Aylardır aynı kursa gidip geliyoruz hep birlikteyiz. Kurs sonrası/öncesi, kurs olmayan günler bir şekilde buluşuyoruz. Etrafımızda bizi yakıştıran insanlar oldu ama hep yok dedik. Yine de hani bazı anlık bakışlar olur ya anlarsın karşı tarafın bir şey hissettiğini, bence biz ikimiz de bunu hissettirdik birbirimize. Yine de ondan bekledim hep ilk adımı.
Ve dün o ilk adımı attı çakırkeyifken. Tam anlamıyla değil ama söyledi bir şeyler.
Bana hayran olduğunu, bayıldığını, kişiliğimi çok sevdiğini, merhametimi, hep yanımda olacağını, bazen beni öpmemek için kendini zor tuttuğunu falan söyledi.
Sonra da uyudu.. uyanınca hatırlar mı? 🥹
Ve dün o ilk adımı attı çakırkeyifken. Tam anlamıyla değil ama söyledi bir şeyler.
Bana hayran olduğunu, bayıldığını, kişiliğimi çok sevdiğini, merhametimi, hep yanımda olacağını, bazen beni öpmemek için kendini zor tuttuğunu falan söyledi.
Sonra da uyudu.. uyanınca hatırlar mı? 🥹
Güncellemeler
+1 yıl
Öptü beni 🙃🙃
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hatırlar ama sizin ne düşündüğünüz daha önemli.
Ben zaten hoşlanıyorum ama ilk adımın ondan gelmesini istedim ve bekledim. Uyandı saat 1’de maalesef normal konuşuyor 🥺🥺
Bence hatırlat akşam dediklerini.
Buluştuk şimdi, çenem çok düştü mü gece dedi. Söylememem gereken şeyler söyledim mi dedi. Ben de neden söylememen gerekiyor ki dedim. Öyle dedi.. ben daha ne yapabilirim? 😒 üzüldüm
Siz aynı yerde mi kaldınız anladım ki
Yok hayır aradı beni 3-4 saat kadar telefonda konuştuk, o o ara içiyordu
Bilinç altındaki şeyleri açığa çıkmış da bir dahakine ayıkken konuşun..
Hatırlayabilir bakican
Ne kursu bu bende gideyim
Tabii