Evlenme kararı verdiğim erkek bana ezici davranıyor, üstten?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenme sakın hayatını karartırsın üstünlük taslayıp ipleri eline almaya çalışıyor hayatına sıçar ayrıl gitsin
Evet bence de yani hep onun dediği olacak di mi?
Sana böyle yapan bir insanla evlenmemelisin. Ne bekliyorsun bu insandan? Ayrıl gitsin
Bilmiyorum neden
Senin sorunların var herhalde ezik bir karaktersin ve psikolojik sorunların da olabilir. Biraz güçlü dur. Ya da burada insanlarla dalga geçiyorsun da soru da sorduğunu gerçekten yapacak insanlar var dalga geçiyorsan uzatma benimle
Evet pasifim ailemden kurtulmak istiyorum
Kendini başka kötü bir yere atarak hiçbir şeyden kurtulamazsın.
Of o benim elime düşse var ya sabah akşam döverdim birey. Yumusak kizlarin eline düşüyorlar da hayatta zorluk yasamiyolar
Bunu neden yapıyor
Çünkü seni baski altina alarak ozguvenini kaybetmene ve onun isteklerinin yapilmasina yol açıyor. Sana saygisi yok. Birazcık aklin varsa taviz verme duruş koy
Evet di mi ya yani sebebi ne bilmediğim için
Sebebi kendi isteklerini yaptirmak iste. Benim sevgilim öyle yapsa döverdim
Bilmiyorum ben ailemden kurtulmak istiyorum o da farkında.
Denize düştün diye yilana sarılma
evlilik kararı almanız onda bir baskı yaratmış olabilir
Bunu isteyen o?
ozman aba altından sopa gösteriyor ileriye dönüp erkekliğin baskın karakterliğine şartlanan bir potansiyel diyelim yanlış mı yanlış ama rahatszlıgını sımdıden dıle getırmelısınız bu durumu çözmemeniz ileride sizi mutsuzluk ile baş başa bırakabilir
Neden sopa gösteriyoki ne yaptım
bişey yaptığınızdan veya hatalı oldugunuzdan dolayı değil bazı insanlar bu sendromlara girebiliyor ne yazık ki kendisinin bir ağırlığı olsun düşüncesi ile hareket ediyor olabilir veya çevre faktöründen etkilenip size öyle kötü davranıyor da olabilir
Çevre daktörü derken aramızı yapmak isteyen annesiydi?
Faktör*
yani şunu söyleyim çevresinde ki evlilikler varsa etkilenip göreceği baskın karakterli ötür faktörler eş adayınız kaç yaşında?
32
enterasan tam anlamıyla bir insanın tam kimliğinin belirgin olduğu bir yaş seviyesi bir anda davranış değişikliği göstermesi çok tuhaf umarım çözersiniz bu durumu
Bilmiyorum sanki eziyor
aranızda çok yaş farkı var mı?
Evet
evliliği bir daha düşün derim...
Evleneceğim başka çarem yokki
anladığım kadarıyla yaşın genç nasıl böyle düşünürsün tabi ki senin kararındır ama bu düşünce ile hareket etmen seni mutsuz eder
üstünlük kurma ego tatmini baskınlık, ipleri eline almak istiyor olabilir
Evet yani ilişkide onun sözü geçsin diye mi?
net cevabı verebilecek tek kişi o ama benim tahminim bu yönde veyahut biri laf söz etmiştir zoruna gidip öyle de davranmış olabilir
Eskim ona mı yazdı bunu yapmaz di mi ya
ex olarak bakmadım da örnek olarak ailesiyle tanistiysan belki ailesi bir şeyler demiştir
Annesi beni övüyor diğer kız arkadaşlarına çok net karşıydı hatta neden olabilir?
birden çok sebebi olabilir, bu konuyu onunla konuşup açıklamasını dinlesen yardimi dokunabilir hem sebebini de öğrenmiş olursun
Sanmıyorum sebebi yok
Beni eziyor işte
kendimden örnek vereyim çok zor anlar yaşadım tepki verebileceğim kimse yoktu gram alakası olmamasına rağmen flörtüme çıkışıyordum sanki o bir şey yapmış gibi bi nevi içimde birikenler ona patlıyordu belki öyle zor bir dönem yaşıyordur
her emrine amade ol diye özgüvenini zedelemeye çalışıyor
Bilerek yani di mi
tabi ki bilerek.
sen eğitim ya da güzellik olarak üstün müsün? Benim önerim böyle bir erkeğe güvenme.
Neden güvenmiyim hayır değilim
çünkü seninle evlenince sana iyi davranmama ihtimali var. insan sevdiği birini ezmez
Bilmiyorum ne yaparki
sen bana böyle davranamazsın de çok yumuşak durmuşsun. haddini bildir. baktın hala aynı bas tekmeyi
Evet yumuşak durduğumdan di mi
evet. çok dikkatli ol tabi sen bilirsin genel olarak ama büyük ihtimalle hayır çıkmaz bu tipten
Neden çıkmaz yani ezer. Ondan mı
alttaki yoruma annesi bizi tanıştırdı yazmışsın. annesi sen yumuşak sessiz bir tipsin diye seni seçmiş olabilir daha kolay ezebilmek için
Evet eziyolar da
Ama daha çok o seçmiş gibi çünkü bu durumdan memnun sadece aramızı yapan annesi
sen kaç yaşındasın
21
bak ben şimdiye kadarki tecrübelerime dayanarak söylüyorum 32 yaşında normal bir erkek gider kendi yaşıtı bir kadınla evlenir. aranızda çok yaş var 11 yaş. bak sen tecrübesizsin bunu anlamış o adam hem de yumuşak başlısın. bir erkek kendinden küçük bir kadınla ezebilmek, hizmetçi gibi kullanmak ve aldatabilmek için evlenir. zaten hareketleri de bunu onaylıyor. acil ayrıl ama çok acil
Ayrılamam yani aldatsa da
Ailesi çok varlıklı ve aile baskısından kurtulabilirim
neden
sen bilirsin
herkes için iyi olmuş o zaman
Neden kanka
lütfen şaka yapıyor ol. o aile sana ailenden daha çok baskı yapacak. bunu bil.
Neden daha çok baskı yapacak sebebi ne?
sesin çıkmasın boşanıp nafakayı cukkalama diye. ezik ezik otur evde diye.
Ben burada yaşamak istemiyorumki yurtdışında yaşamak istiyorum onun da bunu kabul edeceğinden eminim?
tamam. o zaman. görüşürüz. daha yazma bana.
Özür dilerim kusura bakmayın
ayrılma kararı ver sen de
Nasıl yani?
Evet?
Üstten derken ne demek istediğini tam anlamadım
Teşekkür ederim