Zamanında hem benle hem o kızla konuştu ben de gittim sinirimden kıza yazdım, bu da bana mesajla ors dedi bizim aramızda aşk var dedi, aradan altı ay geçti bu çocuk beni aradı üzgün bir şekilde birbirimize destek olalım dedi , Simav sürecinde hep ben yanindaydim buluşmak da istedik arastik konuştuk ve gün geldi buluşmaya iki gün kala eski sevgilisi buna yazdı biz yine de buluştuk ve buna rağmen bana karaktersiz dedi hadsiz dedi sindiremiyorum yaptığını dedi , ben de o sevgilinin yeni mi aklına gelmiş sana mesaj atması dedim kim haklı sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen kesinlikle 14 15 yaşlarında olmalısın
Ne alaka ben mi suçluyum yani
Çok alaka,. Böyle bir tavır ve yaşananların yetişkin bir kadının yapmasına imkan yok. Ya da ergensin sen
Kusura bakmada o sınava hazırlanırken ben yanında oldum beni aradı ben o süreçte onunla konuştum biz tam buluşacağız eskisi buna mesaj attı sırf eskisi buna yazdı diye bana sırtını döndü kusura bakma da burada karaktersiz olan onlar
Aylarca hangi hareketim ergenceymis burada nankor olan o şahsın kendisi
Sensin
Burada gurursuz karaktersiz olan sensin.
Çünkü öyle bir şerfsize öyle bir adiiiii adama
Öyle bir olimpiyat evladına bu kadar emek verip fekarca davrandığın için karaalatersiz sensin. Senin karakterin olsaydı böyle adamlarla muhatap olmazdin
Senin yasadiklarin yaptıkların o kızla muhatap olman bile ergence çocukça, basitçe
Ben karaktersizsem o hayli hayli karaktersiz kusura bakmasın da ben yanında oldum aylarca , madem o kız seviyordu o yanında olsaydı çocuğun, niye yanında olmamış Allaha havale ediyorum ya pişman olsun
Pişman olan sensin
Kullanılmışlik hissi
Zamanını yemislik hissi
Ortada. kalmislik
Hepsini sen yaşadın.
Akillanirsinda bir daha böyle yavvvsaaklara fırsat verip zaman harcamazsin umarim
Sinirden elli sms attım resmen ona ya
Ya resmen bana beni yanlış anlama artık dedi halbuki seks bile yaptık neyini yanlış anlamayayim yaaa
Arkadaşım Adam resmen seni kullandı kullandı kullandı bir cinsel obje gibi her şeyi yaptı En sonunda da aslına döndü kazıklandın kandırıldığın böyle bir karaktersiz adama aldandın olayın özeti bu Sen daha ne yapmaya çalışıyorsun ya gidip eski sevgilisiyle görüşmeler kendini ifade etmeye çalışmalar saçma sapan şeyler yapıp duruyorsun yaptığın hiçbir şey mantıklı değil farkında mısın mantıklı değil kendini rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsun şu an
Ya sen olayı bule anlamadın ki bu eski sevgili ile görüşme olayı önceden oldu ve o bu olaydan sonra bana döndü
Dönünce sen gerimi kabul ettin
Evet kabul ettim konuştuk aylarca sonra buluştuk
Ohaa yaa ohaaaa
Yani sende bu kadarda saf olmamalıydın
Yazık ama ya
saf degıl sevgı neyse ya boş ver
Ama bu sevgi değil ki. Bu kullanılmak. Sevgini kullandirmak
Konuşmak istermisin
Bana göre bu benim için sevgi , içimdeki hissi benden iyi mi bileceksin
Saçmalık. Kullandı kullandı kullandı. ama sen akillanmadin