Nikahlı eşim var sırf henüz düğün olmadı diye onunla tatile çıkamıyorum ailem kıyamet koparıyor
Bırak tatili istersem yatarım onlara ne? 30 geçtim ya haksizmiyim?
Nikahlı eşim var sırf henüz düğün olmadı diye onunla tatile çıkamıyorum ailem kıyamet koparıyor
Bırak tatili istersem yatarım onlara ne? 30 geçtim ya haksizmiyim?
Düğünün bir bağlayıcılığı yok ki, nikahlı eşin zaten, ne a p t a l c a bir gelenek. Nikah olmasa, düğün yapılsa gidebilecek miydin? Hayır. İmzalar atılmış, daha ne?
Nikahlı eşinle yatmadın mı daha? E yuh yani!
Madem böyle yapacaklardı nikah niye yaptırdılar. Önemli olan nikah. Düğün sadece nikahı duyurmak için yapılır. Bazen şu eskiler saçmalıyor ya. Her yaptıklarını doğru sanıyorlar
He valla ne saçma bir gelenek
@Banker_Bilo gelenek değil cahillik bu
Saçma bulduğumuz geleneklerin nedeni cahillik zaten birader
Cevap
11Cevap
Annene babana söyledeki ben aldım anne beni Annene babana söyledeki ben aldım anne beni gönderin degönderin de
Haksız değilsiniz. Ve hayret ki bu güne kadar nasıl sevişmediniz, yatmadınız o da başka bir sorum!
Haklısın nikah basmissin istediğin gibi kullanırsın ama ailen çevre ne der diye düşünüyordur onları bir tatil için üzme
Memurlar böyle yapardı eskiden eş durumu yayınımız aynı yere çıksın diye hemen nikah yaparlardı. Ama düğün yok. Ailenin evinde yaşarsın daha onun gibi olmuş.
Aaa millet ne der! Bizim toplumumuz kadar başkasının düşüncelerini önemseyen insanlar yoktur.
Çok doğru be
nikâh yapmışsınız karışamazlar ki artikk
Azcık dayan sabret düğüne kadar
Neden? Resmi nikahlı eşi işte.
Biz çıktık ya 1 hafta güzel de oldu
haklısın
Yattınız mı daha önceden
Ayrıl ailenden
ailenden gizli git
Hiçbir şey olmadı mı
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?