Manita ne zamandır suşi yiyelim diyordu en sonunda bana gel ben sana yaparım dedim. Balıkçı mithat amcadan 2 kilo palamut alıp arasına lapa pilav doldurdum elimle.
Manita geldi heyecan , sevinç bir arada. 10 numara sofra hazırladım. Yaptığım suşileri görünce ‘ Allah uzun ömür versin , iğrenç ‘ falan dedi kapıyı çarpıp gitti.
Eee hani çiğ balıktı bu suşi 🥺 asıl mesele şu ; burada suçlu kim balık mı , mithat amca mı , manita mı?
Bir de allah gerçekten belamı verir mi? Vermesin çünkü hoş olmaz.
İyi akşamlar , kendinize iyi bakın ya da bakmayın beni bağlamaz.
Komple düşmüş belli 😂 neyse sende manita bol 2. ye yaparsın sende senin special saç kavurmanı 🤤 bak kesin sana evlenme teklifi eder heee o derece düşer
Gittim hepiciğine baktım fjfjg. Bu la birlikte 5 yerde kullanmışım 😄 Gayette samimiyiz hani h harfi ile 😄 En çok h kullandığım yorum bu oldu heralde hemi? Ajskdhkshakshjshskdh
Yooo kullanıyorum h olmadan nasıl Hıı diye dalga geçip tiye alcam insanları. Hadi gel isim şehir eşya oynayalım h ile 😄 Hemen sen yaz ben de yazıp yolluycam fkfkg. Kopya çekme ama oki.
ahahahahahahaha hayır öyle değil, ağır yağlı bir balık yaa "bana yağlı ve ağırsın mı demek istedi" 🤔diye düşünmüş olabilir kapıyı vurup iğrenç diye boşuna dememiş 🤣🤣