Güncellemeler
+1 yıl
İtiraz dilekçesi sonucunda Verdiği karar ilk kararı ile aynı değilse ne zaman serbest kalır bilen var mı
Nişanlım 4 gündür cezaevinde. Berber işini yapıyo. 18 yaşından küçük genç gelmiş tartışma yaratmış karşılıklı kavga çıkmış. İkisinde de ciddi bir şey yok. Şikayetçi olduğu için İçerde nişanlım. Dilekçe verdik. Sonuç ne zaman gelir ve sonrasında ne olur. Kabul edilirse nişanlım hemen çıkarmı? Lütfen bilenler yazsın çok çaresizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 haftada sonuç gelir ama işin içinde bişey olmasa girmesi imkansız
Nasıl bişey ben kavga olmuş diye öğrendim nişanlımla konuşmadım direk götürmüşler
Uyuşturucu olabilir diye düşünüyorum
Oyle hiç bişeyi yok çok şükür. Ama yaşı küçük 17 yaşındaymış
Yaşı farketmez ama kesinlikle bi iş var
İnşallah yoktur. Ben bu kadarını biliyorum.
Bişey soracağım. Eğer itirazı kabul edilirse ne zaman çıkar
Doğrudur ama maalesef bir durum var gibi
Hemen çıkar
Belki gözaltında kalması gerekiyordur. Bunda ciddi bişey yok.
Konuşalım mı biraz
Siciline işler mi abi
İllaki işler ama gbt de çıkmaz
Dışarı çıksın yeterki. Ne şerefsizler var onlar girsin. Küçük kavgayla içeriye girilmemesi lazım
Yani öyle tabi
Abi en fazla ne kadar içerde kalır bi bilgin varsa soyleyebilirmisin
Gülüm suçu bilmek lazım
Kesin kavga abi başka bişey yok dükkana gelmiş çocuk kavga çıkarmış ama yaşı sıkımtıymış abi
Yani itirazla çıkar
İnşallah inşallah avukat ta oyle demiş o zaman pazartesi günü belki çıkar inşallah
İnşallah kardeşim
Mahkeme ye çıkmasına gerek var mı ki abi biliyomusun
Mahkemeye çıkmış zaten tutuklanmış
Allah razı olsun. Heryere sordum kaç gündür de soruyorum abi o karanlıktayken ben burada gülemiym nerelere sorcğımı da bilemiyorum abi
Sakin ol çıkar eğer başka bişey yoksa sıkma canını
3 gün içinde nasıl mahkeme olmuş abi
Mahkemeye çıkmadan tutuklanmax mahkeme tutuklar sonra dava için dosya düzenlenir
Pazartesi salı günü çıkma ihtimali var yani abi değilmi
İtiraz edildiyse yarın bile var
Abi dava sonucunda en fazla ne kadar ceza alır ya da hiç almaz değilmi. Çünkü mahkemede pişman değilim dediği içinde tutuklanmıştır. Bu küçük bişey dava günü çıkar değilmi
Almaz içerde olması mantıksız
Bugün itiraz edildi cuma sonuçlancakmış abi
Süper cuma akşamı yanında
Abi bu arada avukat gibi bilgilerin var
Etrafım rahatsız insan dolu
İnşallah abi kardeşin gibi cevapladın hepsini sağolasın ama yakın değiliz nişanlımla kalplerimiz bir
Mecburen öğrendim diyorsun abi yani
Aynen öyle kardeşim
Abi ben buraya onu sormak için girdim. Çıksın direk sileceğim gerek yok yani abi
Anladım
sadece şikayet ile içeri girmez demekki agir yaralama var.
İkisindede bişey çocuk dışarda sapağlam abi
En fazla ne kadar içerde kalır?
içeri atilma olayı basit değil seninki sinirlendım vurdum pişman degilim demiştir onun dışarda olması seninkinin içerde olması normal degil.
Ama bugün itiraz dilekçesi verdi pişman olmasa vermezki
Peki ne olur sonuç dilekçe kabul olur mu kavgadan dolayı çok kalmaz içerde değil mi
aldigi cezaya göre değişir. reşit olmayan cocuga yaptıgı için cezasi artadabilir
Çocuk herkese uyuyormuş şikayet ediyormuş yani. Sağlığı yerinde hiç bişeyi yok yinede artarmı cezası ne kadar artar
Burada soracağına avukata danışsana
Avukat bunları dedi. Eğer başından geçen varsa bilgi verir diye sordum heryere soruyorum net bişy yok
Kardeş devlette işler yazışmalar o kadar hızlı sonuç vermez, bir dilekçe yazdınız diye hemen serbest kalmaz bu birincisi. Suçsuz olsa bile içerde çok bekleyen insan olur ikincisi. 18 yaşından küçük birini her ne kadar çocuk gibi davranmayıp terörist serseri gibi davransa da kanunen çocuk gözüken birini yaralamış bu nasıl suçsuzluk, illa ölmesi gerekmez, ölmedi ceza almasın diye bir şey olmaz , o yüzden mahkemeye çıkması gerekiyor boşuna bekleme dilekçe sonucunu 3. Kanuni olarak hakkını öğrenmek istersen her dilekçeye devlet kurumunun en geç 15 gün içinde cevap vermesi zorunludur. Cevap gelmediğinde 15. gün yeni bir dilekçe yazıp eski dilekçemede cevap verilmedi kelimesini önceki dilekçe tarihini yazarak yazmalısın. Mesela işte konu ile ilgili 15 aralıkta yazdığım dilekçeye de cevap gelmedi gibi
Ben sizin yerinizde olsam gururu bırakır çocuğun ailesinden çiçekle gidip özür diler şikayetini geri aldırmaya çalışırdım, o zaman işler saha hızlı çözülür. Yoksa onlar şikayetçi oldupu sürece mahkemeye çıkar ve ceza alır gibi duruyor
Bugün sonuçlanır deniliyor ama ben nilanlıyım ve uzağım sadece olanları öğreniyorum
Herkes hiç bir suçu yok aklı başına gelsin diye 1 hafta içerde kalması gerekiyormuş
Pazar günü 1 hafta olcak inşallah dedikleri gibi olursa pazartesi salarlar
İkisinde sağlığı çok iyi karşı taraf ne olursa olsun çekmiyo. Herkese uyuyormuş karşılık vereni şikayet ediyormuş. Yoksa nişanlım gerçekten karınca görse yolu değiştirir