Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir sene önce 2 ay konuştuğum ve birbirimize aşık olarak ayrılmak zorunda kaldığımız eski kız arkadaşım dün attığın takip isteğini bekletiyor üstelik hesabımı stalık yapmış sebebi ne olabilir yorum yaparsanız sevinirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de takip isteklerini silmiyorum umrumda bile olmuyor hani
Yani ne diye stalck yapar tüm fotoları storyleri o zaman
Stalk yaptığını nereden anladım
N
Bugün gün içinde bir tane story paylaştım akabinde story'yi hemen Ana sayfaya ekledim ve kız o story'ime bakmış ve otomatikman tuzağa düştü yani kısacası stalık yaptı ama kabul etmedi red de etmedi gerçekten öncesinde birbirimize karşı çok Sevgi besliyorduk aşıktık hatta ama flört aşamasında kaldı Güven problemi vardı bana güvenmiyordu
Meraktan bakmıştır öyle olabilir hala aşık olduğu anlamına gelmez uzun süre sonra sen de gelsen öyle bakabilirsin hani
Bilemedim ama isteği red etmedi Habeş maymunu gibi enai değilim ama zamanında birbirimize çok sevdik yani belki hala sevmiyor ama bir şeylerin olduğunu düşünüyorum
Yani bence abartıyorsun
Yedeğe almış
Stalck yapmış tüm fotoları
Beklemede kal, çıkar kokusu
Kanka mesaj attım görüldü de yapmamış
Ama bugün story attım ve ana sayfaya ekledim tüm fotolara bakıp bugün ku fotoyu da görmüş
Ya şöyle şimdi görüldü yapsa olumsuz bir dönüş olduğu için yapmamış. Hani hafiften okey gibi sez diye belki de anlık bir duygu durumuyla baktı. Ama yazdığına cevap vermiyorsa bir problem olduğu aşikar. İkinci bir adım atmak yerine bekle.
Kanka dediğim gibi yaklaşık bir sene önce konuştuk ve ben buna bir konuda yalan attım ve bunun güveni alt üst oldu istemeye istemeye ikimiz de birbirimizden ayrılmak zorunda kaldık hatta bana dedi ki sana olan sevgiyi kalbimde coşku ile hissettim dedi şimdi ise hesabımı stalk yaptı ama kabul de etmedi red de etmedi mesajıma cevap da vermedi görmedi de anlamadım ne yapıyor
Ghosting işte. Sessiz bir hayır.
Kendinden emin ve güzel bir adım at ve bekle.
İstemiyor yani
Yazmak istiyorsa yazar
Aynen ama yazmıyor bundan beni istemediğini çıkarmalı mıyım kanka
Ya yazarsan ne değişecek ben sana söyleyeyim. Alt alta birsürü mavi tik. Yani ısrarla yazmanın bir faydasını görmedim. Tecrübeyle sabit.
Kanka kız hiç bir şey yapmıyor ama stalck tuzağıma düştü , bunda da bir şey var sanki
E tabi içinde hiçbir şey olmasa bakmaz.
Kardeşim ikimiz de hayatımız aşkını bulduk demiştik o zaman ama isteği askıda tutmasına şaşırıyorum
Zamanla işler, duygular değişir 🙂
Kesinlikle haklısın ama bana o zaman ölene kadar unutmayacağm seni demişti aslında o zaman ona bu kadar yoğun duygular yaşatmışsam beni unutması mümkün değil ama kendisine yeni bir sayfa açması ya da güvensizlik durumu hala olmalı ki kabul etmiyor ama isteği en direkt red etmemesi çok şaşırtıcı üstelik stalck da var
Açıkçası bir yolu var mı bilmiyorum bir anda şıp diye sana dönsün. Ama bu iki kişilik bir dans eşin hiç hareket etmiyorsa çok iyi bachata yapmanın manası yok sanırım hm?
Kesinlikle öyle beklemekten başka yapacak bir şey yok