İlişkide erkeğin 2 yaş küçük olması sorun olur mu?

(Kusura bakmayın biraz uzun ve detaylı oldu okursanız sevinirim) Ben üniversite öğrencisiyim 18 yaşındayım. Genelde kimseyle konuşmam. Ortalama üstü bir görünüşüm var ve hareketlerim olgun. Okulun 3. ayı bir kızın sürekli bana baktığını ve her fırsatta yanıma oturmaya çalıştığını fark ettim. Başlarda onunla hiç ilgilenmiyordum sadece yaptığım şeyi yapmaya devam ediyordum bir şey sorduğunda cevap veriyordum sadece. Bir gün okula girer girmez benim yanıma geldi ve utangaç şekilde güldü ve konuşma açmaya çalıştı. Çok uzun konuşamadık ve ben genelde ilgisiz davrandım. Whatshapp dan konuşmaya çalıştığımda genelde konular dersten öteye gidemedi. Benden ders konusunda yardım istiyor bende yardım ediyorum ve mesajlarıma emoji atıyor bazen kalp atıyor. Bu hareketlerine anlam veremedim ve kendisine direkt sormak istedim. Whatsapp dan bir konuşma ayarlamak istedim ama bana aramızda 2 yaş fark olduğu için "tamamdır hatırlat ama beni görürsen unutabilirim ablan yaşlı artık🥹" yazdı. Sonraki günlerde yine benden ders için yardım istedi. Bana bakarken gözlerini kaçırıyor genelde. Belkide konuşmak için erken davrandığım için reddetti bilmiyorum. Beni zeki biri olarak görüyor ve kendi ile ilgili yorum yapmamı istiyor. Sizce bu kızın amacı ne?

İlişkide erkeğin 2 yaş küçük olması sorun olur mu?