sonra burnu kızlardan sürtünce seni hatırlayıp tekrar yaziyo sonra tekrar pırrr kayboluyo..
Gelelim asil konuya. Evet simdiki erkekler geneli boyle ve kizlarda bunu gizemli mi buluyor anlamiyorum kapilip gidiyor. Halbuki cocuk bos, dengesiz biri. Sen iyi yapmissin, saglamda laf sokmussun ne hali varsa gorsun. Sen gec kalmadan gerekeni yapmissin tebrikler.
Bu tip insanlara enerji vampirleri diyorum ben. İnsanın tüm enerjisini çeker alır bitkin ruhsuz kimseye güveni olmayan birine dönüştürür insanı. O yüzden tek yol uzak durmak. Hiç muhatap olmamak. Aranızdaki ilişki hangi düzeyde nasıl bilmiyorum ama yapabiliyorsan eğer uzak uzak kesinlikle uzak dur.
Erkekler böyle uzun mesajlardan anlamaz aşko. Onların anladığı dilde konuşmak istiyorsan ortadan kaybolup geri geldiğinde seni bulamaması lazım. O zaman anlamaya çalışır, ısrarcı olur.
Bu kadar dil dökmeye ne gerek var anlamış değilim. Umursamayanı umursamam yol veririm biter ne bu şimdi yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir tane uzak mesafe ilişkim vardı baya uzun sürdü buluştuk vs kaç defa bende ona çok çektirdim. En son benden ayrıldı ama iyi ki de çektirdim, pişman değilim. Hatta şu an oda burada üye. 🤣 çocuk iyi yapıyor doğru yolda devam bence :))
Niye cevap vermediği halde yazıp duruyorsun. birkac kelime yaz cevap vermezse yazma o yazsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
böyle kişiler insanı enerjisini yiyor bide böyle yazıncada naptım ben tamam düzeltcem kendimi deyip aynı tas aynı hamam devam etmesi olan üzülen yine sen üzülüyor kendi kendine kuruyorsun neden yazmıyor aramıyor diye
kank belirsiz ya belirsizlik adamı ölmeden mezara sokuyo biz neyiz böyle biz niye konusuyoruz biye konusmuyoruz bi konusuyoruz aynı yataga giriyoruz bi konusmuyoruz komple 1 ay ne o yaziyor ne ben bune böyle ya biz ne arkadas kalabiliyoruz ne ciddi bisey oluyor ne yatak iliskisi HİCBİSEY OLMUYOR
Aynen şu an ağlayarak günlüğüne bunları yaziyor hshsgsgsg birini bu kadar onemsemeyin ya bana boyleysen etrafına nasilsin sana baskasi tahammul edemez falan aşırı komik sanane onun hayatından sen kendi hayatina bak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu bana tanıdık geldi, köy g*tüne tekmeyi gitsin bacım. Olan Senin psikolojine olur
Bu tipler ne istediğini söyler ne de istemediğini. İki yakaları bi araya gelmesin
Bu kadar yazman bile hata cevap dahi vermemiş galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin geneli sıkıntılı bunu bilerek hareket etmek lazım. Fazla gözünde büyütmeyeceksin. Her sözlerine inansaydıııık üzüntüden kanser olmuştuk. Hep kurusıkı atıyorlar, icraat sıffır sıffır
Birine bu kadar yazacak duruma geliyorsanız, yazmayın. Emin olun istediği kişi siz değilsiniz. Boşluk anında yanına uğradığı kişi olmanın ötesine geçilemez bu ilişkide. Sonlandırın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
adamın umrunda değil erkeklere şöyle şeyler yazmayın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu arkadaşın adı Furkan mı tanıdık birine benziyor 😅
Destan yazmışsın ama klasik sözler yapmam dediğin ne varsa hepsini yapacağız belliki seni umursamıyor kendini ağırdan almayı dene seni istemeyeni sen neden istiyorsun ki
Kurduğun cümleler yanlış. Senin için söylüyorum diyip, demediğini bırakmıyorsun. Çok saçma.. Düzgünce anlaşamadık olmadı diyip bitirmek çok mu zor? Niye çirkefleşiyorsunuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Askm okumaz o canım bunları erkekler nankör aldat gıtsn