Aklımda başkası var, nasıl kurtulabilirim?

Şimdi şöyle bir durum oldu, ben 1. sınıfta (üni) birinden hoşlanmıştım ama öyle beğeni derecesinde fiziken sadece muhabbetimiz falan olmadı hiç. Sonra benim aklımdan çıkmıştı, hiç üstüne düşmedim bu durumun, belli zaman sonra bunun yakın arkadaşıyla sohbet muhabbet derken flört olduk, güven çerçevesinde arkadaş gibiydik ama o bana yaklaşıyordu ben de rahatsız olmuyordum, tepki vermiyordum. Bu sırada asıl çocukla da muhabbetim oldu, çok iyi biri komik karakterinden de ayrı hoşlandım ama en yakın arkadaşının sevdiğine bakmaz diye şansımız olmaz artık diyip, diğeriyle konuşmaya devam ettim. Onu fiziksel olarak beğenmiyorum ama güvenilir beni seviyor yardımcı oluyor hep diye iletişimimizi koparamadım, ona aşık olmadığımı söylesem de sorun yok dedi o da benden kopmak istemedi. En son öpüştük hatta benim ilk öpücüğümdü ben pişman oldum kötü hissettim ama her seferinde artık burdan dönemem dedim her şeyin içine etmiş oldum. Rüyalarımda bile asıl çocuğu görüyorum ona yaklaşınca bana karşılık veriyor seviniyorum ama arkadaşımdan kurtulmam lazım diyor, en başından keşke onunla konuşsaydım adım atsaydım diyorum. Şimdi hiçbir şans ve geri dönüş yok, zaten beni seven kişiye böyle bir kötülük yapamam, aşık değilim ama insan olarak seviyorum. Sevgili de değiliz, isim vermedik ben kabullenemiyorum onu tamamen ama o bana zamana bırak diyor hep. Nasıl çıkayım buişin içinden, biliyorum onunla artık hiç şansım yok. Ama kafamdaki düşünceden nasıl kurtulurum?

Aklımda başkası var, nasıl kurtulabilirim?