Selamlar... Flört ettiğiniz kişi sizden borç istese tepkiniz ne olur?

Selamlar... Flört ettiğiniz kişi sizden borç istese tepkiniz ne olur?
Flört sevgili vs bunlara borç filan verilmez.
Birc alış verişi içine girmem ben kimseden borç al. adim bugüne kadar, borç isteyen arkadaşlarıma verdim. Miktar çok yüksek değilse geride almadım.
Eşime gerektiği kadar olan paramı gerektiğinde veririm.
Şimdi neye göre istediğine bağlı. Konu sağlık olur veya çok ciddi sorunlar yaşamıştır bu yüzden istiyordur o zaman veririm. Ama adam karşıma gelip kendi için keyfi harcamalar yaptığını bilirsem para elbette vermem..
Vermezdim. Bana gelene kadar borç isteyecek kimsesi kalmamış mı, ciddi bir sıkıntı içerisinde mi bunları bilmek lazım. Bu tür insanlar genelde duygu sömürüsü yaparak insanların parasını yiyen tipler
Cevap
16Cevap
Eğer varsa verirdim tabi ki. sonuçta flört ediyorsam güveniyorumdur yani güvenmişimdir ve o yüzden sevmişimdir. ama yine de istediği miktara bağlı yani kredi çek gibi çok uçuk şeyler derse tabi ki yapmam veya yapamam. ama bunların dışında zaten sürprizler yapmayı sevdiğim için benden para da isteseydi flörtüm o zaman verirdim. sonuçta ben öylesine takılmalık flört eden birisi değilim yani mutlaka sevgili veya çok daha ilerisini de düşünürdüm yani hemen olmasa bile.
Aslında flört, sevgili gibi sınıflandırma yapmayı sevmiyorum. Sevgi yolunda ilerlediğim bir insanın zor durumda kalmasını istemediğim için ihtiyacı olan parayı veririm. Geri vermese de olur. Seviyorsam ona değer.
Rapunzelim görüşlerinizi özledik... 😌
🥺 diyelim o zaman...
Sevgililik aşamasında para muhabbetinin olmasını hiç sevmiyorum bana doğru gelmiyor Ne para istesin Ne para isteyeyim zaten para istemem de onun da istememesini dilerim
Öyle bir sal@klığım olmuştu. Geri istemedim. Git hayır kurumuna bağışla dedim ayrılmak istediğim için
Vermem. Flörtümden borç para isteyecek kadar da düşmem. 🙂
bilemiyorum, flörtten borç para istenmemeli aslında 😅
Mantıklı ise evet
Vermem diyenlerin hepsi vermiştir kesin sanal da sert disar da miyav ben verirdim herhal de bilmiyorum ama hiç başıma gelmedi henüz
Bu soruya çekimser kaldım ben :D
Net cevapları severiz focus. 🤓
Ben isteyemezdim bilmiyorum :D
Flörtün senden istese peki, soru o 🤓
Şöyle diyeyim o zaman karşılayabileceğim bir miktarda ise elimde var beni dara sokmayacaksa fazla. Gerçekten ihtiyacı olduğunu hissettiysem verebilirim diyeyim :D olur mu shds
Hı hı, bence olur jdodkdod
Beğendirebildiğimize sevindim :D
Estağfurullah efenim, her zaman görüşleriniz bizim için değerlidir... 😃
Tişikkirler Focuscum :D
Rici idirim focuscum. 😎
🦋😂😂
Hayatım evlenmeden önce veremem kusura kalma
Flört etmem ama ihtiyacı olana veririm. İşi görülsün
Sevgiliydik Ayrıldık Sonra Bi barıştık gibi oldu para lazımdı ona verdim işlerini halletti Ve beni affettiğini ve sevdiğini hissettirdi yani Söyledikleriyle falan işleri bitince Ayrıldı tekrar kimseye güvenmeyin yani
bunun için aşırı güvenmem lazım kolay kolay kimseye para vermem ben
Aramızdaki samimiyete bağlı olarak değişir
O an yok diyemezdim varsa eğer verirdim.
Vermem kimseye borç morç
Hayır daha flörtken borç mu istenir
flörtle o muhabbetlere girmem hoş da bakmam
Hayır vermezdim. Bu da yeni moda olmuş.
Dolandirici der kaçarım
Hayır vermem
Evet
Borç vermem
Veririm
Varsa o an veririm.
Önemli bir konu içinde veririm
Kuruş vermem.