Nişanlımın mesajlarını yakaladım. Sizce aklı hâlâ o kızda mı?

Alman bir nişanlım var. Yaz aylarında (ilişkimiz yokken) bir kızla görüşmek için Antalya'dan kızın yaşadığı şehre gitmiş (öncesinde görüntülü de konuşmuşlar). Bir şeyler geçmiş aralarında. Sonrasında ise kıza yaşın küçük diyip aradaki yaş farkından bahsetmiş ve farklı ülkelerde yaşadıklarını söylemiş. İletişimi kesmiş. Birkaç ay sonra ise bizim ilişkimiz başladı. O kıza mesaj attığında ona, hayatında birisinin olduğunu söyleyip benim gizli çekilmiş fotoğraflarımı göndermiş. Sonra da kızı engellemiş. Birkaç saat sonra görmüştüm. Bugün ise o kız, bir arkadaşıyla birlikte telegram'dan grup kurup nişanlıma mesaj göndermiş. Ama nişanlım kızın numarasını hâlâ silmemiş, ve yazan kişinin o kız olduğunu anlamış. Kız, sevgilimle absürt şekilde alay etmiş biraz (+18). Nişanlım da biraz sinirlenmiş haliyle. Sonra arkadaşına o kız hakkında "kısa görüşmemizde gerçekten çok masum ve kibardı ama sonrasında beni stalklamaya başladı"gibi şeyler yazmış. Üstelik kızın onu hâlâ gizlice takip ettiğini, hatta kız kardeşini bile stalkladığını düşünüyor ama ben öyle bir şey fark etmedim. Uzun zamandır kızdan haber yoktu ama nişanlım hâlâ onun, kendisini gizlice izlediğini iddia ediyor. Muhtemelen kendisinde gelen her fake hesabı ondan biliyor. Güya Instagram'da bile ona göndermeli şeyler paylaşıyormuş, böyle söylemiş. Mesajları görmesem haberim olmayacaktı ve nişanlım hâlâ bunları bildiğimi bilmiyor. Sizce hâlâ o kızı unutamamış mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Günceel
Nişanlımın mesajlarını yakaladım. Sizce aklı hâlâ o kızda mı?